Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 5. travnja 2011.

HRVATSKI NACIONALNI FRONT - novo Udruženje istinskih hrvatskih domoljuba

HRVATSKI NACIONALNI FRONT - novo Udruženje istinskih hrvatskih domoljuba


Hrvatski nacionalni front kao udruga počiva na domoljublju i ljubavi prema svojem Bogu, Domovini i obitelji. Nikakvo udruživanje u bilo kakvom obliku niti bilo kakvo spajanje sa asocijacijama Jugoslavije ili Europske Unije za HNF je neprihvaljivo i borit' ćemo se svim dozvoljenim sredstvima protiv toga. U Hrvatski nacionalni front dobro došao je svatko tko Hrvatsku smatra svojom Domovinom bez obzira na vjeroispovjest ili pripadnost. To se poglavito odnosi na Hrvate islamske vjeroispovjesti i Hrvate pravoslavne vjeroispovjesti, a samim time i sve ostale koji se ne osjećaju Hrvatima ili ne pripadaju vjerskim zajednicama, ali ipak vole Hrvatsku. HNF podupire političku orjentiranost Pravaštva te radi na udruzivanju i stvaranju saveza sa udrugama sličnog ili istog programa poput Udruge „Volim Hrvatsku, Ne u EU“ i Udruge za zaštitu pitke vode.
Naš cilj je jasan ; ISTINOM DO POBJEDE, a POBJEDA je samostalna, prosperitetna i samoodređena Hrvatska. Pozdrav Hrvatskog Nacionalnog fronta glasi ZA DOM (I NAROD) SPREMNI sa dodatkom HRVATSKOJ ODANI SINOVI I KĆERI.
Nadalje, HNF zaključuje deklarativno da se odriče svih totalitarinih ideologija kako bivse nam i nametnute komunističke, tako i fašističke. Zbog toga se utvđuje da je Ustaški pokret za HNF prihvatljiv od 1929.god. kada je nastao kao odgovor protiv mrske Jugoslavije do 1941. god. kada se čini povijesna i do dana danasnjeg neispravljena greska.
Naime, od 1941.god. on postaje totalitaran i fasištički kada pristaje biti marioneta fašističkoj Njemačkoj iako je u svom začeću prvi antifašistički jer je revolucionaran i usmjeren protiv totalitarnog jugoslovenskog režima kralja Aleksandra. Treba naglasiti također da je taj isti pokret nastao kao reakcija na atentatirane hrvatske poslanike u Beogradskom parlamentu 1928. Samim time, Ustaše i njihovi nasljednici tj. simpatizeri koje se odriču poglavnikovih odluka, priklanjanja i prodaje Hrvatske Hitleru i Musoliniju te grijeha koji su uslijedili tim cinom poput progona i ubijanja svih koji ne misle isto, zloglasnih logora, rasnih zakona te Križnog puta su dakako dobrodosli u HNF.
Isto tako dobro su došli i oni, simpatizeri, djeca i unuci partizana koji se odriću Tita i njegovih nedjela poput Golog Otoka, ostalih zloglasnih logora, potom progona i ubojstava političkih emigranata, totalitarizma, dugogodišnje komunističke diktature nad svima koji ne misle isto, uskračivanje ljudskih prava rodbini ratnih neprijatelja i slično. Jednom rječju, u HNF neka se pridruže svi ljudi dobre volje koji Hrvatskoj žele dobro i dug zivot !
Udruga počinje sa širenjem podružnica diljem Hrvatske i inozemstva. Hrvati Bosne i Hercegovine su nedjeljiv dio jedne cjeline zvane HRVATSKA DRŽAVA, što je prije svega povjesna činjenica i nasljeđe. Zato HNF čvrsto stoji pri svom nepokoljebivom stajalištu da se NIKADA NEĆEMO ODREĆI HRVATA IZ BOSNE I HERCEGOVINE.

Svako kršenje odredaba donijetih na sastanku proširenog predsjedništva smatrat će se teškom povredom i biti če sankcionirano prvo opomenom i potom potpunim isključenjem iz Udruge. Tko jednom napusti HNF nakon dana 15.01.2011. više se ne može vratiti u udrugu. Jednom plaćena članarina više se ne vraća. Takva članarina ide na primjer za onoga koji tu istu članarinu ne može platiti a voljan je biti u udruzi. Članarina za maloljetnike (ispod 18.) i obiteljska članarina do tri člana u obitelji iznosi 50 kuna po osobi. Obitelji sa više članova oslobođene su članarine. Puna članarina za odrasle je 100 kuna godišnje. Član sa plaćenom članarinom i dobijenom iskaznicom smatra se punopravnim članom HNF-a sa pravom glasa.

Hrvatski nacionalni front danas vode ; predsjednik HNF-a Stjepan Penc iz Pule, trojica potpredsjednika : Dražen Franjo Bogović iz Karlovca, Kruno Matković sa prebivalištem u Francuskoj te Stipo Brtan sa prebivalištem u Švedskoj, a predsjednik Mladeži je Denis Bašnec iz Goričana, dok za Uzdanicu ( mlađi od 15 godina) nije definirano vodstvo.

Prema svemu što je ovdje navedeno, lako je zaključiti da je HNF po svom karakteru domoljubna, humanitarna i braniteljska Udruga, koja okuplja u svoje članstvo sve ljude hrvatske narodnosti koji su izrazito domoljubno orijentirani s ciljom uspostavi reda, morala i discipline unutar vlastite Domovine.

Prve aktivnosti Udruge započele su punim mahom već nakon same registracije u registar Udruga.
- 27. srpnja 2010. članovi HNF-a preko društvene mreže facebook zajedno sa A-HSP-om organizira prosvjed u Srbu protiv podizanja tzv. „antifašističkog spomenika“, koji je u biti četnički spomenik koji slavi genocid nad hrvatskim narodom u Drugom svjetskom ratu.
- 30.10.2011. HNF opet u suradnji sa A-HSP-om organizira prosvjed protiv srpske bahtosti koja se očitovala u redakciji „Novosti“, na kojem je bila zapaljena jugoslavenska zastava, ali prosvjed nije imao odjeka u medijima zbog provođenja cenzure nad HNF-om.
- 19.03.2011. HNF je zajedno sa "Braniteljskom akcijom" organizator antivladinog prosvjeda u Karlovcu, koji je uvod u medijsko pojavljivanje HNF-a, te organizacija dobiva jednu novu prepoznatljivu dimenziju jedine istinske i čestite domoljubne organizacije, na što su sami članovi organizacije vrlo ponosni.

Članovi HNF-a su masovno sudjelovali u prosvjedima zajedno sa pripadnicima pokreta „Stop progonu hrvatskih branitelja“, tako pokazavši da su uvijek uz svoje hrvatske branitelje. A nadamo se da ćemo uskoro zajedno sa tim istim braniteljima dočekati Antu Gotovinu na splitskoj rivi pjevajući stihove Niko Betea : „Ante, Ante, svi smo za te, svi smo za te i uvik ćemo biti“ , a također se nadamo i skorom oslobođenju i ostalih hrvatskih generala koji su nepravedno osuđeni i pritvoreni bez čvrsto utemeljenih argumenata.



Za Dom i Narod Spremni !
Hrvatskoj odani sinovi i kćeri !