Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 3. lipnja 2011.

HRVATSKU VOLI ILI ODLAZI









HRVATSKI NACIONALNI FRONT                 
GLAVNI STAN
ZAGREB, 3. lipnja 2011.

Priopćenje Glavnog Stana Hrvatskog nacionalnog fronta u povodu sve učestalijih inicijativa zastupnika SDSS i predsjednika SNV Milorada Pupovca o posebnom pravnom statusu " Zajedničkog veća opština" (ZVO)" na području istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema

Hrvatski je Sabor je nakon nekoliko mjeseci rasprave 16. lipnja 2010. donio četvrte izmjene Ustava od 1999. godine kojim je regulirano sramotno i diskriminirajuće izborno pravo glasovanja hrvatskih državljana koji žive u inozemstvu.

No čak bitnije od toga bio je zajednički prijedlog vladajuće koalicije HDZ+SDSS+HSS kojim se predviđalo, na "mala vrata" provući izmjene Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina i da se potajno i "zaplotnjački" provede odredba da srpsko Zajedničko vijeće općina (ZVO) na području istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema dobije pravnu osobnost u Ustavu Republike Hrvatske!
Amandman zastupnice Vesne Pusić (HNS) u posljednji trenutak spriječio je da se uz izmjene Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina provuče i odredba da srpsko Zajedničko vijeće općina (ZVO) na području istočne Slavonije, Baranje i zapadnog Srijema dobije pravnu osobnost. 

Da je u Saboru prošao prijedlog Vlade (HDZ i koalicije) imali bismo formirane teritorijalne jedinice u Hrvatskoj temeljene na jednonacionalnom etničkom principu. Dobili bi također dvije kategorija Srba u Hrvatskoj: one iz istočne Hrvatske s posebnom teritorijalnom jedinicom i ostale u zapadnoj Hrvatskoj.
Da nije bilo Pusićkinog amandmana imali bismo srpske enklave u Hrvatskoj, koje bi bile identične onima koje su bile proglašene 1990. u "balvan revoluciji" i agresiji srbo-četničko-jugoslavenske vojske i paravojske.

Dobili bi srpske enklave za čije ostvarenje je i započela žestoka i divljačka agresija četnika iz Hrvatske,Srbije i BiH na hrvatski narod. 
Srbi bi - 2011. godine dobili iz čista mira - ono što su 1990. "balvan revolucijom" htjeli ostvariti pobunjeni četnici agresijom, etničkim čišćenjem i pogromom i istrebljenjem hrvatskog naroda. 

Taj veleizdajnički čin smišljen je od strane vodstva HDZ i njihovih poltrona iz HSS i nezavisnih zastupnika te naravno četničko-agresorskog SDSS čiji predstavnici umjesto da sjede u zatvoru, zbog otvorene agresije i pobune, sada mirno sjede u hrvatskom Saboru!
Taj veleizdajnički čin je započeo dolaskom najvećeg kriminalca i izdajice Ive Sanadera na vrh HDZ i uz asistiranje predsjednika Sabora Luke Bebića i sadašnje nelegalno izabrane premijerke Jadranke Kosor iz jednog jedinog razloga – održavanje na vlasti povlaštene kaste HDZ i zadržavanje prevelikih privilegija i pljačke hrvatskog narodnog dobra i gospodarstva te sluganski odnos prema Bruxellesu i tzv. "međunarodnoj zajednici" koja je ustvari jedna organizirana koruptivna organizacija predvođena Velikom Britanijom, Francuskom, Nizozemskom itd. koja gleda prvenstveno svoje interese i uspostavlja nove "kolonizatorske odnose" u Europi ali na sofisticiran način

Time se izravno kriminalizira Domovinski rat jer ispada da se nismo ni trebali boriti protiv srbo-četničke agresije kada im HDZ uz svoje satelite, nudi danas, dvadeset godina poslije srpske balvan-revolucije, strašnih razaranja, ubijanja, pljačkanja, silovanja i klanja – političku autonomiju!

Sve to bi izdajnički HDZ i njegovi kriminalni sateliti danas ponudili na pladnju terorističkom SDSS umjesto da ukinu sramnu aboliciju četnika iz 1992/93. godine koja je bila nametnuta hrvatskom vodstvu od SAD i njenih saveznika.
Kao i nametnuti embargo na naoružavanje hrvatskog naroda koji je zapravo značio smrtna presudu hrvatskom narodu a slobodu srpskim četnicima i jugo-srpskoj armiji da sravne Hrvatsku sa zemljom i poubijaju što više Hrvata bez suda, kao na Bleiburgu u svibnju 1945.

Sve bi se to reguliralo kroz Ustavni zakon koji je ravan Ustavu. 
Ustavne izmjene bile su sastavljene od Vlade (HDZ i koalicije), te da nije bilo Vesne Pusić nelegalna premijerka Jadranka Kosor bi sa svojim srpskim kolegama u koaliciji (potpredsjednikom Vlade Slobodanom Uzelcom i Miloradom Pupovcem) ozakonili takvo antihrvatsko, odnosno veleizdajničko ustavno rješenje.
Nema nikakvog povijesnog utemeljenja da Srbi dobiju političku autonomiju na tom prostoru. Ako se pozivaju na 1848. godinu kada su imali političku autonomiju odlukom tadašnjeg hrvatskog Sabora tada treba reći i drugu stranu medalje te odluke te stav Austro-ugarske monarhije. 

