Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 13. lipnja 2011.

1984:Sindikat državnih službenika-Tko će platiti trošak osiguranja za splitske parade

SINDIKAT državnih i lokalnih službenika i namještenika RH u priopćenju objavljenom na svojim stranicama pita se zašto nitko ne postavlja pitanje oko mjesta održavanja gay parada. Pitaju se zašto se parade "veselog ponosa" održavaju baš u onim gradovima u kojima se može očekivatinevesela reakcija njihovih žitelja!?

U priopćenju koje potpisuje glavni tajnik SDLSN-a Siniša Kuhar pojašnjeni su i financijski razlozi održavanja Pridea: "Dok su se svi pitali tko će platiti gorivo za vatrogasna vozila dok je bio prosvjed vatrogasaca, nitko nije postavio pitanje tko će platiti trošak osiguranja za splitske parade".

"Ide li svaka razbijena glava u Splitu baš samo na račun policije ili odgovornost za to snose i organizatori Pridea svojim odabirom mjesta njegova održavanja? Zašto se novac za osiguranje ponosnih povorki ne bi upotrijebio za medijsku kampanju o pravu svakoga na vlastito poimanje svoje seksualnosti i identiteta", piše Sindikat u priopćenju te poziva organizatore i policiju da preispitaju jesu li mogli bolje odraditi svoj posao.

"Zašto se novac za osiguranje ponosnih povorki ne bi upotrijebio za medijsku kampanju o pravu svakoga na vlastito poimanje svoje seksualnosti i identiteta", nastavljaju dalje.

"Pustimo policiju da se bori protiv korupcije i kriminala svih vrsta, neka njezini službenici traže i pronađu nestalu Antoniju i budu pomoć i zaštita roditeljima od maloljetničkog nasilja, a svoj ponos pokazujmo s više takta i razbora, uz manji trošak i pametnije utrošena sredstva poreznih obveznika", zaključuju iz Sindikata još pod dojmom pastoralnog posjeta Svetog Oca


Ono što nije stiglo iz sindikata je pozdrav koji ide uz kraj teksta ZA DOM SPREMNI !!