Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 20. travnja 2011.

Den Haag je travanjska repriza Bečkog Novog Mjesta 1671. – 2011.

 

Den Haag treba shvatiti kao Jeruzalemsku osudu pravednika Isusa Krista na Kalvariju i Križ, iza kojih je došlo Uskrsnuće. Hrvatski generali su osuđeni na drakonske kazne samo zato jer su branili i oslobodili Hrvatsku, a razorili europsku miljenicu Jugoslaviju.
Europska Unija i njoj srodni svijet ne treba Hrvatsku, nego Jugoslaviju pa makar se ona zvala po Mesiću Zapadni Balkan, a po Đinđić/Tadiću “Region”. Pod obadva sinonima bit će to nova Velika Srbija.
Zato, sve razborite Hrvatice i Hrvati, ne dajte nikada svoj glas za Europsku Uniju jer sa svojim glasom “za” oživljavate novu tamnicu, robijašnicu, mučilište i stratište za Hrvatsku, a to je Velika Srbija bez obzira na naziv: Zapadni Balkan, Regija ili Region.
I ova sramna presuda Hrvatskim generalima i svima Hrvatskim braniteljima je zlodjelo hrvatskih Juda uz kumstvo Srbije i Europske Unije.
Ta presuda je Križ na hrvatskoj Kalvariji, a nakon Raspeća i smrti slijedi Hrvatski USKRS!
Klanjamo Ti se Kriste jer Ti si svojim Svetim križem odkupio Svijet!
Klanjamo Ti se ANTE!!! jer Ti ćeš sa svojom Kalvarijom probuditi, spasiti i odkupiti Hrvatsku!
EU želi poniženu Hrvatsku, što vidimo iz svakodnevice
Europska Unija i srodni Svijet ne žele niti trebaju slobodnu, nego poniženu Hrvatsku pod “bratskim” zagrljajem Beograda.
Utoliko, valja shvatiti haaške presude kao poniženje pravde na Hrvatskoj i triumf srbskim zločincima. Ali (“Svako zlo za neko dobro!”) pa i Haašku sramotu valja shvatiti i kao buđenje Hrvatskog naroda, koji će znati reći i sprovesti:
NE – Europskoj Uniji kao osuvremenenom kolonijalizmu na Hrvatskom narodu!
NE – Balkanskoj uniji kao obnovljenoj Jugoslaviji pod velikosrbskom šajkačom!
NE – sluganstvo NATO-u jer se mi Hrvati ne želimo miješati u ničije revolucije!
NE – sekretarijatu i Mesiću na Pantovčaku jer nam ne treba fašističkog komunizma!
NE – kultu ličnosti zločincu Titu s fašističkim komunistima i fašističkim četnicima!
NE – srbskokomunističkom SDP-u jer je SDP (bez H!) produžetak protuhrvatske KPJ!
NE – korumpiranom HDZ-u jer hadezeovci ne rade za Hrvatsku, nego za sebe!
NE – Haaškom sudu jer je nepravedan; sudi prevadnike, a srbski zločinci triumfiraju!
NE – tzv. republika srpska zasnovana na zločinu, nego Republika Bosna i Hercegovina!
NE – prijatelj Haaškog suda, nego tužitelj protiv toga političkoga i nepravednog suda!
NE – Hrvatska vlada ne smije prijateljevati s onima koji gaze pravdu na Hrvatskoj!
Hrvatski sabor, Hrvatska vlada i napose neučinkovito Hrvatsko pravosuđe moraju obtužnicom ukinuti nadležnost Haaškog suda za sve Hrvatske branitelje, jer je krajnje nepravedan po pitanju drakonskih kazna za Hrvatske branitelje i do u beskraj milostiv prema srbskim zločincima u Vukovaru i drugdje napose prema Šljivančaninu, koji je zločinac ranga Hitlerovog Eichmanna.
Haaški sud je samo jedna u nizu institucija, koja sudi hrvatskim pravednicima, a zanemaruje, ne kindapira i ne sudi najveće ratne zločince poput Mladića, Kadijevića, Mesića…
Hrvatska se mora nacionalno osvijestiti i ukinuti nadležnost Haaškog suda za Hrvatski obranbeni i oslobodilački rat protiv velikosrbske komunističke i fašističke agresije i tražiti oslobođenje hrvatskih generala, bez daljnjih procesa i brisanje lažne i podle obtužnice.
Nikakvim žalbenim i drugim procesima Hrvatska ne će dobiti svoju satisfakciju od Haaškog suda jer je taj sud osnovan da bi ponizio Hrvatsku i njenu oslobodilačku borbu izjednačio po krivnji sa srbskom genocidnom agresijom.
Srbski zločinci su okupacijski i genocidno došli ratovati, osvajati, silovati, pljačkati, uništavati i razarati sve hrvatsko u Hrvatskoj, a nijerdan Hrvatski branitelj nije ratovao u Srbiji.
Ako to nije jasno tužiteljima i sudcima u Den Haagu, onda nisu stručno ni moralno dorasli svojim ulogama.
Europska Unija, UN i njima srodni svijet, koji nije pomagao Hrvatima obraniti se od srbske genocidne agresije nema ni moralno ni jurističko pravo suditi Hrvatima za obranu svoje ugrožene Domovine i svih hrvatskih života u njoj.
Dakle, ne žaliti se, nego NE priznati Haaški sud i tražiti puštanje na slobodu Hrvatske generale (molim s veliko “H”, što vrijedi i za Hrvatske branitelje) i tražiti novčanu odštetu i službenu ispriku od Haaškog suda za sve nanešene uvrede, nepravde i troškove Hrvatskoj.
Hrvatska povijest je prepuna “Haaških sudova” pod raznim imenima, ali uvijek s istom namjenom, namjerom i svrhom – suditi Hrvatima. Pred sve njih treba staviti hrvatsko: NE!!!
Evo letimičnog podsjetnika na takove sudove, koji padaju u okruglim obljetnicama:
Bečko Novo Mjesto (1671.- 2011.)
U prilog 370. obljetnice valja ponoviti potresno, ali vrhunski dostojanstveno pismo, koje je Hrvatski ban i Hrvatski branitelj Petar Zrinski pred smaknuće uputio svojoj supruzi Katarini i kćeri Aurori Veroniki.
Oproštajno pismo supruzi Ani Katarini Zrinskoj dan prije autorovog smaknuća.
Moje drago serce. Nimaj se žalostiti zverhu ovoga moga pisma niti burkati. Polag Božjega dokončanja sutra o desete ore budu mene glavu sekli, i tulikaj še naukupe tvojemu Bratcu. Danas (s)mo mi jedan od drugoga serčeno prošćenje vzeli. Zato jemljem ja sada po ovom listu i od tebe jedan vekovečni valete, Tebe proseči ako sam te u čem zbantuval aliti se u čem zameril (koje ja dobro znam) oprosti mi. Budi bog hvaljen, ja sam k smerti dobro pripravan niti se plašim. Ja se ufam u Boga vsamogućega koji me je na ovom svitu ponizil, da se tulikajše mene hoće miluvati, i ja ga budem molil i prosil (komu sutra dojti ufam se) da se mi naukupa pred njegovem svetem thronušem u dike vekovečne sastanemo. Veće ništar ne znam ti pisati, niti za sina za druga do končanja našega siromaštva. Ja sam vse na Božju volju ostavil. Ti se ništar ne žalosti ar je to tak moralo biti. U novom Mestu pred zadnjim dnevom mojega zaživljenja, 29 dan aprila meseca o sedme ore podvečer, leta 1671. Naj te Gospodin Bog s moju kćerju Auroru Veroniku blagoslovi.
