Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 22. lipnja 2011.

A što je dozvoljeno ?? sloboda pojedinca demokracija utopija !!

Iako imate veliku slobodu da s vašim blogom činite što želite, neke stvari nisu dozvoljene, a redovito se radi o stvarima koje su zabranjene i zakonima Republike Hrvatske.

Na Bloger se primjenjuju sva pravila koja vrijede za korisnike Index portala.

Primjeri nedozvoljenih sadržaja:

  • Veličanje fašizma zabranjeno je zakonom. Blogovi na kojima se veliča fašizam i nacizam mogu biti ugašeni bez upozorenja. Ovo uključuje veličanje fašističkih režima, kako stranih, tako i hrvatskih u vrijeme 2. svjetskog rat, ali i isticanje fašističkih obilježja, poput svastike, slike Hitlera ili obilježja Crne legije i sl. Naravno, ovo ovisi o kontekstu u kojem se fašizam spominje i načinu na koji se obrađuje. Ako se radi isključivo s ciljem veličanja i podupiranja takve ideologije, imajte na umu da je to protuzakonito te će vaš blog biti ugašen. 

Nema komentara:

Objavi komentar