Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 25. rujna 2014.

Zašto sam napustio prvo HČSP onda i politiku A-HSP-a

Moja stranka je Hrvatska a moj cilj NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA !!
Ne pripadam niti jednoj stranci član sam dragovoljaca kod UHDDR-a i predsjednik udruge HNF-a dio sam Pokreta Ustanici zajedno sa udrugom i niti više ni jedna stranka ne dolazi u obzir dok se sve pravaške stranke ne skupe u jedan HSP.



Zašto sam napustio HČSP evo vam pa čitajte da mi se ne šire laži po inboxu istina je da sam raspustio podružnicu u Vodnjanu i prešao pod HP-HPP vjerujući u jedinstvo pravaša i okupljanje istih.
HČSP Vodnjan prešli u HP-HPP 02. lipnja 2009.
HČSP-a Vodnjan na čelu sa predsjednikom Stjepanom Pencom odlučilo pristupiti Hrvatskim pravašima - Hrvatskom pravaškom pokretu. Sa svojom odlukom danas su upoznali predsjednika Dražena Keleminca koji pozdravlja njihov dolazak.Danas nisam član ni A-HSP.a jer sam se razišao sa politikom predsjednika stranke Dražena Keleminca iako sam sudjelovao u stvaranju A-HSP-a i bio član glavnog stožera

.... 
Pravaši na braniku domovine
02. ožujka 2009. Glas Istre
Moramo znati da naša pojava i djelovanje neće naići na odobravanje naših neistomišljenika, da će nas prozivati da smo fašisti i nacisti te se stoga ograđujemo od bilo kakvog povezivanja s njima, rekao je Stjepan Penc.

VODNJAN -
Na osnivačkoj skupštini Hrvatske čiste stranke prava za predsjednika vodnjanske podružnice izabran je Stjepan Penc, dopredsjednik je Goran Rajnović, tajnik Mario Štrk, a rizničarka Ines Rajnović. Osnovana je na dan 113. obljetnice smrti »oca domovine« i jednog od osnivača Stranke prava, dr. Ante Starčevića.
- Moramo znati da naša pojava i djelovanje neće naići na odobravanje naših neistomišljenika, da će nas prozivati da smo fašisti i nacisti te se stoga ograđujemo od bilo kakvog povezivanja s njima. Znali smo se boriti i izboriti za svoju državu u ratu te stoga mislimo da možemo i moramo dati svoj doprinos kao pravaši koji su uvijek stajali na braniku naše nesretne domovine koju su tuđini svojatali. Mi Hrvati iz Istre ne damo ni pedlja hrvatskog teritorija tuđincima ma kako se oni zvali, rekao je Penc.
Napomenuo je da je HČSP stranka za malog čovjeka, za običnog radnika i seljaka te da im ne trebaju veliki Hrvati koji su, prema njegovim riječima, odavno pristupili strankama kojima su spremni služiti radi svoje dobiti i probitka na štetu domovine.
Čestitke je pismom uputio predsjednik stranke Josip Miljak, a prisutnima se obratio i Tomislav Benčik, predsjednik pulske podružnice.
- Smatram da će nam biti teško, ali nastojat ćemo zastupati interese Vodnjanštine. Nećemo ni zaboraviti ono svoje, a to je da smo Hrvati, rekao je dopredsjednik Rajnović.

S. P.

Penc: »Za dom spremni« nije fašistički pozdrav

Predsjednik Stjepan Penc, na upit novinara, komentirao je zašto je na pozivnici za osnivačku skupštinu ispisan poklič »Za dom spremni«, a poznato je da je i premijer Ivo Sanader, raspravljajući o novom Zakonu o sprečavanjima nereda na sportskim natjecanjima, istaknuo da to nije domoljubni poklič.

- Ne bih se složio s time. Pod istim smo pokličem mi pripadnici HOS-a branili domovinu. Možda su ga neki koristili u druge svrhe, ali to nije fašistički pozdrav. Dokle god postoji stranka, mi ćemo ga koristiti, odgovorio je Penc.