Groff Zrini Petar
Ovo pismo je više nego tužno, više nego dostojanstveno, više nego poučno…
Zastaje dah i najčvršćem čovjeku i suze mu same na oči naviru, kad čita ovo potresno pismo jednog Hrvatskog branitelja – Hrvatskog bana, koji nije ništa drugo tražio, nego slobodu za svoj Hrvatski narod u njegovoj domovini Hrvatskoj.
Zrinsko-Frankopanska zavjera doživjela je velik odjek u zemljama Europe pa su na tu temu napisana mnoga djela, a i samo pismo je prevedeno na mnogo jezika. Ondašnja je Europa bila drugčija od ove političke i neokolonijalističke prostitutke zvane Europska Unija.
Pismo hrvatskog bana i muža Petra Zrinskoga svojoj supruzi Ani Katarini jedan je od najpotresnijih tekstova koji je ikada nastao na hrvatskom jeziku.
U tome posljednjem pismu prije smaknuća muž naziva svoju ženu udovicom, jer je svjestan i pomiren sa sudbinom, u kojoj nema više nikakve nade u pomilovanje, ali on mirno i muževno s hrvatskom hrabrošću i dostojanstvom čeka svoje smaknuće.
Hrvatski generali su dostjanstvenici poput Zrinskoga
Zar nismo vidjeli jednaku hrabrost i dostojanstvo na poštenim obrazima hrvatskih generala, slušajući sramnu presudu političkog i istaknuto protuhrvatskoga suda u Den Haagu?!
Oproštajno pismo Petra Zrinskoga svojoj vjernoj supruzi i Veronikinoj majki Ani Katarini je dokument, koji nosi neugasivi dah Kristovske vječnosti, hrvatske Kalverije, koja rađa i obnavlja Hrvatske Uskrse.
To je živa vječnost, koja će trajati i skretati na sebe pozornost sjećanja dokle god postoji normalna ljudska osjećajnost, a ona je u tome pismu uvijek jednako dirljiva i potresna.
Za sve Hrvatice i Hrvate svih naraštaja ovo pismo Petra Zrinskoga ima dodatno značenje jer se kroz tužno ogledalo tragedije jedne obitelji zrcali i lomi sudbina čitavog Hrvatskog naroda.
Ovo pismo Petra Zrinskoga je prevedeno na brojne europske i svjetske jezike Izvornik pisma se čuva u arhivu Zagrebačke nadbiskupije i to je jedan od prvih hrvatskih tekstova, koji je u svojim prijevodima skrenuo svjetsku pozoprnost na nepravdu počinjenu Hrvatskom narodu.
Haaška presuda po svemu sliči presudi u Bečkom Novom Mjestu
Petru Zrinskom i Franji Krstu Frankopanu je sudio tuđin, isto kao što sada, nakon 370 godina od Bečkog Novog Mjesta sudi tuđin u Den Haagu pravednim hrvatskim generalima, braniteljima i osloboditeljima svoje jedine domovine Hrvatske.
Ponosni smo na svoje generale, koji su nas oslobodili od srbskih zločinaca
Hrvatski generali su se držali hrabro ponosno i dostojanstveno pri slušanju sramne presude, koja uz brojne neporavde pokazuje presudu hrvatskome “Davidu” jer je pobijedio zločinačkog Golijata. Takovih “Golijata”, koji suprotno starozavjetnome Davidu pobijeđuju današnje pravedne “Davide” ima ne mali broj u suvremenome svijetu. Njihovo geslo poznamo iz jedne bosanske pjesme: “Pristani na pravdu moju pa ćeš i ti biti prav!”
Ta sramna haaška presuda je poraz pravde i to u vremenu kad mali narodi poput Hrvata traže skidanje monopola na pravdu, kojeg drže za sebe veliki.
Hrvatski ponos je iznad očaja
Ivan Mažuranić pjeva u svome epu Smrt Smailage Čengića: “Boj se onog, koj’ je viko bez golema mrijeti jada”! Taj ponos u trpnji i bijedi je pratilja naše hrvatske sudbine.
Veliko HVALA hrvatskim generalima, voditeljima Hrvatskih branitelja
Pretvaram čitavo svoje hrvatsko biće u veliko HVALA Hrvatskim generalima, ali i njihovim obiteljima, suprugama i djeci, koji poput Katarine Zrinske i njene kćeri Veronike hrabro, smireno i dostojanstveno podnose ovu nepravdu.
Pravda i pravednost moraju pobijediti
Čvrsto vjerujem u Hrvatsku pobjedu za PRAVDU I PRAVEDNOST. Naime, za SLOBODU I SUVERENOST se bori oružjem, a za PRAVDU I PRAVEDNOST se bori hrabrošću, upornošću, izdržljivošću, ponosom i dostojanstvom poštenog pravosuđa, a sve te podloge i vrline su na strani Hrvatskog naroda.
Pravde same od sebe na ovome svijetu nema i treba je izboriti!
Suvišno je ponavljati: Pravde na ovome svijetu nema! To nam je poznato. Pravdu za Hrvatsku treba izboriti isto kao što je trebalo izboriti slobodu i suverenost Hrvatskog naroda u svojoj vlastitoj domovini Hrvatskoj. Ustanimo diplomatski protiv Den Haaga, kao što smo goloruki i sa skromnim naoružanjem ustali protiv velikosrbske fašističke i komunističke okupacije.
Slobodu i suverenost su izborili Hrvatski branitelji, jednako Hrvatice i Hrvati. To isto stoji pred svima nama – Hrvatskim braniteljicama i Hrvatskim braniteljima, da izborimo pravosudnim i političkim metodama PRAVDU za Hrvatski narod.
K izborenoj SLOBODI i SUVERENOSTI, moramo odgovarajućim metodama i načinima izboriti i PRAVDU jer država nije država ako u njoj ne vlada sve troje: SLOBODA, SUVERENOST I PRAVDA.
Dakle, parafrazirat ću hrvatskog pjesnika u Sloveniji Otona Župančića: “Veš poet svoj dolg?”
Znaš li Hrvatski narode svoju dužnost u slobodnoj i suverenoj državi Hrvatskoj?! Ta naša dužnost je borba za PRAVDU i PRAVEDNOST Hrvatima u vlastitoj državi Hrvatskoj.
Nije Den Haag i Bečko Novo Mjesto jedina okrugla obljetnica hrvatske Kalvarije
Godine I871. su Srbi pod vodstvom Rade Čuića ubili iz zasjede Rakovičkog ustašu Eugena Kvaternika i njegove suustaše Bacha i Rakijaša, a tek onda je uslijedila masovna repriza Bečkog Novog Mjesta. Hrvatska Rakovica i naselja Kotara slunjskog (onda još Vojna granica) točno 100 godina nakon glavosječe od istih gospodara iz Beča, uslijedila je masovna sječa hrvatskih ustaša na tlu Ogulinske i Slunjske pukovnije.
Kalvariju i Hrvatski Uskrs doživjeli smo i 1941.
