Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

POLITIČKI VICEVI ...

Zastupnik Roma u Saboru
Šalji prijatelju
- Što vas je privuklo u koaliciju sa Sanaderom?
- Satovi!
Dobar (53)  Loš (35)

Zabuna
Pero23
Šalji prijatelju
Sjedali Bush, Mesić. Gotovina, učenik i starac u avionu. Nesto se dogodi sa avionom i svi moraju iskočiti iz njega. Imala su 4 padobrana. Bush uzme prvi i reče za Ameriku i iskoči iz aviona. Mesić uzme drugi i kaže za Hrvatsku i iskoči. Treći uzme Gotovina i kaže za Hrvate i on iskoči. Tada starac govori dječaku: "Uzmi ti ovaj zadnji padobran, meni je ionako ostalo malo vremena za živjet". Na to će mu učenik ne ostala su dva padobrana. Bush je uzeo moju školsku torbu!!!
Dobar (156)  Loš (60)

U pustinji
Lorena
Šalji prijatelju
Izgubili se u pustinji Mesić, Bush i Hussein. Odjednom naiđu na oazu, gdje ugledaju zlatnu ribicu. Ona im kaže: "Ispunit ću vam 3 želje, svakom po jednu." Bush kaže: "Vrati me u Ameriku!"
-I on se vrati.
Hussein kaže: "U Irak!"
-I ribica ga vrati.
A Mesić se posklizne i kaže: "U govna!"
Dobar (228)  Loš (107)

Laži me...
dijana
Šalji prijatelju
Političar nakon izbora dolazi kući i govori ženi:˝Gotovo je! Pobijedio sam!˝ Žena, iznenađena:˝Stvarno? Ne lažeš?˝ ˝Ne,draga, sad više nema potrebe!˝
Dobar (130)  Loš (65)

Tito
punk_princess
Šalji prijatelju
Sastali se prije 30 godina kod Boga Tito, Nixon i Brežnjev.
Dođe Nixon pred Boga i upita ga: "Kada ce Amerikanci sletjeti na Jupiter?"
Bog odgovori: "Za 50 godina." I Nixon se rasplače: "Ja to neću doživjeti!"
Dođe Brežnjev pred Boga i upita ga: "Kada će Sovjetski savez voditi samostalnu vanjsku politiku?"
Bog odgovori: "Za 75 godina." I Nixon se rasplače: "Ja to neću doživjeti!"
Dođe Tito pred Boga i upita ga: "Kada će Jugoslavija imati visoki životni standard?"
I Bog se rasplače: "Ja to neću doživjeti!"
Dobar (201)  Loš (54)

Komarac
Šalji prijatelju
Dva komarca u saboru:
Prvi: "Odi idemo malo na Šeksa!"
Drugi: "Ne mogu, vozim."
Dobar (187)  Loš (57)

Avion
Šalji prijatelju
Letio boeing 747, otkazao motor, a ostala 3 padobrana. Dođe prvi čovjek: "Ja sam Cobe Bryant, naj igrač u NBA, moram preživjeti." Uzme padobran i skoči. Dođe žena i kaže: "Ja sam Shakira, najpjevačica na svijetu, moram se spasiti." Uzme padobran i skoči. Dođe treći i kaže: "Ja sam George Bush, predsjednik SAD-a i najpametniji čovjek na svijetu. Moram se spasiti da bi oslobodio svijet od terorista." Uzme padobran i skoči. Nakon pola minute pita 8-godišnje dijete mamu: "Mamice, a zašto je ovaj što tvrdi da je najpametniji čovjek na svijetu uzeo moju školsku torbu?"
Dobar (145)  Loš (45)

Pusićki vlada
damir
Šalji prijatelju
Zašto Pusićka nije zadovoljna SDP-om? Zato što joj Račan nije napravio Vladu!
Dobar (93)  Loš (68)

Hitler
Bruno
Šalji prijatelju
Jel znate što je Hitler napravio kad nije mogao pokoriti jednu državu. Poslao im je ispite, a oni se predali.
Dobar (66)  Loš (150)

Bush i Bin Laden
Šalji prijatelju
Sreli se Bush i Bin Laden kratko prije napada na Ameriku. Kaže Bush Bin Ladenu: "Ajd,dođi na kavu."
A Bin Laden će na to: "Ma dobro naletit ću!" 
Serija
Petar
Šalji prijatelju
Bin Laden i sin gledaju TV kako ruše blizance WTC-a. Nakon nekog vremena pita sin Bin Ladena: "Tata, koji je ovo film?" "Sine ovo nije film, ovo je serija."
Dobar (1381)  Loš (304)

