Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 18. lipnja 2011.

Hitna cijelo popodne u bolnice vozila teško alkoholiziranu djecu



Stručnjaci upozoravaju da opijanju mladih konačno treba stati na kraj i da roditelji, jer su im uzor, ne bi smjeli piti pred djecom


Posljednji dan školske godine osim po veselju školaraca pamtit će se i po opijanju djece. Prema podacima zagrebačke Hitne medicinske pomoći, u teško alkoholiziranim stanjima po bolnicama tijekom dana i večeri zbrinut je 31 maloljetnik, a još toliko je predano roditeljima na kućnu njegu.
'Među pijanom djecom bilo je podjednako dječaka i djevojčica' rekla je dr.Slobodanka Keleuva, ravnateljica Hitne pomoći.Zgrožena je, dodaje dr. S. Keleuva, što je opijanje mladih toliko rašireno te se pita kada će se tome konačno stati na kraj.
Zabrinuta je i ravnateljica Poliklinike za djecu i mladež Gordana Buljan Flander. Ističe da roditelji, koji su uzor djeci, ne razmišljajući o posljedicama, piju pred njima. Nedavno se zgrozila jer joj je fakultetski obrazovan roditelj objasnio zašto svojem osnovnoškolcu dopušta da pije kod kuće.
'Rekao je kako je bolje da se njegov sin odmalena navikava na alkohol nego da se poslije u društvu opije od jednog pića ',otkrila je šokantnu istinu o navici pijenja mladih Gordana Buljan Flander. (Agencija Vlm)