Nismo uspjeli ni Uskrs proslaviti u znaku Uskrsnuća Nezavisne Države Hrvatske, nego smo se morali braniti od srbskih fašističkih četnika, kojima su se nakon svađe Hitlera i Staljina pridružili jugoslavenski staljinisti, židovski i drugi marxisti, lenjinisti, trockisti (svi isti!) na čelu s najvećim ratnim i mirnodobskim “domaćim” zločincem – udruženim marxistom, lenjinistom i staljinistom Titom.
Što se je kasnije zbivalo i u kakav kaos i tragediju su srbski fašisti i jugoslavenski komunisti gurnuli Hrvatski narod, previše nam je poznato pa to prepuštam drugoj raspravi, a ovdje ću samo ponoviti da je i tome okrugla 70. obljetnica (1941.-2011).
Hrvatsko proljeće 1971.
Većina Hrvata, napose Hrvatska mladost željela je lijepo, mirno, razcvjetalo i suncem obasjano Hrvatsko proljeće, ali komunistički fašizam pretvorio ga je u mučilišta i stradanja hrvatske mladosti. I to ima svoje okrugle obljetnice u spomenutima i u ovoj 40. obljetnici (1971.-2011).
Godina za godinom došla je i 1991.
Sve nam je poznato pa ću samo ponoviti radi obljetničke godine jer je čitav članak zasnovan na obljetničkim sjećanjima.
Hrvatske braniteljice i Hrvatski branitelji su u svojoj prolivenoj krvi i mukama izborili slobodu i nezavisnost Hrvatske, a onda su naivno prepustili ratnim profiterima, korupcionašima, kradljivcima i izdajicama, da kroje pravo i pravdu za Hrvatski narod. Kakovu su pravdu i pravo skrojili spomenuti superlopovi Hrvatskome narodu to dobro vidimo i osjećamo:
Hrvatsku su stavili trgovačku tezgu i rasprodali po jednu kunu.
Hrvatsko more (Zerp) dali su Talijanima i naše ribare sveli na prosjački štap…
Hrvatske branitelje su pretvorili u divljač s pravom lova bez lovostaja: Ponajboljima su namijenili Den Haag, oko 350 ispašta po hrvatskim zatvorima, a dogovorno sa zločinačkom Srbijom čeka svoj zatvor sudske procese još najmanje 1500 Hrvatskih branitelja.
Za zločinačke Srbe su uveli i trajno sprovode zakon o amnestiji i aboliciji, da bi ih mogli imati sa sobom u saborskim, u vladinim i pravosudnim vlastima…
Od marljivog Hrvatskog naroda napravili su sirotinju i oduzeli su joj pravo na rad i pravo na dostojan život iz rada.
Hrvatske učenike i studente su hrvatski lopovi, izdajice i podanici podvrgli režimu torture proizašlom iz bolestnih umova Europske Unije…
Zadužili su Hrvatsku inozemno s 50 milijardi Eura i tuzemno sa stotinama milijarda kuna i to zlo u celofanu bijede se i dalje gomila…
Spomenuti lopovi i jude prodaju i dalje hrvatsku imovinu, koju još dosada nisu prodali: Hrvatske šume, Hrvatsku zemlju za golf i bordele, Hrvatske vode – rijeke i more, koje stoljećima oplakuje našu dragu domovinu, koju su naši pređi životima branili i nama u baštinu predali…
Den Haag potvara zločincima najzaslužnije Hrvate
Neizbrojivi su zločini, koje protupravno sprovode hrvatski politički lopovi, nacionalne izdajice i njima srodni korupcionaši, komunistički fašisti, kradljivci i trgovački muntari hrvatske domovine i njene imovine.
Uz sva ta zločinsta, koja pogađaju pošteni i domoljubni Hrvatski narod, došlo je i ono najstrašnije: sudskim potvaranjem zločincima ponajbolje Hrvatske branitelje u den Haagu uz kumstvo hrvatskih Juda, na čelu s komunističkim fašistom, predsjednikom Miloševićeve Jugoslavije i vrhovnim komandantom JNA Stjepanom Mesićem…
Završno, ali bez završetka
Dragi Hrvatski branitelji i Hrvatske braniteljice!
Vi ste u krvi i mukama ovu Hrvatsku izborili! Malena je, ali nama draga. Ona nam je jedina domovina, koju imamo.
Hrvatska treba čistku od fašstičkih komunista i od fašističkih četnika!
S ovim lopovima i izdajicama u srbsko-komunističkim SDP-u (bez “H”) i s njima srodnima u korupcijskom HDZ-u, Pusićkinom HNS-u, Pupovčevim velikosrbstvom i srodnim opasnim parazitima ne će naša Hrvatska nikada doći na zelene grane!
Ne dozvolite da Hrvatska padne u podaništvo pokvarene Europske Unije. Za sva ova zla u koja je pala Hrvatska od 1995. do danas “kumovala” je Europska Unija. EU nas je svestrano ponizila, sudionik je guranju Hrvatske u padove sa svima minus predznacima.
Upravo, dok ovo pišem javljaju mediji svih europskih država, da Finska traži izlaz iz Europske Unije, a hrvatski korumpirani podanici, klečeći mole ulazak pod taj neokolonijalistički jaram EU-a, umjesto da svoj odnos s EU regulira poput Švicarske, Danske, Noveške i sada Finske.
Hrvatski branitelji, ne dozvolite novo podjarmljenje Hrvatske pod pokvarenu europsku gospodu, koja danomice izmišljaju nove paranoidne propise u Brüsselu.
Hrvatska je Europa i besmisao je ulazak europske Hrvatske u Europu (Europe u Europu) pod panđe nekakve tvorevine, koja se naziva Europska Unija. Pritom pola Europe je izvan te Europske Unije jer to ne odgovara njenoj nametničkoj i neokolonijalističkoj politici.
Hrvatska se mora vratiti u nadležnost i pod vlast Hrvatskih branitelja, poštene i domoljubne hrvatske inteligencije znanosti i svih struka. U tome je naša nad i uvjerenje za svaki boljitak.
Naša Hrvatska je na teškom putu Kalvarije. Taj put je trnovit u mučenički. Hrvatska je u toj Kalvariji pravednik kao, što je pravednik bio Isus Krist.
Nakon Kalvarije Pravednici ustaju Uskrsnućem!
I naša Hrvatska sa svima svojim pravednicima, s Hrvatskim braniteljima, ma gdje oni bili će uskrsnuti u znaku Kristovog Uskrsa, kojeg upravo očekujemo.
U tim znacima želim osobno i ispred Hrvatske akademije u dijaspori svima Hrvaticama i Hrvatima u Domovini i u Svijetu:
Sretan Uskrs našeg Spasitelja Isusa Krista i Sretan Uskrs svekolikog Hrvatskog naroda, koji zavrijeđuje Uskrsnuće i spas kroz obadva Uskrsa – Kršćanskog i Hrvatskog!
Ove želje s istaknuti poštivanjem šaljem svima Hrvatskim braniteljima, koji ispaštaju radi borbe za Hrvatsku i Hrvatskim genaralima u Den Haagu, njihovim vjernim suprugama – hrvatskim mučenicama i njihovoj dragoj djeci, koja će uskoro doživjeti zagrljaj svojih voljenih očeva.
Uz najljepše hrvatske i kršćanske pozdrave:
Za dom i domovinu Hrvatsku – Uvijek spremni! Bog i Hrvati!
Mr.sci. Dragan Hazler – u svima svojim ulogama za Hrvatsku
Basel, u Velikom tjednu 2011.

