Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

Partizan Fumić novi luđak iz komunističke kamarile; “Branitelji nacisti!”


Antifasisti-ogorceni-Ne-zelimo-predsjednicu-u-Brezovici-ni-u-Jasenovcu_ca_largeNećemo previše trošiti riječi na luđake, koji u ovoj posrbljenoj vlasti ima dosta, tako niti na okorjele komuniste, koji opravdavaju zločince i zločinca Tita, pa su vjerojatno i sami u tim zločinima upecani… prvo je naš premjer bio silno pametan i rekao da mi ne razumijemo povijest, jer su partizani nešto dobro, a potom rekao da bolje rukovodioce u to vrijeme od Tita nismo imali. Veće laži nismo dugo čuli. Bolesne. Andrija Hebrang ubijen od Tita jer je bio bolji od njega. Mnogi HSS-ovi kadrovi su uklonjeni ili zatvarani da bi ovaj masovni ubojica i svjetski hoštaplere živio kao car.
Nećemo hvaliti oslobodioce, jer nas je Fumić i zločinačaka armada klala po križnim putevima, u Zagrebu, svuda, što su ulaskom u grad silovali Hrvatice i čupali srce Gvozde Budak. Samo ljudskom ološu je to oslobođenje. Koliko je Tito bio ljudski šljam pokazao je na primjeru Stepinca, kojeg se plašio, pa je i njega otrovao. Toliko o lažima premijera.
Ipak trebaš biti potpuni luđak ili pokvaren do srži da ljude u kolicima zoveš nacistima, dok su zločinci sa petokrakom zvijezdom klali po Ovčari, Škabrnji, Glini, Petrnji, Mirkovcima… to je partizan Fumić rekao. U šatoru su nacisti. U savskoj su nacisti. Vjerojatno jedu nacistički kulen, piju nacističku vodu, imaju tetovirane svastike. Nas su znači oslobodili od klanja Srba nacisti, oni su spriječili dobre crvene zvezdaše da nas ne pokolju sve…blago idiotima njihovo je carstvo komunističko.
Tko dijeli narod? On ili predsjednica? Imaju li komunjare, zločinci kakve treba tražiti; pravo uzurpirati dan antifašizma? Stožer za obranu Vukovar je prozvan nacističkim. Zar takve luđake treba stavljati na televiziju? Člana zločinačke vojske? Zašto nisu pozvali na HRT i unuke Draže Mihailovića, možda bi i oni imali koju zločinačku za izjaviti?
Vojska koja pobila 100 000 Hrvata u par dana naziva se Hrvatska vojska? Vojska koja je ubijala Hrvate u Jasenovcu do 1954. godine je Hrvatska vojska?
Titova vojska je bila i ostat će zločinačka armada u koju su prešli četnici 1944. godine. A Fumiću i sličnim lažljivcima samo jedno pitanje- ako je Tito antifašista, zašto je išao na pregove sa Nijemcima i obećao napad na saveznike ako se iskrcaju na teritoriju NDH-a?
Đilas u svojim memoarima spominje i da je Titova delegacija rekla Nijemcima da će se partizani boriti protiv Britanaca ako se iskrcaju, a partizansko rukovodstvo je to zaista i mislilo, navodi Đilas, da će se boriti protiv Zapadnih saveznika ako pokušaju u slučaju iskrcavanja potkopati vlast KPJ podržavanjem četničkog režima.
U Zagrebu je partizanska delegacija u intermezzu do pregovora otišla s njemačkim časnicima čak i u jedan zagrebački kino. Delegacija se u Sarajevo vratila 30. ožujka, i istoga dana se s kamionom sa zamijenjenim partizanskim zarobljenicima uputila u Trnovo. Tito je odmah odobrio Velebitov povratak u Zagreb, i zaustavio je operacije hrvatskih partizana u Slavoniji, posebno na pruzi Zagreb – Vinkvoci – Beograd. Taj nalog je izvršio Velebit. Hitler je prekinuo daljnje pregovore ali dogovor između njemačke i jugoslavenske partizanske vojske je ispoštovan. (Izvor: Roberts, „Tito, Mihajlović i Saveznici“ i Walter Hagen „Die geheime Front“, str. 268.) S time je osovinska operacija Fall Weiss prešla u operaciju Fall Schwarz, te se obje operacije u službenoj jugoslavenskoj titoističkoj historiografiji zovu „Četvrta i Peta neprijateljska ofenziva“, premda one predstavljaju jednu cjelinu.
Što možemo zaključiti iz Titovih pregovora s Wehrmachtom? Dok su partizani kao guske u magli ginuli na Neretvi i Sutjesci (totalno su uništene tri od četiri Titove divizije, a jedna divizija, 1. „proleterska“ je razbijena, poginulo je sedam (7) tisuća partizana, šest (6) članova jugokomunističke skupštine AVNOJ itd.), partizanski vrhovni komandant i veseli diktator „Tito“ pregovarao je s neprijateljima i okupatorom s kojim je uspostavljeno primirje!
hop.hr

Nema komentara:

Objavi komentar