Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 1. lipnja 2015.

Hrvatski nacionalni front POZIVA PRAVAŠE NA UJEDINJENJE !




Kako mi u Hrvatskom nacionalnom frontu gledamo na ujedinjenje pravaša u jedan jedinstveni HSP.Čelnici svih pravaških stranaka sazovite svoje članstvo i predložite im model UJEDINJENJA po vašim statutima u pravaškim strankama.Ako vaši statuti to ne dozvoljavaju unesite izmjene u statute pod točkom UJEDINJENJE sa ostalim pravaškim strankama.Sazovite nakon toga SVEOPĆI PRAVAŠKI SABOR gdje ćete izložiti svoje programe pred članstvom dajte na glasanje jedan pravaš 1 glas.U situaciji kada jedino DESNICA može ujedinjena suprostaviti se PARTIJI to je vaša dužnost pred Bogom i hrvatskim narodom.Možete se i oglušiti na ovaj prijedlog Hrvatskog nacionalnog fronta ali budite spremni položiti račune pred svojom savješču.Jer ovo je zadnji trenutak koji Hrvatski narod može još istrpiti.Ako su vam bitnije fotelje od dobrobiti svoje Domovine onda nastavite sa svojim strankama kao i dosad glumite male napoleone.Napoleon je rekao vojsku lavova ne može voditi magarac.Predjite preko svog ega i svojih ambicija Domovini su potrebni pravaši pod jednim barjakom HSP-a.Koga će članovi izabrati da vodi HSP koji mora ući i u borbu na globalnoj razini i biti moderna desnica to prepuštam vama i vašim članovima.Ili se ujediniti ili propasti ako želite biti vječno sateliti i podanici vladajučih struktura onda to neka ide na vašu dušu.Pravaši su razbijeni kao što ni prsti na ruci ne mogu stvoriti šaku dok se ne skupe tako i današnji pravaši su lak pljen za manipulacije.Kad se prsti skupe u šaku onda če HSP biti DESNICA koja će moči svakome odgovoriti i ako treba i šakom uzvratiti.Umjesto VUKOVA postali smo ovce.Nisam član niti jedne stranke ali u duši sam pravaš i srce me boli kad vidim što smo postali od jedne od najstarijih stranaka u Hrvata uz HSS postali smo stranka koja nije u stanju priječi ni izborni prag.Ako ne želite ujedinjenje onda to i jasno recite svom članstvu koje jedino to od vas i očekuje.Nije bitno ko će voditi bitno je ko će vas sljediti.Ako se ne ujedinimo sada povjest i naša djeca neće nam to oprostiti nikada.

Bog i Hrvati

Za Domovinu Spremni !

Predsjednik HNF-a

Stjepan Penc







Hrvatski nacionalni front daje podršku A-HSP-u Zagrebu i Srbu

http://www.vecernji.hr/hrvatska/pravasi-zapalili-jugoslavensku-zastavu-ispred-redakcije-novosti-209861

Hrvatski nacionalni front daje podršku Danijelu Srbu i HSP-u u Gvozdu
http://www.hsp.hr/vijesti/sredisnjica/prosvjed-u-Gvozdu/

Kao što možete vidjeti Hrvatski nacionalni front je stao uz svakog pravaša i teži ujedinjenju svih pravaša a nas se naziva da razbijamo desnicu u Hrvata,Sve smo pravaše podržali osim Ruže Tomašić ona ionako nije više pravašica nego konzervativka nju i neće HNF podržati.

Nema komentara:

Objavi komentar