TKO JE KRIV ZA PRESUDU HRVATSKOJ

Tko je kriv za presudu generalima?






Hrvatska vlada ?
Njihovi odvjetnici.?
Generali ?
Sud koji je politiziran ?
Nitko nije kriv, ishod presude je pravedan i očekivan.?
Englezi i EU ?
Savo Štrbac i Veritas ?
Ne znam ?

Džabe vam je danas vikati.

Ante Tomić: Džabe vam je danas vikati. Imate li išta protiv Haaškog suda, krivica je samo vaša. Naprosto niste smjeli glasati za HDZ


  • Goran Mehkek / CROPIX



“Ne znam, možda idući tjedan”, odgovorim mu nedužno, ne znajući što gospodin smjera.
“A lipo si pisa o njemu”, primijeti on prijekorno.

“Pa i jesam”, kažem, a on kao da bi nešto dodao, ali naposljetku samo zavrti glavom i ode, obeshrabren, ljut i tvrdo uvjeren da se dvadeset četiri godine robije Anti Gotovini i osamnaest Markačevih dogodilo samo zbog gadova kao što sam ja, loših Hrvata, bivših komunista, Srba, Židova i drugih dušmana našeg naroda i naše države. Gledam za čovjekom nekoliko sekundi i baš se nekako glupo osjećam.
Krivo mi je, ali kako bi išta od ovoga što se dogodilo u Haagu moglo imati ikakve veze sa mnom? Istina je da sam o generalu Gotovini napisao nekoliko tekstova koji se ne bi svidjeli ni njemu ni njegovim obožavateljima, ali prilično sam siguran da ih sudac Orie nije čitao. On ne zna da ja postojim, upravo kao što nikada nije čuo za Jergovića i Dežulovića i ništa mu ne znače imena Vesne Pusić i Zorana Milanovića. Haaški sud nema nikakve veze s ateistima, članovima nevladinih udruga, djecom iz miješanih brakova i urbanim Jugoslavenima, tko god ovi posljednji bili. Ustrajavate li baš da su visoke zatvorske kazne dvojici visokih hrvatskih časnika plod nekakve izdaje, krivce ćete morati potražiti na drugome mjestu.
Za početak, to svakako nisu ni Stjepan Mesić i pokojni Ivica Račan, kako je prošli tjedan pokušala sugerirati ona biskupska komisija. Biskupska izjava naprosto je podmukli falsifikat koji nema veze s činjenicama. Znate li uopće koliko je Hrvata u mandatu Esdepea izručeno Međunarodnom sudu za ratne zločine? Rijetko se kad ide za tim, ali od siječnja 2000. do siječnja 2004. izvanrednom avionskom linijom u Nizozemsku su otišla samo trojica naših, Mladen Naletilić Tuta, Vinko Martinović Štela i Ivica Rajić.
Trojica bosanskohercegovačkih razbojnika su sve što je Haag dobio od izdajnika Račana. Svi drugi optuženi tu sreću imaju zahvaliti Hadezeu. Prvo im je Franjo Tuđman Ustavnim zakonom nasapunao dasku, a onda ih je koju godinu kasnije Ivo Sanader gurnuo niz nju.
Zabavljao sam se ovih dana nasumično pregledavajući nepregledni ratni videomaterijal koji je Slobodan Praljak sakupio na svojoj internetskoj stranici, i između više od tristo pedeset DVD-ova, tamo našao snimak kojeg sam se mutno sjećao iz konca devedesetih. Predaja takozvane Viteške skupine. Sunčan jesenski dan na splitskom aerodromu. Ispred sivomaslinastog Herculesa nizozemske vojske u ugodnom su se razgovoru okupila četvorica najzaslužnijih za ovu operaciju, Miroslav Tuđman, Ivić Pašalić, Markica Rebić i Ljubo Ćesić Rojs, dok jadni i nevoljni Dario Kordić malo dalje u kameru obećava kako će pred Bogom i narodom obraniti svoju nevinost i vratiti se uzdignute glave u domovinu.
A znate tko stoji iza Kviska Kordića dok on izgovara ove idiotarije? Nešto je mlađi i vitkiji, ali ne možete pogriješiti. Željko Sačić. Isti onaj Željko Sačić, koji je posljednjih mjeseci žestoko ustao protiv braniteljskih progona, prije trinaest godina se potrudio da u haaškoj pošiljci srednjobosanskih Hrvata tkogod ne zaostane. “Boarding completed”, objavio je on zadovoljno kad je i posljednji od Vitežana završio u utrobi nizozemskog Herculesa. Ovaj šaljivi kućni video iz listopada 1997. želio bih pokazati onome gospodinu koji me je u petak popodne zaustavio na ulici. Možda bi mu tada bilo štogod jasnije. Haaški je sud čitavo vrijeme, otpočetka do kraja, bio Hadezeov pojekt. Svi drugi, i Mesić i Račan i ateisti i djeca iz miješanih brakova i urbani Jugoslaveni, bili su tek sporedna lica ove političko-pravosudne pripovijesti.
Na samom početku, Hadeze je cijeli rat bio na vlasti, Hadezeova je bila i vojska i država i upravo je Hadeze propustio kazniti ratne zločine, dobrodušno je žmirio na svinjarije ili ih čak poticao. Pod dva, Hadezeova saborska većina je izglasala Ustavni zakon o suradnji s Haaškim sudom, temeljni pravni dokument kojim je omogućen kazneni progon zločinaca. I napokon, pod tri, Hadeze je, tek s tri skromna izuzetka, Tutom, Štelom i Rajićem, locirao, identificirao, uhitio i transferirao sve osumnjičene.
I to je čitava istina. Histerična priča o tobožnjoj uroti domaćih izdajnika je slaboumna i licemjerna laž, sve što se dogodilo možete zahvaliti našim dečkima, provjereno državotvornim Hrvatima. Džabe vam je danas vikati i mahati zastavama. Imate li išta protiv Haaškog suda, krivica je samo vaša. Naprosto niste smjeli glasati za Hrvatsku demokratsku zajednicu.

