Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 25. svibnja 2015.

Dobro zapamtite kad joj sljedeći put odete na koncert ...

Instagram / Severina
Instagram / Severina

SEVE SLAVI DAN MLADOSTI: Na Instagramu objavila fotografije s Titom!

Autor: M. Marić
"Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckinghamsku palaču, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta", napisala je Severina.
Popularna Severina prisjetila se da se na današnji dan slavi Dan mladosti, poigrala se fotomontažom i tako objavila fotografiju s Josipom Brozom Titom.
Pored fotomontaže koju je napravio Marko Goloskoković iz Valjeva napisala je: “Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckinghamsku palaču, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta…. Koja je za njega imala vremena…”
   

Nema komentara:

Objavi komentar