Kriza
Šalji prijatelju
Sjedi Dudek pred Banskim dvorima i maže drek na kruh. U tome Albrightova izlazi iz zgrade i užasnuto ga pita što to radi. -Ah znate, gospa Madeline kak je, sirotinja i te stvari. Ona se sažali i da mu 100$ te mu kaže: -Idi i jedi nešto kao čovjek. Vidi Dudek da bi se tako moglo lako doći do love, pa naredni dan opet ponovi sve. Izlazi iz zgrade kralj Husein i postavlja isto pitanje, a Dudek odgovara isto kao i jučer. Na to se kralj maši novčanika i izvadi 1000$. Osladilo se Dudeku, pa on sjedne i treći dan na isto mjesto. Izlazi Mesić i pita šta to radi, a on mu odgovori isto kao i onima prije. Zamislio se Mesić, a onda mu kaže: -Što si navalio toliko mazati? Zar ne znaš kakva je kriza u zemlji? Maži tanje da ima i za sutra.
Dobar (408)  Loš (148)

Čija je država
Šalji prijatelju
Vozili se u avionu Tuđman, Milošević i Izetbegović i natječu se oni tko će pogoditi iznad čije su države. Tuđman ispruži desnu rulu kroz prozor i kaže da je to Hrvatska. Milošević ispruži desnu ruku i kaže da je to Srbija. Naposlijetku Izetbegović ispruži lijevu ruku i kaže da je to njegova Bosna. Pitaju ga oni kako to zna. "Vidiš da su mi ukrali sat sa ruke!"
Dobar (266)  Loš (195)

Knjižice
Šalji prijatelju
Zašto je Zagreb u zadnje vrijeme raskopan? -Iskopavaju se partijske knjižice!
Dobar (288)  Loš (160)

Anđelčić
Šalji prijatelju
Na nebu ponestalo novaca i Sveti Petar odlučio poslati malog anđelčića na Zemlju da skupi novce. Dobio mali anđelčić mali koferčić i uputio se na Zemlju. Najprije je sletio u Ameriku na vrata Billa Clintona. "Dobar dan, ja sam anđelčić, a ovo je moj koferčić. Kod nas na nebu ponestalo je novaca pa sam sišao k vama da mi udijelite štogod gotovine." "E, moj anđelčiću, nemamo ti mi gotovine. Mi samo baratamo s vrijednosnim papirima, čekovima, mjenicama. Sve šaljemo u Rusiju. Odi tamo, oni će ti sigurno dati novaca", odgovori mu B. Clinton. I uputi se anđelčić prema Rusiji. Pokuca na vrata Borisa Jeljcina. "Dobar dan, ja sam anđelčić, a ovo je moj koferčić. Kod nas na nebu ponestalo je novaca pa bih vas zamolio da mi udijelite štogod gotovine." "E, moj anđelčiću, nemamo ti mi novaca, država propada, narod gladan. Ali ja znam gdje ima puno novaca. Odi ti u Hrvatsku. Tamo imaš keša na gomile." I ode anđelčić u Hrvatsku, prema Banskim dvorima. Pokuca na vrata Predsjednika i veli: "Dobar dan, ja sam andjelčić, a... ??? ... A gdje je moj koferčić?!"
Dobar (317)  Loš (136)

Nema cvijeća
Šalji prijatelju
Zašto na Franjinom grobu ne raste cvijeće? Jer je đubre preduboko!
Dobar (560)  Loš (799)

Tramvaj
Šalji prijatelju
Nakon što je otkriveno da Ankica ima tajni račun na banci, kaže ona Franji: -Mužu, moramo nešto napravit da vratimo povjerenje naroda, mislim da bi bilo dobro da ja par dana na posao idem tramvajem. -Da to bi bilo u redu, kaže Franjo. Sutra Ankica krene tramvajem na posao i u gužvi je neko slučajno udari laktom u glavu i Ankica se sruši na pod, tu se nađe policajac i nastavi je još jače tuči, ljudi ga pokušavaju smiriti riječima: -Ej smiri se, znaš ti tko je to? -Znam, ali sam mislio da je počelo.
Dobar (257)  Loš (239)