Nadolazeći balkanski rat

Nadolazeći balkanski rat
Hrvatska je krenula prema jednom drugom ratu. Balkan će opet eksplodirati s nasiljem. To je samo pitanje vremena. A takozvana "međunarodna zajednica" je bila u sredistu potpaljivanja vatre i poticanja sukoba
Nedavno je Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju (ICTY) sa sjedištem u Haagu, u Nizozemskoj, osudio hrvatskog generala Antu Gotovinu na 24 godina zatvora. ICTY presude su s pravom izazvale ljutnju i prosvjede diljem Hrvatske.
General Gotovina je osuđen zbog "zapovjedne odgovornosti" tijekom vojne akcije u kolovozu 1995, poznatom kao "Oluja", kojom je učinkovito okončan hrvatsko-srpski rat. ICTY navodi da je hrvatski general nadzirao protjerivanje 100.000 Srba i ubojstva stotina civila. Prema sudu za ratne zločine Ujedinjenih naroda, borba za oslobodjenje Hrvatske predstavlja "udruženi zločinački poduhvat."
ICTY-jeva presuda je apsurdna i pretjerana. General Gotovina nije ratni zločinac, nego hrvatski domoljub i heroj pod cijim je zapovjednistvom obnovljena hrvatska teritorijalna cjelovitost. Štoviše, zadao je odlučujući udarac preminulom srpskom diktatoru Slobodanu Miloševiću i njegovom snu o "Velikoj Srbiji".
Od 1991 do 1995, Miloševićeve ubojice harale su u cijeloj regiji. On je iskoristio raspad Jugoslavije - sintetički višenacionalne države – kako bi ostvario svoj cilj tj. stvorio Veliko srpsko carstvo koje bi se protezalo od Dunava do Jadrana. U Hrvatskoj, srpske paravojne postrojbe su pomagane i podržavane od strane JNA te upravljao ratnim razaranjima tokom agresije.
Rezultat: trećina hrvatskog teritorija je okupirano, više od 180.000 Hrvata etnički očišćeno, a gotovo 20.000 civila ubijeno. Milošević je imao za cilj da se ujedine okupirani dijelovi Hrvatske sa gotovo 70 posto teritorija u susjednoj Bosni koje su njegove snage tamo okupirali. To mozemo nazvati stvaranje države kroz genocidnu particiju.
„Oluja“ je zaustavila sve ovo. Vojska generala Gotovine pokrenula je ofenzivu sa američkom pomoci i bila je zapanjujući uspjeh: civilne žrtve su minimizirane, borbe su trajale samo tri dana, i porazeni pobunjeni Srbi su morali potpisati Daytonski mirovni sporazum 1995.
Štoviše, za brojne medije - Washington Times, Wall Street Journal, Newsweek i Jeruzalem Post gen. Gotovina je nevin od bilo kakvih zlocina i kriminalnih radnji i nepravedno je osudjen. On nikada nije osobno naredio ili tolerirao bilo koji zločin. U stvari, ICTY-a tužiteljstvo je jadno po tom pitanju. Nisu uspjeli dokazati da je general Gotovina bio odgovoran za udruzene kriminalne radnje. Razlog je jednostavan: nije odgovoran i zato nema dokaza.
- Istraživanjem akcije Oluja zakljuceno je:
Nalog za evakuaciju srpskog stanovništva iz tzv "Krajine" u zonu okupacije došla iz Beograda nekoliko dana prije početka Oluje. Milošević je, shvativši da je pred vojnim porazom, naredio hrvatskim Srbima evakuaciju u BiH i Kosovo i da tako ostvare svoje osvetničke ciljeve tamo. To je učinjeno prije nego što su hrvatske snage čak i pokrenule svoju vojnu akciju.
Dakle, cijeli kazneni progon,optuznica i presuda protiv gen Gotovine počiva na divovskoj prijevari: evakuacija srpskog stanovništva došlo pod izričitom zapovjedi lokalnim srpskim vlastima iz Beograda. Dakle, hrvatske snage nisu mogli počiniti "etničko čišćenje". ICT -jeva presuda je prijevara.
UN-a sud je politicko vozilo koje teži pružiti povijesnu konačnu presudu o balkanskim ratovima iz 1990-ih. A njegova presuda je jasna: Sve strane su bili krivi za zlodjela, niti jedna stranka, ili nacija , nije više odgovorna od ostalih. To je ono što je Srbija zahtjevala godinama. Trudili su se da pokriju svoju genocidnu odgovornost i nacionalnu sramotu s moralnom ekvivalencijom.
Dakle, presuda protiv gen Gotovine je veliki trijumf za Beograd. Srpski revansisti tvrde da ICTY-jeva presuda omogućava promjenu hrvatskih međunarodnih granica. Predvođeni odvratanim Tomislavom Nikolićem, beogradski nacionalisti su u porastu popularnosti u anketama. Traze obnovu Velike Srbije. ICTY im je pokazao put : Ako je hrvatski rat za neovisnost bio je "udruzeni zločinački poduhvat", onda je cijela država Hrvatska – po toj ludoj logici - utemeljena na ratnim zločinima i etničkom čišćenju.
To je razlog zašto hrvatska vladajuća stranka, HDZ, nije smjela poslati generala Gotovinu u Haag. To je bio preduvjet za zagrebacki ulazak u Europsku uniju sto naglašava kako su bezobzirno i suprotno nacionalnim interesima ubrzavali hrvatsko članstvo u Europskoj uniji. HDZ tvrdi da će pomoći odvjetničkom timu generala Gotovine sa žalbom na presudu. Vec su za dolar kratki a za dan kasne. Haaski kengurski sud nastoji da na hrvatskom generalu napravi primjer. Njegova sudbina je zapečaćena, bez obzira što hrvatska Vlada pokusa učiniti - i HDZ vođe to znaju.
HDZ-ov režim je fundamentalno izdajnički. Nakon što je dobio rat, Zagreb gubi mir. HDZ je izdao generala Gotovinu, branitelje i hrvatsku tesko stecenu neovisnost. Prodao je Hrvatsku u svom ludilu kako bi se dodvorili Bruxellesu. HDZ mora biti poražen i biti pometen u prasinu povijesti i zamijenjen s novom konzervativnom strankom - onom koja će pružiti biračima prave domoljubne-populističke opcije.
Hrvati moraju zahtijevati da Zagreb prekine bezuvjetnu suradnju s Haškim sudom, te povuce svoju ponudu da se pridruži EU, osloboditi generala Gotovinu, sve slučajeve iz Haagu prebaciti na domaće sudove i inzistirati na tome da ICTY zaustavi svoje napade na hrvatski teritorijalni legitimitet. Ukratko, vrijeme je da se Hrvatska postavi na prvo mjesto.
ICTY presude su dali ultranacionalističkim Srbima ono što oni žele: još jedan metak u rascijepljenu Hrvatsku. Vjetrovi rata pušu. Predaja generala Gotovine u Haag bila je ogromna greška.
Jeffrey T. Kuhner - Washington Times

Obračanje hrvatskom narodu u ime Hrvatskog nacionalnog fronta




Današnji političari tretiraju Hrvate građanima drugog reda u vlastitoj zemlji,dok srbi i ostale manjine se guraju preko reda za stanove,radna mijesta i beneficije koje im država osigurava našim novcem bez našeg pristanka.