STJEPAN PENC ISKLJUČEN IZ HČSP-a VODNJANZagreb, 1. travnja 2009.
Stjepan Penc je odlukom Glavnog stana isključen iz članstva HČSP-a podružnice Vodnjan. Isključenje je uslijedilo nakon što je g. Penc bez pisanoga obrazloženja napustio stranku nakon nepunih mjesec dana od izbora za predsjednika podružnice. Uskoro će u Vodnjanu biti imenovan povjerenik stranke.

Bog i Hrvati! Za Dom Spremni!



Odgovor gospodinu Miljaku i HČSP nije Stjepan Penc iz toga razloga isključen nego zato što se usprotivio sklapanju koalicije HČSP-a i HDZ-a u Istri raspuštanjem podružnice u Vodnjanu HČSP je izgubio puno 30 iskrenih domoljuba u Istri nije je gosp Miljak ni osnovao nego Stjepan Penc tako da ju je on i raspustio iz razloga u telefonskom razgovoru sa predsjednikom HČSP-a gdje on kaže MORAMO BITI MUDRI I MISLITI POLITIČKI e pa gospodine Miljak ja sam mudar čim sam napustio stranku koja je zbog fotelje spremna napustiti načela i ideju Oca Domovine Ante Starčevića NITI BEČ NITI PEŠTA NITI BRISEL a najmanje beograd neće određivati sudbinu hrvatskog naroda ( ako smatrate da ne govorim istinu spreman sam u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu suočiti se sa vama predsjednikom HČSP-a )
...
IZVAREDAN SABOR PROMJENIO IME U A-HSP-a

  
  

Autohtona - Hrvatska stranka prava
  U Koprivnici dana 20. lipnja 2009. godine održan je izvanredan sabor Hrvatskih pravaša – Hrvatskog pravaškog pokreta. Na saboru su nazočili i gosti: Marijan Ivančan predsjednik Županijske organizacije koprivničko– križevačke županije iz Hrvatske demokršćanske stranke, Damir Felak predsjednik Županijske skupštine koprivničko-križevačke županije iz Hrvatske demokratske zajednice, Josip Rožmarić predsjednik Podravske stranke i Mate Kovačević iz Splita, član Glavnog stana HSP-a, koji se ne slaže sa politikom i metodama Ante Ðapića.
 Na početku izvanrednog sabora izabrano je radno predsjedništvo u sastavu Damir Ćosić– Roda, predsjednik, za članove Maja Topolovski, Marija Žnidar, Petar Vuletić i Erika Čilog, za zapisničara izabran je prof. Petar Krstić, a ovjeritelje zapisnika Barica Franje i Krešimir Šikić.

Na dnevnom redu izvanrednog sabora bila je točka, promjena imena stranke u Autohtona – Hrvatska stranka prava. Nakon obrazloženja predsjednika Dražena Keleminca otvorena je rasprava u kojoj su sudjelovali Petar Vuletić iz Župe Dubrovačke, Davor Vuić iz Siska, Marijan Vidović iz Garešnice, Erika Čilog iz Čačinaca, Luka Bitunjac iz Sinja i Josip Grmača iz Zagreba. Nakon rasprave predsjednik radnog predsjedništva Damir  Ćosić – Roda dao je prijedlog na glasovanje i članovi izvanrednog sabora donjeli su jednoglasno bez i jednog glasa protiv promjenu naziva stranke uAutohtona – Hrvatska stranka prava.
Izvanredan sabor raspustio je dosadašnja tijela stranke i izabrao vodstvo Autohtone – Hrvatske stranke prava.
Članovi predsjedništva :

Dražen Keleminec, predsjednik – Koprivnica, Damir Ćosoć – Roda, dopredsjednik – Split, prof. Andrija Škribulja, dopredsjednik – Rijeka, inž. Miroslav Jurić, dopredsjednik - Hrvatska Kostajnica pok, Luka Bitunjac, dopredsjednik – Sinj, Marijan Vidović, dopredsjednik – Garešnica, Rudolf Forko, tajnik – Zlatar, Josip Grmaća, rizničar – Zagreb, Marijan Mamić, član – Zagreb, prof. Petar Krstić, član – Zagreb, Krešimir Šikić, član – Zagreb, dr. Josip Petrović, član – Zagreb, Mladen Šepić, član – Vrbovsko, Davor Vuić, član – Sisak, Ivica Vladava – Ðovani, član - Split

