Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 4. prosinca 2010.

Hrvatska u Izrael šalje kanadere

VELIKI POŽAR Hrvatska u Izrael šalje kanadere

Vlada Republike Hrvatske održala je jutros zatvorenu sjednicu na kojoj je, uz prethodnu suglasnost Predsjednika Republike Hrvatske, donesena Odluka o upućivanju jednog zrakoplova Canadair i sudjelovanja pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske, u Državu Izrael radi pružanja humanitarne pomoći - stoji u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade RH.
Radi gašenja požara u Državu Izrael upućuje se jedan zrakoplov Canadair CL415 866, s pripadnicima Oružanih snaga RH, koji čine dvije posade od osam pripadnika OSRH.
Odluku o upućivanju pripadnika Oružanih snaga RH u Državu Izrael radi pružanja humanitarne pomoći, na temelju odluke Vlade RH, donijet će Predsjednik Republike Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH.DA NIJE TRAGIČNO BILO BI KOMIČNO. IZRAEL JE SUPER BOGATA ZEMLJA, A MI SIROMAŠNA ZEMLJA ŠALJEMO NJIMA POMOĆ. Dobro rekao onaj komentator da pomoć treba PALESTINCIMA PUNO VIŠE, KOJE,DA PODSJETIM,iZRAELCI SUSTAVNO TLAČE.
TAKO SE DOGODILO PRIJE POŽARA NA KORNATIMA,DA JE SANADER POSLAO KANADER U MAKEDONIJU,I NARAVNO FALILO NAM KANADERA ZA jadne kornatske mučenike.vladina politička promičba je jasna.DA MI PROIZVODIMO KANADERE,PA ZAŠTO NE POMOĆI IZRAELU,ALI MI JEDVA MOŽEMO NABAVITI JEDNOGA PO JEDNOGA

Nema komentara:

Objavi komentar