Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 12. lipnja 2015.

POGLEDAJTE I ZAPAMTITE: Ovo su pletenice živih zakopanih hrvatskih djevojaka


 • huda jama partizanski zločini križni put
  Rudnik Huda jama u sastavu općine Laško u Sloveniji sve do 2009. godine u sebi je skrivao jezivu tajnu.
  U sklopu rudnika pronađen je “Barbarin rov”, a u njemu masovna grobnica ispunjena neistomišljenicima jugo-komunista. Nesretne žrtve su u Huda jamu počeli dovoditi 27., 28. svibnja 1945. godine. Bilo je oko dvije tisuće Hrvata, 700 Slovenaca i 300 Austrijanaca, koji su tada živjeli na području Slovenije. Među žrtvama je bilo jako puno žena i djevojaka.

  “Naježim se svaki put kada to vidim i sjetim se dana kada sam to vidio. Poslije toga morao sam prijeći preko tih kostiju da bih došao na drugu stranu. Nekoliko dana nisam spavao. Sva tijela su bila očuvana. Vidjeli smo kosu, kožu i muku tih ljudi. Vidjelo se da su bili živi zakopani, zazidani”, kazao je dr. Roman Leljak prilikom gostovanja u emisiji “Bujica”. Ustvrdio je i kako još uvijek ima živih onih koji su odgovorni za Huda jamu:
  “Najodgovorniji je Benjamun Žižmond. Živio je do 8. prosinca 2011. godine, a Hudu jamu smo otvorili 2009. u ožujku. Ja sam uputio kaznenu prijavu. Trojica partizana, koji su ubijali dali su izjavu da su bili prisiljeni od Žižmonda, ali se nije ništa napravilo. Čekalo se da umre prirodnom smrću”, kazao je Leljak.
  Izvor: Sloboda.hr/Dnevno.hr
 • Nema komentara:

  Objavi komentar