U Haagu
Šalji prijatelju
Zašto hercegovci seru u gaće? Zato jer im je Tuta u Haagu.
Dobar (338)  Loš (196)

Ivica ustaša
Šalji prijatelju
Na satu hrvatskog jezika pita profesorica Ivicu da odrecitira jednu pjesmicu. "Ide Srbin poljem, trčim da ga koljem!" "Bravo Ivice, četvorka!" "Zašto četvorka, zašto ne petica?" "Što ga nisi odmah zaklao..."
Dobar (544)  Loš (252)

Zajedničko
Šalji prijatelju
Znate što je isto Slobodanu Miloševiću i Franji Tuđmanu? Obojica ne mogu iz zemlje.
Dobar (239)  Loš (197)
U paklu
Šalji prijatelju
Svrši Dudek u pakao i prije nego što će ga transferirati ponude mu opcije kapitalistički pakao i komunistički pakao. Ode on prvo na vrata kapitalističkog i pita vratara: -Reci mi, što me čeka? V: Pribijemo te na kamen, razrežemo noževima i polijemo vrućim uljem. D: Nije baš zabavno, idem ja vidjeti onaj drugi. Ode on do komunističkog pakla, a tamo veeeliki red. Upita vratara:
D: A što me ovdje čeka? V: Pribijemo te na kamen, razrežemo i polijemo vrućim uljem. D: Pa zašto je ovdje toliki red, a uvjeti isti? V: U nas povremeno nema noževa i ulja...
Dobar (138)  Loš (75)

Dobrotvorna akcija
Šalji prijatelju
U školi rekla učiteljica da svatko donese sutra po 100 kuna, za gladne u Somaliji. Došao sutradan Ivica u školu i nije donio novce. Pita ga učiteljica zašto nije, a on će: -Moj tata je rekao da nema gladnih u Somaliji. A dobro, sutra donesite svi po 100 kuna za nezaposlene u Somaliji. Opet svi donijeli, a mali Ivica kaže: -Moj tata kaže da nema nezaposlenih u Somaliji. Opet dobro, onda svi donesite sutra po 100 kuna za HDZ u Somaliji. Kad svi nose po 100 Kuna, a mali Ivica 300. Pita ga učiteljica, pa zašto 300 kuna, on kaže: -Moj tata kaže da ako ima HDZ u Somaliji, onda ima i gladnih i nezaposlenih.
Dobar (209)  Loš (78)

Transplantacija
Šalji prijatelju
Jeste li čuli da su Miloševiću izvršili transplataciju mozga? Isprva je bilo sve OK, ali ga je nakon tjedan dana mozak odbio...
Dobar (118)  Loš (75)

Fašizam
Šalji prijatelju
Prolazi grupa Partizana pored jedne kuće gdje sjedi jedna baka. Kaže jedan od Partizana: "Smrt fašismu bako." A baka mu odgovori: "I tebi sinko!"
Dobar (237)  Loš (57)

Pas
Šalji prijatelju
Kako Budiša hrani psa? -Na, na malo mesića!-
Dobar (575)  Loš (177)

Razlika
Šalji prijatelju
Kakva je razlika izmedju Tesle, Miloševića i Tudmana? Tesla je izmislio struju, Milošević izolaciju, a Tudman uzemljenje.
Dobar (267)  Loš (137)

Račan se ispovjeda
Šalji prijatelju
Otišao se Račan ispovijediti i kaže on sve svečeniku što je sagriješio. Svećenik mu da 3 Zdravo Marije i Račan ode izmoliti. Racan: Drugarice Marijo, Zdravo, Zdravo, Zdravo!
Dobar (333)  Loš (117)

Partizani i ustaše
Šalji prijatelju
Ustaše lovaju partizane, i pošto ne mogu nigdje, partizani se sakriju u bunar. Ubrzo dodu ustaše, sjednu na bunar, zapale cigare i pljucaju. Jedan ustaša:-Da nisu možda u šumi?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u šumi?- Drugi ustaša:-Da nisu možda u kukuruzu?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u kukuruzu?- Treći ustaša:-Da nisu možda u bunaru?- Jeka:-Da nisu možda u kukuruzu?-
Dobar (545)  Loš (156)