Austro-ugarska je stvorila 1848. tri zasebna dijela – Vojvodinu koja je obuhvaćala i ovaj dio Hrvatske o kojem je riječ i druge dijelove koji su sada u sastavu Srbije, zatim Srbiju i treći dio Tamiški Banat. I namjera austrougarskih-vlasti je bila da tu i takvu Vojvodinu i Tamiški Banat (Banat, Srijem, Bačka i čak dio rumunjskog Banata) PRIPOJI Hrvatskoj! Dakle, ako ćemo razgovarati o političkoj autonomiji onda se vratimo izvornim načelima i odlukama hrvatskog Sabora! I onda tražimo provedbu pripajanja Vojvodine i Tamiškog Banata sadašnjoj hrvatskoj državi. U tom slučaju ima smisla ova ustavna odredba. Naravno da je to iluzorno i neprovedivo danas u 21.stoljeću! 

Sve drugo je čisti veleizdajnički, politikantski čin HDZ i njegovih satelita uperen protiv hrvatskog naroda, Domovinskog rata, hrvatskih žrtava, hrvatskih branitelja a u korist vladajuće pljačkaške HDZ klike koja želi pošto-poto zadržati vlast pa i uz pomoć četničkih elemenata u Saboru koji bi zapravo trebali biti u zatvoru.

I odgovor na pitanje - Zašto je baš Vesna Pusić bila protiv tog ustavnog zakona?
Sigurno ne zbog svog hrvatstva jer je njeno izdajničko antihrvatsko ponašanje jako dobro poznato i jer ona nastavlja tradicije Orjune i svojih djedova Budisavljevića - – već zbog providnog razloga da osobno ONA – Vesna Pusić - i njen izdajnički orjunaški HNS zajedno s SDP – kada dođu na vlast - daju tu autonomiju srpskim teroristima! 
Dakle, nije ona bila motivirana "očuvanjem hrvatskog suvereniteta" već providnom željom da spriječi da HDZ bude taj koji će koalirati s SDSS i sudjelovati u vlasti već da to bude orjunaški HNS i Partija!!

Zabrinjava međutim činjenica da velika većina drugih zastupnika u hrvatskom Saboru – iz vladajućeg HDZ koji se diči da je nacionalno-svjesna stranka - nemaju nacionalne svijesti, nemaju državotvornu ideju, nemaju osjećaj odgovornosti, nemaju viziju budućnosti, nego slijede vođu, ne zbog stranačko-idejne lojalnosti, nego zbog uhljebljenja. Doduše, inficirani su virusom materijalizma, otrovani zastupničkim privilegijama i umišljeni Europejci, kojima će nakon ulaska Hrvatske u Europsku zajednicu biti osiguran raj na zemlji, a nakon smrti (ako umru!) čekaju ih počasne lože u Raju. Sramotno da sramotnije ne može biti!

Hrvatski nacionalni front poručuje da ne će dopustiti nikakve političke autonomije, bilo koje nacionalne manjine u u Hrvatskoj, a ponajmanje srpske manjine koja je izvela oružanu pobunu i provela agresorski rat na području međunarodno priznate Republike Hrvatske.

Hrvatski nacionalni front poručuje onima koji se bave tom mišlju da srpskoj manjini daju autonomiju da će odgovarati pred sudom povijesti ali i pred sudom hrvatskog naroda i da će njegovi članovi i državotvorni hrvatski branitelji uporabiti sva dopuštena sredstva da spriječi komadanje hrvatske države od strane veleizdajnika iz HDZ i njegovih satelita.

Hrvatski nacionalni front upozorava da ne možemo i ne ćemo dopustiti nikakve možebitne izmjene u novom Ustavu, bez obzira s kakvim argumentima izlazili u javnost, koje komadaju hrvatsku državu.

Hrvatski nacionalni front upozorava i hrvatski narod da ga opet vode njegovi predstavnici u tuđe vode i novo euro-robstvo kao "guske u magli". Mi ćemo ući u EU kada Hrvati to budu željeli bez ucjena i ultimatuma i ne na koljenima već kao ravnopravan partner EU!

Stoga na slijedećim izborima treba očistiti uljeze iz državotvornih stranka, koji se više ne će moći skrivati iza nekih mrtvih ili živih idola, nego biti u službi hrvatskog naroda i svojih birača koji su mu dali povjerenje. 

Da je davanje autonomije Srbima jedan veleizdajničku ali i ne demokratski čin, koji nije u duhu najboljih demokracija svijeta, neka posluži primjer Kanade.
U Kanadi jednu trećinu ukupnog pučanstva čine etničke skupine; neke od njih prelaze i milijunski broj, ali nijedna etnička skupina nije definirana kao nacionalna manjina i nema nijednog etničkog ili manjinskog zastupnika, nego su svi građani zastupljeni u građanskim strankama, u kojim ima zastupnika is mnogih etničkih skupina, ali u Parlamentu sjede kao predstavnici kanadskih političkih stranaka.

Također treba citirati australskog prime ministra gosp. Kevina Rudda koji je govoreći o nacionalnim manjinama u Australiji rekao i ovo:
EMIGRANTI, A NE AUSTRALCI, TREBAJU SE PRILAGODITI.
Tražimo od vas da prihvatite našu vjeru i da živite s nama u harmoniji, mirno i u radosti. 
Ovo je NAŠA DOMOVINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustit ćemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, prije svega, ukoliko se ne prestanete žaliti, protestirati i užasavati NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM KRŠĆANSKOM VJEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA.
U suprotnom Vam srdačno preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. 
Ukoliko ste ovdje nesretni, onda OTIĐITE. 
Nitko vas nije prinudno ovdje doveo već ste vi sami tražili da vas ovdje primimo. Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali.

To je odgovor Hrvatskog nacionalnog fronta i srpskoj i svakoj drugoj nacionalnoj manjini u Hrvatskoj!

Prihvatite hrvatsku državu koju ste sami odabrali ili je slobodno napustite !!

Hrvatskoj odani sinovi i kćeri!

Nema komentara:

Objavi komentar