Tisuče naših ljudi su nezaposlenih bez obzira na dob, ali i dalje političari i takozvane Hrvatske mecene guraju manjine i opet Srbe da preplave Hrvatsko gospodarstvo, sve to pod izlikom da su ugroženi ili se vlasnici tvrtki bojenezaposliti njih iz straha osude da vrši diskriminaciju več sad manjine injihove opčine imaju više novca nego Hrvatske općine
Dok se mi borimo i radimo kako bi platili račune i živimo u konstantnom strahu od gubitka radnih mijesta,političari ugodno žive i svake 4 godine se izmijenjuju kao da igraju igru tko će više i bolje uzeti narodu. Lako je govoriti o suosječanju,brizi za narod dok uživaš u toplom domu uz obitelj znajuči da će plača 5 puta veča od prosječne hrvatske plače sjesti na vrijeme da ako ti za neki hir i zatreb anovca uvijek se možeš poslužiti državom blagajnom. Dali tko pita radnice Kamenskog ili bilo koje tvornice kao žive bez primanja dok ljudi poputVidoševiča za svoj rad ili nerad dobivaju plaču od 300.000 kuna pa pitam vas dali jedan vidošević predsjednik gospodarske komore obavlja tako bitan i dobarposao da vrijedi kao 100 radinica Kamenskog ili 200 umirovljenika. Za mene nikad neće biti to normalno i uvijek svim sredstvima ću se boriti da takveljude protijeramo. Oni vijerovatno mirno spavaju ne razmišljajući što će sutra tko jesti osobno ja nebi nikad tako mogao jer sam odgojen da brinem za svakog mog Hrvata za svakog suborca koji je zajedno sa svima nama branio i odbranio domovinu ali ne kako bi današnji bogatuni bili još bogatiji već sa idejom da svima nam bude bolje.

Unatoč ogromnim žrtvama tisuča hrabrih ratnika koji su kroz stolječa davali svoje živote da bi zemlja ostala slobodna i neovisna, danas poltičari sve rasprodaju radi ulaska u Europsku uniu,koriste sve moguće mehanizme da se stope sa tom tvorevinom prilagođavajuči zakone i gušeći na taj naćin tradiciju hrvatskog naroda.
Kako možete jednom slavoncu rećida prestane peć rakiju ili da je opasno da uzgaja stoku nije opasno no europa od toga nema koristi kako će uvesti meso staro 10 godina ako mi proizvodimo vlastito. Pozivam vas da prestanemo svi vijerovati da ono što rade političar iza europu da je to dobro za nas. Činjenica je da gušenjem poljoprivrede i stočarstva ne samo da trujemo stanovništvo sumljivom hranom, već i potićemo razvoj njihovih gospodarstava dok svoja sela tjeramo u očaj i progonstvo.Prođete li slavoniom srce će vas zaboliti kada naročito u okolici Požege ugledate potpuno pusta sela,zarasle oranice te pokojeg djeda kako tužno razmišlja o prošlim vremenima. Žalosno je da nas europa svojim jeftinim proizvodima tjera da gušimo selo do te mijere da se ljudima ne isplati proizvoditi niti živiti od poljoprivrede već biježe u grad, oranice prodaj ustrancima a roditelje guraju u privatne staračke domove. Više ni starost ni smrt nije jeftina a život je sve samo ne lagodan.

Što se tiće međunarodne politike, NATO saveza i mirovnih misija ni sami neznamo zahvaljujuči dobroj kontroli medija zbog koje na ovakav način se i moram obračati jer su nam mediji zatvorili svoja vrata. Svaki dan Hrvatski vojnikstavlja svoj život na kocku za interese Amerike i europe a ja pitam kakvu korist imamo od ulaganja milijuna dolara u mirovne misije što večina nas nezna,kakve koristi imamo od ljesova punih mladih Hrvata koji su izginuli za tuđeinterese na tuđem tlu daleko od svoje domovine. Znam svi će reči to se našimvojnicima ne događa ginu samo strani vojnici nadam se da nije hrvatski narod toliko naivan da povijeruje kako se nesretni slučajevi događaju samo drugima.Pa  uzmimo samo u obzir da šaljemo vojnike sa minimalnom zaštitom a oni sa maksimalnom.
Često se pitam što bi danas hrvatski heroji rekli da vide Hrvatsku danas ? Onisu se borili za ovu zemlju kako bi ju očuvali od neprijatelja, oni su se borili kako bi naš narod bio slobodan,suveren i samostalan ali nisu se borili zamultikulturalnost, politička popuštanja svijetu, ali i ono najgore nisu seborili kako bi srpski oficiri, jugoslavenski poltiičari vodili zemlju, teuživali u stanovima i mirovinama kako nagradi za palenje i klanje hrvatskogstanovništva. Vijerujem da bi mnogi zaplakali a kako prijatelj kaže blago onima koji su poginuli u spoznaji stvaranja Neovisne Hrvatske negoli da  i danas žive sa spoznajom da je silna mladost izginula uzalud.
Danas smo svijesni dokle nas je ova politika dovela zato i je pokrenuta alternativa pokret a ne stranka,udruga a ne politički ulizivač Hrvatski Nacionalni Front je plod Hrvatskog naroda,Hrvatskih branitelja i hrvatske mladeži da zaustavi stalna
Dans postoji alternativa Hrvatski nacionalni Front koji je nastao kao težnja Hrvatskog naroda, naših branitelja,naših hrvata iz emigracije i naše mladeži da promijeni stanje u hrvatskoj jer ovim putem hrvatski nacionalni front ne želi ni koraka dalje.
Hrvatski Nacionalni Front nije politička stranka več pokret pokret hrvatskog naroda pobuna protiv i vladajučihi oporbe jer kradu podjednakom brzinom, HNF nije niti jedna od silnih udruga kojoj je stalno do doprinosa iz državnog proračuna jer smo svijesni da nama to neče dati mi nismo sluge HDZ niti ćemo biti sluge SDP-a
Mnogi su nas pokušali staviti u kontekst stranke jer tako vide model kako da se bore protiv nas ovako ne vide neprijatelja i ne znaju kada taj neprijatelj može udariti i to ih je strah.Pokušali su i pokušavati će zavaditi nas međusobno no bez obzira koga pridobiju bez obzira koliko značajan za pokret bio i koliko njegove zasluge vrijedile bezgranično uključujuči i mene letiti će iz HNF jer to nije ničja privatni pokret da radi kako želi mi smo jedno i kao jedno ima da dišemo oni koji ne misle raditi za dobrobit drugih,oni kojima je to teško i naporno slobodno več danas nek istupe ne zanima me broj več kvaliteta članstva da danas sutra mogu reči za svakog od članova dajem ruku u vatru.
Svijestan sam da nas čeka još puno posla no več i u počecima pokazali smo da možemo i želimo
Iako smo relativno mladi bez financija i jakih potpora iz vana,bez političara i foteljaša,bez poduzetnika i donatora uspijeli smo dobro provesti i prosvijed u Srbu i prosvijede protivsrpskog tijednika. Naravno uvijek su pravaši bili pozivani rijetki su se odazvali i to me žalosti.
Hrvatski pravaši i hrvatski narod su kao prsti na ruci sam prst je nemoćan da nanese udarac neprijatelju no zajedno,ujedinjeni zbijenih redova čine šaku, koja je sposobna zadati jak udarac neprijatelju i jedino tako može zadati udarac.
Ovim putem pozivam sve domoljubne udruge koje možda nisu napredovale jer su kočene,sabotirane ili nisu vidjeli put niti im je tko pružio ruku jedinstva svima koji misle iskreno isrcem raditi za domovinu pozivam ih na zajednički rad i suradnju nije mi stalo do titula,položaja tako da se tu ne mislim gurati. Kao i za predsjednika Hrvatskog nacionalnog fronta niti sam se predložio niti gurao da vodim prihvatim ono što narod želi od mene i činim ono što traži od mene.
Jer svatko od nas tko namijerava raditi za narod mora narodu biti spreman i položiti račun, naši političari su naučili da uzimaju od naroda nikad da saslušaju,pitaju za savijet gradane.
Uvijek u bilo koje doba dana možete me kontakirati na mail pencstjepan070@gmail.comi   uvijek ču odgovoriti
web tranica Hrvatskog nacionalnog fronta je postavljena  budući da smo financijsi slabi moramo se prilagođavati ljudima koji žele i imaju volje da besplatno izrade.