Članovi Glavnog stožera:

Erika Čilog – Čačinci, Ivan Bušljeta – Čačinci, Ivo Bilobrk – Sinj, David Jambrak – Stuttgart, Damir Ðuran – Solin, Vlado Mađer – Bjelovar, Nikola Tomljenović – Rijeka, Paško Jurin – Primošten, Šime Tolić – Stuttgart, Željko Dabić – Županja, Žarko Marić – Zagreb, ,Stjepan Penc – Vodnjan Ante Ivišić– Trilj, Mladen Kaloczi – Sisak, Marko Vuletić – Dubrovnik, Petar Vuletić – Župa Dubrovačka Tomislav Gvozdenica – Dubrovačko primorje, Damir Stapić – Split, Ivo Sedlar – Split, Damir Martinčić – Koprivnica, Milan Bingula – Virje, Maja Topolovski – Koprivnica, Snježana Živko – Koprivnica, Ranko Bokan-Boban – Koprivnica, Alen Belošić – Sveti Ivan Zelina, Bratislav Klarica – Zadar, Anton Komazec – Zadar, Ivica Šimić – Koprivnički Bregi, Barica Franje – Zagreb, Josip Štorek – Zagreb, Zdravko Vrhovski – Zagreb, Ivan Škunca – Zagreb, Danijela Žunić– Zagreb, Ivan Dujnić– Zagreb, Ivan Piria – Garešnica, Ante Vranjković – Solin, Juraj Matić – Veliko Trojstvo
Nadzorni odbor : Ivan Pavusa – Varaždin, Vladimir Despotović – Bjelovar, Marijan Golubić – Karlovac, Ljiljana Kokeza – Klis, Nediljko Bešlić – Sinj

Stegovni sud : Toma Štedul – Karlovac, Ivica Husnjak – Koprivnica, Dejan Lecić– Zagreb, Siniša Božić – Vrbovec, Vitomir  Damjanov – Vinkovci, Nada Lazarević – Zagreb, Mirko Tokić– Trilj
 Autohtona - Hrvatska stranka prava protivnik je politike Ante Ðapića koji otvoreno izjavljuje da će HSP očistiti  od neistomišljenika, riješiti se korova i da neće imati milosti ni prema kome.
U Hrvatskoj postoji još jedna pravaška stranka HČSP i Luka Podrug, koja je javno i tajno povezana sa razbijačem Antom Ðapićem.
Stoga pozivamo sve časne i poštene pravaše da dođu u redove Autohtone - Hrvatske stranke prava i time zajednički sačuvamo ideju dr. Ante Starčevića u Hrvatskoj.

