Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 25. rujna 2014.

Ne vjeruj sbima ni kad darove nose (DOKAZ: Poslušajte kako se Čilić kaje zbog Tompsona)

Danas se hrvati kad postignu uspjeh kuju u nebesa dovoljna je jedna srpska laž da sav uspjeh se zaboravi i baci pod noge !!

...http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.rtl.hr%2Fvijesti%2Fsport%2F1339092%2Fu-obitelji-cilic-ogorceni-zbog-natpisa-kurira-sve-je-cista-laz%2F&h=nAQHOmCp3


Srpski tabloid Kurir objavio je navodno ekskluzivni intervju Marina Čilića u kojem se hrvatski tenisač ispričava srpskim navijačima zbog nastupa Marka Perkovića Thompsona na proslavi u Međugorju. Zbog priče su ogorčeni u obitelji Čilić, otac Zdenko poručuje: Sve je velika laž! 

https://www.youtube.com/watch?v=tlljkMsgHUM&feature=youtube_gdata_player

Naslov koji je podigao prašinu - 'Marin Čilić za Kurir: Kajem se zbog Thompsona'.

To je, kako tvrde u srpskom Kuriru, navodno ekskluzivni intervju Marina Čilićanjihovoj novinarki u Pekingu, u kojem se Marin srpskim navijačima ispričava zbog Thomposnovog nastupa na proslavi. U domu Čilićevih zvone telefoni, tata tvrdi, sve je izmišljeno.

"To je laž, to je čista laž. Evo ja sam razgovarao s Marinom i on kaže da je to laž,  ja čisto prenosim", poručuje Marinov otac, Zdenko Čilić.

Srpski tabloid prenosi Čilićevu izjavu u kojoj kaže kako je bilo kasno da spriječi Thompsonov nastup. Javio se i Čilić priopćenjem.  

"Žao mi je što je pažnja medija prešla s osvajanja Grand Slama na Thompsonov koncert. Ono što je najvažnije je da su se ljudi dobro zabavili, jer je ovo bila proslava osvajanja Grand Slam naslova u mom rodnom gradu", proučio je Čilić.

Kuriru nisu strane ovakve optužbe. Ivan Dodig bio je kriv jer je na majici imao znak koji im je ličio na ustaški grb. Ogorčeni otac Zdenko kaže kako se ničega ne srami.

"Mogu samo jedino kazati, da je nama bila čast da su se nama odazvali Thompson iMate Bulić", kaže Marinov otac.

Priča je možda imala cilj dekoncentrirati Čilića uoči turnira serije ATP 500, a čini se kako je već počelo ugrijavanje za Davis cup okršaj Srbije i Hrvatske.

MOSTAR - Osvajač US Opena i najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zahvalio se u utorak u Međugorju članovima svoje obitelji i svim navijačima na potpori koju su mu godinama davali, ističući da bez njih ne bi uspio, a napose bez pomoći Boga i Gospe Međugorske.
Nakon završetka molitve krunice i svete mise, kojoj je nazočio zajedno s obitelji, brojnim prijateljima, dužnosnicima i hodočasnicima, Čiliću je na improviziranoj bini pored crkve župnik fra Marinko Šakota uručio darove, sliku Međugorja s Gospom i zlatnu krunicu, nakon čega se Čilić zahvalio na potpori.
"Želim se zahvaliti svima koji su došli u velikom broju i koji su bili potpora svih ovih godina. I kad je bilo dobro i kad je bilo teško. Zahvala i mojim roditeljima. Bez njih zasigurno nikada ne bih uspio. I hvala Bogu i najdražoj Gospi što su mi pokazali put i pokazali ovaj dar", rekao je Čilić obraćujući se okupljenima nakon okončanja svete mise.
Dodao je da je posebno sretan što je uljepšao trenutke svojim navijačima.
"Sretan sam ako sam uspio usrećiti brojne druge. I nadam se da će to biti još puno puta u životu", rekao je "Ponos Hercegovine", kako je stajalo na natpisu kojim je u rodnom mjestu dočekan Čilić.
Nakon mise, u Međugorju je počela velika proslava u čast njihova sumještanina. Marin je uz spektakularan vatromet i ovacije izišao pred desetak tisuća ljudi, i ostao osupnut mnoštvom okupljenih.
Kaže da mu je najveći dar karijere to što je svojim uspjehom i sve njih usrećio. Uspio je i zapjevati na pozornici, a zabava je začinjena pečenim volom, te 70 janjaca i 700 kilograma mesa za roštilj.
Hrana je bila besplatna, piće se prodavalo po simboličnim cijenama, a na mjesto fešte sjatili su se Marinovi obožavatelji iz cijele Hercegovine. ...http://www.rtl.hr/vijesti/sport/1328058/evo-kako-se-cilicev-uspjeh-slavio-do-dugo-u-noc/

Nema komentara:

Objavi komentar