Hrvatski Nacionalni Front se zalaže za
-zalaže za zapošljavanje hrvatskog stanovništva jer to je največi problem hrvatske, nezaposlenost je iveča nego li ratnih godina, narod bez posla i oni koji rade rade bez plače živeočajno to gospodu političare i gospodu poduzetnike i presvijetle mecene koje suse obogatile na ratu dok su istinski hrvati ginuli oni su sa rukom na srcu krali na sve moguće načine stvarajuči današnju hrvatsku kremu elitu.
Smatram da smo mi posljednja hrvatska elita,jedinica spremna na sve time političarima koji več kalkuliraju kako se boriti protiv Hrvatskog Nacionalnog Fronta poručujem makar nas zabranili što nije rijetkost u ovoj zemlji nastaviti ćemo djelovati samo tada drugim metodama za vas puno nepovoljnijim metodama.
Što se tiće posla biti ću dosadan kao i svi članovi gnjaviti ću i vuči za rukav svakog hrvatskog iseljenika ma koliko mi muka bilo tražiti bilo kakvu pomoć jer ni sebi mirovinu nisam želio sređivati i ponosno radim i raditi ču kao i svaki građanin jer se ne smatram ništa vrijednijim od drugih.
Nastojat ćemo pokrentui Hrvatsk poljoprivredne zadruge kako bi okupili hrvatske seljake i uz pomoć prijatelja iz emigracije ono što se može izvoziti i proizvoditi jer danas seljak onaj kojije ostao živjeti od tog tvrdog kruha svoj proizvod prodaje u bescijenje a naši bogatuni ih preprodaju strancima pod ekstra klasom što i je a nama vračajueuropski otpad.
Hrvatski seljak može se usprotiviti i izvest svoj proizvod te biti neovisan o milostinji i isplati novca koji je njihov
Trudit ćemo se da dovedemo ljude koji samo pošteno žele uložiti u hrvatsku i dati hrvatskom radniku pošten posao pokazat ćemo koliko je u našoj moći da od malih stvari i malih projekata želimo poćeti i jedno radno mijesto osigurano s naše strane je veliki napredak i takoćemo i gledati uvijek ništa nije veča nagrada nego zadovoljan čovijek.
-MI kažemo europi NE, dosta jeda vladaju drugi nama kroz stolječa nas pokušavaju kontrolirati ljudi pa jošmnogima rane nisu zacijelile ni oplakali mrtve ovog rata nismo sijetite se žrtava domovinskog rata za grčeviti izlazak iz Jugoslavije u  koju nas i danas guraju zar želite opet usavez ali savez iz kojega nećemo tek tako izaći jednom smo krvlju platili slobodu ne gurajte sami sebe u nove patnje.
Europa donosi prednost samo onima koji znaju iskoristiti njeznie prednosti dobit ćemo probleme sa useljenicima hrvati će biježati u europu za kruhom a nama će dolaziti turci,kinezi i ostale nacije kako bi radili i za duplo manje plače što će dovesti do novih iseljavanja hrvatskog stanovništva.
Usto ne zaboravite da hrvatska za razliku od francuske daje ogromna prava manjinama što će biti kad u srbi radi europske unije i viza krenu vaditi svoja hrvatska državljanstva,što če biti kad hrvatska da mirovine srpskim koljačima i stanove pod pritiskom europske unije nećemo imati 3 srpska zastupnika nego 6 i više tada će se opet pokrenuti pitanje sao kraine i srpske kulturne autonomije ne  zaboravite da od samostalnosti hrvatske dvaputa je taj projekt guran u sabor proče im jednom.
No n etreba tu zaboraviti i jošjedan problem problem turaka i kineza koji će isto tražiti manjinska prava ibiti u saboru i vući svojoj manjini opet će dobivati i oni poslove jer ćemo sebojati europske šibe kao prije nekoliko mijeseci gdje zbog romskog razreda smoplatili kaznu od 14.000 ? po svakom romu koji se osjetio manje vrijedan. Razlog zašto su djeca bila maknuta i stavljena u odvojen razred jer nisu znali hrvatski jezik i nemire su pravili u razredima a time usporavala učenje ostaledijece to je fer postupak ali za njih prilika da se obogate taj novac steplatili vi a takvih slučajeva biti će i više kada krenu skidati križeve saškola i postavljati svoje simbole i tražiti svoje škole
Pogledajte večinska srpskamijesta u hrvatskoj u školama se uči srpski i srpska povijest u hrvatskojhrvati moraju učit srpsku povijest dali je to normalno pitam vas dali želite dasutra vaša dijea uče povijest kineza ili bilo kojeg naroda. Ne želim da me se shvati kao raspirivača mržnje ja sam samo za očuvanje hrvatske države i kultur ebojim se da će na ovaj način biti ugrožena ako mislite da neće prisjetite sesamo fašnika u mijestima gdje se spaljuje jovan pa kako su srbi reagirali na nešto što je tu generacijama ali oni su se osjetili prozvanim sutra će seosjetiti prozvani zbog oluje pa če nas tužiti jer se osječaju ugroženo.
-Prestat ćemo davati novac strancima dižemo kredite u stranim bankama i plačamo kamate stranim vođama kojinam određuju kamate toga mora biti dosta
Dosta je da dignemo 19 milijardia vračamo 25
Mi trebamo dovesti do programada ne moramo dizati kredite po skupim kamatama ali i ono što se digne da se upotrijebi za obnovu gospodarstva i da stane na noge a ne za daljnje zaduženjeno to europi ne odgovara jer ovako zarađuju nad glupim hrvatima, prestanimobiti robovi stranih banaka i domaćih izdaica.
Radije taj novac dajmo seljaku da se popravi da ima bolje strojeve da bude konkurentniji ili umirovljeniku da ne kopa po kantama već da ugodnije doćeka svoju starost.
-dosta je da vodimo ratove za tuđe interese zalažemo se da se vrate hrvatskivojnici kući sve dok nebude jasno određeno što hrvatska dobiva sudjelovanjem utakvim projektima nisam protiv svijeckog mira ali sam protiv da hrvati ginu zatuđe interese a da hrvatski narod to sve uredno plača.
Sutra neće amerika nam pomoći kad budemo meta radikalnih islamista niti će nam pružiti ruku pomoći kad budemo sahranjivali ljude,niti će biti tu kada budemo udovicama i majkama objašnjavali zašto je u pustinji pogino sin njen i za koga.