I


I eurofobni A-HSP ima listu za EU parlament: Kontra mraku, kontra sili, SDP-u i HDZ-u
Foto: Osobni album D. Šešelja
A-HSP predstavio je danas u Splitu svoju listu za EU parlament. Lista broj 3 privlači glasače kao "Najbolja za svakog Hrvata" uz slogan "Kontra mraku (SDP), kontra sili (HDZ). Smatraju da je došlo vrijeme da se dokine dvopartijsko jednoumlje i "sprega udbaša, titoista i bivših komunista sa udbaškim pravašima koja služi vladavini ex-komunista u Hrvatskoj te produljenju agonije zemlje koja je ostala bez gospodarskog suvereniteta, dok se nacionalni suverenitet ukinuo ulaskom u EU".
"Europa želi da je konzervativna desnica povede u bolji život"
"Mislimo svojom glavom, ne kao Đapić, koji danas organizira tiskovnu konferenciju u isto vrijeme kad i mi. U Europi konzervativna desnica bilježi veliki porast, kao u Mađarskoj i Francuskoj i očito postoji želja da upravo ona povede u bolji život. Kod nas je sramotno u kakvoj se situaciji nalazi pravaški pokret. Poltronstvo, kukavičluk, prodaju ideje za koju su mnogi pravaši dali život. Da su pravi, stvorili bi pravašku koaliciju, ali to se nikako ne događa. Ali se zato koalira s HDZ-om", kazao je Damir Jakeljić iz Šibenika. 
Jakeljić protiv Srbije
Ako uđe u EU parlament, suprotstavit će se ulasku Srbije u EU dok se ne riješe prijeporna pitanja oko nestalih, granica i slično. Problem Jakeljić vidi i u srpskom premijeru.
"Vrište na Jobbik, na Le Pena, a u Srbiji, Vučić, poznati četnik i nitko ne postavlja pitanje", istaknuo je Jakeljić.
Lozo protiv BiH
Na listi A-HSP-a ima i onih iz drugih pravaških stranaka. Ivan Lozo došao je iz HČSP-a. Lani je bio na njihovoj listi za EU parlament. Dao je, međutim  ostavku na funkciju međunarodnog tajnika zbog koalicije s HDZ-om. Ako će se Jakeljić založiti za stopiranje ulaska Srbije u EU, Lozo će isto napraviti za BiH, i to zbog Daytonskog sporazuma.
"Pravaštvo ne trpi prodaju za Judine škude. Branit ćemo Hrvatsku i u Bruxellesu. Nećemo se priključiti Pučkoj stranci, nego Pokretu za Europu slobode i demokracije. Mi smo jedina pravaška lista i lista suverenista", kazao je Lozo, zaključivši predstavljanje uz pozdrave "Bog i Hrvati" te "za dom spremni".
Polić protiv sotonističke tvorevine
Ivanka Polić napravila je donekle otklon od uobičajene pravaške retorike. Svojedobno je u govoru prekinula bivšu premijeru Jadranku Kosor tražeći da se zaustavi pridruživanje Hrvatske u EU, nazvavši to veleizdajom. Ipak, evo je na listi za EU parlament.
"Mi smo i desnica i ljevica. Jesmo za suverena narodna prava kojih se HDZ odrekao, ali smo i socijalno osjetljivi jer svi vidimo kako su HDZ i Kukuriku koalicija izdali radništvo i seljaštvo. Mi smo na koljena ugmizali u EU, sotonističku tvorevinu. Ja ću se za Hrvatsku boriti do zadnje kapi krvi", bila je borbeno nastrojena profesorica Polić.
Šešelj: Zastupnici u EU parlamentu krpelji su naroda
Denis Šešelj s ušća Neretve, kao i obično, bio je bez dlake na jeziku. Kandidira se za europski parlament, ali o eventualno budućim kolegama nema dobro mišljenje.
"Zastupnici u EU parlamentu su uhljebi, krpelji naroda koji ničemu ne služe nego su tu umirovljeni po nalogu lidera svojih stranaka", drži Šešelj.
"Predsjednik Josipović mi je rekao: "Denis, ti si jedan od rijetkih koji razumije kakvo je točno stanje u Hrvatskoj. Desničari ljube najmlađeg Titovog generala, vas nitko ozbiljno ne doživljava." Ja sam od rane mladosti shvatio da nešto nije u redu po pitanju desnice u Hrvatskoj. Nažalost, ima 82 godine sve se vrti u krug. Potvrdu dobivam u inbox na Facebook profilu gdje mi razni agenti šalju poruke da sam u pravu i da bez obzira tko dobije na izborima, uvijek će oni ostati na vlasti", kazao je Šešelj, koji se kao maloljetnik pridružio postrojbama HOS-a.

maca_papucarica je objavio 10.5.2014 00:12
odlaze se boriti za domoljubne interese, uz tisuće eura plaće iz džepa homoliberalne Europe.
Pederoliberali će im hraniti djecu, možda im uđe u gene


Predsjednik Hrvatskog nacionalnog fronta

Stjepan Penc 

Nema komentara:

Objavi komentar