Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 14. lipnja 2011.

Ovo je muškarac u čiji je šleper ušla nestala Antonija Bilić (17)Ovo je muškarac u čiji je šleper ušla nestala Antonija Bilić (17)
Traži je cijela Hrvatska, ali Antoniji (17) još nema ni traga

Zadnji put je viđena u utorak kako na Čikolskome mostu u Drnišu ulazi u kabinu tegljača koji je zaustavila da bi je povezao kući. Traže je čak i u Livnu u BiH

Vozač šlepera s plavom ceradom mlađi je muškarac, crne zalizane kose. Policija moli za pomoć građana te da se s korisnim informacijama mogu javiti i na 192

Ovo je muškarac u čiji je šleper ušla nestala Antonija Bilić (17)
Loading ...
 MUPVozač šlepera u koji je ušla Antonija BilićSlijedeća slika
Policija je u ponedjeljak objavila fotorobot vozača tegljača u koji je na Čikolskom mostu ušla nestala Antonia Bilić (17). Mole građane za pomoć kako bi ga što prije našli. Riječ je o mlađem muškarcu od oko 35 godina, crne zalizane kose.
- Operativnim radom je utvrđeno da je nestala maloljetnica Antonia Bilić na dan nestanka u Drnišu na Čikolskom mostu stopirajući ušla u teretno vozilo, šleper s plavom ceradom i bijelom kabinom, a na osnovu prikupljenih saznanja i zapažanja građana došli smo do osobnog opisa vozača te smo napravili fotorobot - rekli su iz Šibensko-kninske policije. 
Dodaju kako se građani s korisnim informacijama, u slučaju da prepoznaju muškarca na fotorobotu, mogu javiti u najbližu policijsku postaju ili nazvati 192. 
Uz njega policija traži i muškarca koji je s djevojkom stopirao na Čikolskom mostu. Opisali su ga kao mršavog čovjeka starog oko 50 godina. Signal Antonijina mobitela su nakon nestanka locirali na karlovačkom području. Susjed Antonijine obitelji umirovljeni policajac Frano Bilić kazao je kako je vidio Antoniju dok je ulazila u tegljač s plavom ceradom. Obitelj, prijatelji i rodbina već danima tragaju za Antonijom.Nema komentara:

Objavi komentar