-mi smo da se uvedu nove tehnologije u proizvodnu i školstvo u zdravstvo
Navesti ću jedan obićni primjer svakodnevni djećja torba školaraca je teška 5 -10 kila toliko opterečenje nanjihove mlade kralježnice stvara već u mladosti od njih invalide sa poremećaimai oštećenjima dali to želite svojoj djeci vijerujem da ne. Svi želimo da djecabudu pametnija od nas jer to  i je smisao stalni razvoj i napredak ali ne pod cijenu njihovog zdravlja danas u svijetu tehnologije postoje uređaji poput e-book ridera eletronskih knjiga neoštećujuoći kao računalni ekrani teški 300 grama a stane u njih sve knige koje će imtrebati od početka do kraja školovanja i jeftinije su dok jedan takav uređajmože se kupit za 500 kn najobičniji godišnje knjige za djecu platitie i preko 2000 kn puta neka je vijek trajanja uređaja 4 godine to je već 8000 kuna uštedeali tu gube izdavačke kuće i lobiji koji konstantno moraju tiskati knjige i prodavati ih po skupim cijenama nama zato negleda se boljitak djetetovogzdravlja već korist proizvođaća knjiga.
Isto tako je i u poljoprivredinama je jeftinije moliti Boga da da kišu ili vladu da isplati oštete od sušenego li da ulože u dobre sustave navodnjavanja pa nam se događa da jednaaustralija proizvodi više hrane nego li hrvatska.
Hrvatski nacionalni front se ponajviše zalaže koliko god je to teško za očuvanje hrvatske baštine ipovijesti naročito zaštite dostojanstva domovinskog rata koji postaje oružšenaših neprijatelja za potlačinanjem nas. Dok naši političari nevide opasnost prikazivanja domovinskog rata kao građanskog,dok nevide opasnost od isticanja srpske verzije priče mi vidimo jer izađite na ulicu i pitajte mlade ljude tkosu heroji domovinskog rata reći će Ante Gotovina,Blago Zadro poneki će sesjetiti Norca ali dali su to jedini heroji i istaknuti borci nisu ali ihneznaju. Žalosno je da znamo samo za one koji su u hagu i one koji su poginuli.
Danas je HOS samo jedna od terorističkih paravojnih postrojbi za javnost, oznake hosa su gotovo zabranjivanije i više nego li ustaški simboli a petokraka je simbol ljubavi imira pa za mlade koji prvi put ćuju za petokraku to nije  znak ljubavi i mira jer pod tom kapomJugoslavenska narodna armija je napadala hrvatske gradove,palila kuće i sela,klala i pljačkala stanovništvo ako su to znakovi mira i ljubavi ona se trebamo zapitati što smo to dočekali.
Jugoslavije nema ali mnogi od njih ne žele prihvati tu činjenicu pa potpisujemo pakt sa srbima o ujedinjenju vojske u mirovnim misijama, čuvanje neba zajedno sa slovencima, zajedničke vlakove sa srbima i slovencima, kulturne autonomije i manjinska prava nisuništa drugo neko pokušaj izrade nove jugoslavije.
Na dan mladosti se tisuče komunista,jugoslovena okuplja u kumrovcu mašući zastavama jugoslavije, istićuči simbole zla. Rećete normalno pa za zemlju koja je zakonom zabranila ustavom stvaranje nove jugoslavije, za zemlju koja je donjela niz odredbi ozabranjenosti isticanja takvih simbola,za zemlju  koja je komunizam stavila u totalitarne režime zla i za zemlju koju je jugoslavenska vojska napala i ubijala previšedozvoljavamo da koketiraju sa svojim simbolima kao  da zaboravljamo da plačamo i mirovine jugoslavenskim političarima,narodnim borcima i djeci i unucima tih narodnih boraca jer oni su zadržali ta prava dali vaš sin može dobiti mirovinu na taka vnačin kao oni nemože.
Kada Jadranka Kosor kaže da je Hrvatska stvorena na temeljima antifašističke borbe zapitali se itko što smo miona,stvorena je na temeljima antijugoslovenske borbe i na temeljima hrvatske krvi.
Ne smijemo zaboraviti ni hrvatsku emigraciju koliko god mnogi pokušavaju to staviti u kontekst HDZovog tijela i ljudikoji žele prava  na nešto što im nepripada. Hrvatska emigracija nije samo bosna i hercegoina jer za mene to nije strani teritorij već hrvatski teritorij a zemlje poput francuske,austrije,njemačke i drugih su strane zemlje zemlje emigracije.Hrvatskom narodu nije jednostavno živjeti izvan domovine služeći se stranim jezikom i poštujuči strana pravila dok im srce vuče u zemlju koju su zbog nekogod razloga morali napustiti najčešće nisu imali izbora.
Danas dopuštamo da hdz prikazuje taj dio hrvatske kao svoju bazu i na neki naćin zbog njih  mnogi hrvati iz domovine su počeli mrzitihrvatsku emigraciju jer ih smatraju stranim tijelom.
Nadam se da ćemo kroz pokret promijeniti to negativno razmišljanje i pomoći i hrvatskoj emigraciji da zajedno sa članovima iz zemlje doprinesu svojim iskustvom i znanjem u radu zaboljitak domivine.
Za kraj ovog govora kojim sam se trudio što bliže predoćiti svoje i težnje Hrvatskog nacionalnog Fronta svima vama koji ga čitate .
Želim napomenuti da hrvatski narod dok su francuzi i njemci te ostali narodi razvijali svoju kulturu za svoju spijeh naš narod je stolječima kovao oružja i borio se radi očuvanja i mira europe odbijajuči napade turaka,mongola i ostalih naroda od europe ostavljajućižiote za mir tuđih naroda pa nije ni čudo da zemlja starija od današnje francuske ili njemačke je raseljenija,manja i siromašnija nego li i jedna zemlja europe.
Pozivam vas da se više ne borimo za strane interese več za interese samo zemlje Hrvatske jer niti jedna ta zemlja danas ne cijeni dovoljno žrtvu mira kojeg smo im mi osigurali, niti svoj uspijeh djele sa nama.
Svatko do vas može doprinjeti frontu da širi spomen na branitelje, da ne zaboravi korijene svojih predaka, da upozna prijatelje i poznanike što je HNF te da svojim radom doprinese da on postane i bolji i veči nego li što je sad.
Samo jedinstvenim radom nam neć emoči rušiti temelje kuće koju gradimo, gradimo ih zajedno po
mijeri kakvu zaslužujemo.
Osudom naših generala osuđena je žrtva a nagrađen agresor osuđena je hrvatska a nagrađena srbija.Ovo je zadnje vrijeme da hrvatski narod progleda i probudi se iz sna.


Uz nas je Bog sada i uvijek vrijeme je da bude i Hrvatski narod  uz nas jer kako bi reko Ante Starćevič
Za Hrvatsku sve Hrvatsku ni zašto, Bog i Hrvati  ZA DOM SPREMNI !!

predsjednik HNF-a

Stjepan Penc




‎10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese.

Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.NDH-HNF.