Ministri i krada
Šalji prijatelju
Gospon, ne smijete tu parkirati auto! Zašto? Pa tuda će proći sada ministri. Budite bez brige osigurao sam auto od krade.
Dobar (241)  Loš (79)

Grobnica
Šalji prijatelju
U paklu
Šalji prijatelju
Svrši Dudek u pakao i prije nego što će ga transferirati ponude mu opcije kapitalistički pakao i komunistički pakao. Ode on prvo na vrata kapitalističkog i pita vratara: -Reci mi, što me čeka? V: Pribijemo te na kamen, razrežemo noževima i polijemo vrućim uljem. D: Nije baš zabavno, idem ja vidjeti onaj drugi. Ode on do komunističkog pakla, a tamo veeeliki red. Upita vratara:
D: A što me ovdje čeka? V: Pribijemo te na kamen, razrežemo i polijemo vrućim uljem. D: Pa zašto je ovdje toliki red, a uvjeti isti? V: U nas povremeno nema noževa i ulja...
Dobar (138)  Loš (75)

Dobrotvorna akcija
Šalji prijatelju
U školi rekla učiteljica da svatko donese sutra po 100 kuna, za gladne u Somaliji. Došao sutradan Ivica u školu i nije donio novce. Pita ga učiteljica zašto nije, a on će: -Moj tata je rekao da nema gladnih u Somaliji. A dobro, sutra donesite svi po 100 kuna za nezaposlene u Somaliji. Opet svi donijeli, a mali Ivica kaže: -Moj tata kaže da nema nezaposlenih u Somaliji. Opet dobro, onda svi donesite sutra po 100 kuna za HDZ u Somaliji. Kad svi nose po 100 Kuna, a mali Ivica 300. Pita ga učiteljica, pa zašto 300 kuna, on kaže: -Moj tata kaže da ako ima HDZ u Somaliji, onda ima i gladnih i nezaposlenih.
Dobar (209)  Loš (78)

Transplantacija
Šalji prijatelju
Jeste li čuli da su Miloševiću izvršili transplataciju mozga? Isprva je bilo sve OK, ali ga je nakon tjedan dana mozak odbio...
Dobar (118)  Loš (75)

Fašizam
Šalji prijatelju
Prolazi grupa Partizana pored jedne kuće gdje sjedi jedna baka. Kaže jedan od Partizana: "Smrt fašismu bako." A baka mu odgovori: "I tebi sinko!"
Dobar (237)  Loš (57)

Pas
Šalji prijatelju
Kako Budiša hrani psa? -Na, na malo mesića!-
Dobar (575)  Loš (177)

Razlika
Šalji prijatelju
Kakva je razlika izmedju Tesle, Miloševića i Tudmana? Tesla je izmislio struju, Milošević izolaciju, a Tudman uzemljenje.
Dobar (267)  Loš (137)

Račan se ispovjeda
Šalji prijatelju
Otišao se Račan ispovijediti i kaže on sve svečeniku što je sagriješio. Svećenik mu da 3 Zdravo Marije i Račan ode izmoliti. Racan: Drugarice Marijo, Zdravo, Zdravo, Zdravo!
Dobar (333)  Loš (117)

Partizani i ustaše
Šalji prijatelju
Ustaše lovaju partizane, i pošto ne mogu nigdje, partizani se sakriju u bunar. Ubrzo dodu ustaše, sjednu na bunar, zapale cigare i pljucaju. Jedan ustaša:-Da nisu možda u šumi?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u šumi?- Drugi ustaša:-Da nisu možda u kukuruzu?- Jeka iz bunara:-Da nisu možda u kukuruzu?- Treći ustaša:-Da nisu možda u bunaru?- Jeka:-Da nisu možda u kukuruzu?-
Dobar (545)  Loš (156)

Ministri i krada
Šalji prijatelju
Gospon, ne smijete tu parkirati auto! Zašto? Pa tuda će proći sada ministri. Budite bez brige osigurao sam auto od krade.
Dobar (241)  Loš (79)

Grobnica
Šalji prijatelju
Zašto je Tuđmanova grobnica pokrivena kamenom koji stoji ukoso? Da narod ne bi mogao plesati na njoj.
Dobar (225)  Loš (216)

Zašto je Tuđmanova grobnica pokrivena kamenom koji stoji ukoso? Da narod ne bi mogao plesati na njoj.
Dobar (225)  Loš (216)

Nema komentara:

Objavi komentar