Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 26. lipnja 2015.

U kakvom se to društvu našao Ivanišević u Melbourneu

Hrvatski idol nad čijim su pobjedima i porazima strepili mnogi Hrvati i koji je igrao sa hrvatskom maramom oko glave kad je to malo tko radio i koji se na svoj način borio u domovinskom ratu, Goran Ivanišević, slika se sa ženskom koja nosi četničku kokardu. I to ne bilo koju nego kokardu zloglasne četničke Dinarske divizije popa Đujića koja je klala Hrvate od Omiškog zaleđa( najpoznatiji primjer sela Gata) do sjeverne Dalamacije i zapadne Bosne. Koji je bio i inspiracija pobuni u ovom zadnjem ratu i kojega se i danas priziva u pjesmama koje zazvivaju i žalkaju za zločinačkom tzv. RSK. I ne nose se ti amblemi samo u Australiji, prepuna ih je Srbija koja je četnički koljački pokret digla na najveći stupanj patriotizma uopće ne mareći na zla i poklane, prerezane vratove koje su te koljačke horde ostavljale na nesrpskim stanovništvom.



( kokarda dinarske četničke divizije)



Naravno da je neviđena sramota Gorana Ivaniševića ako je ova slika autentična ali mi se pitamo što bi se desilo da se Ivanišević slikao sa djevojkom koja nosi ustašku kapu sa ustaškom značkom na istoj. Bi li to bila tema mjesecima i bi li Goran postao tema broj 1 u Hrvatskoj. Bi li bio antemiziran. Bi li se tražilo da mu se oduzmu sve sportske nagrade i tražilo od All England cluba da mu oduzmu titulu, radi koje zamalo nismo doživjeli infarkt tog ljeta 2001-ve. Naravno, njegova slika sa štovateljicom popa Đujića i četničkog koljačkog pokreta bila je samo jedan dan crtica u novinama bez nekih posebnih komentara. A kako i bi kad je svim tzv hrvatskim medijima četništvo skoro pa prihvatljivo. Kao što im je i prihvatljiv četnički vojvoda, predsjednik Srbije Tomislav Nikolić, za kojega se brinu hoće li doći na inauguraciju hrvatske predsjednice ili neće. I koji bi da je Hrvatska država i da su Hrvati narod bio uhićen čim stupi na hrvatsko tlo da se rasvijetli njegova uloga za koju se sumnja. da je ratujući na tlu Hrvatske počinio težak ratni zločin u selu Antin. Ali nit je Hrvatska država nit su Hrvati narod. Jer da jesu ne bi im protivnici države krojili javno mnijenje a stvaratelji države mučenici i poginuli postajali predmet sprdnje i poruge.
FOTOGRAFIJA KOJA ?E OBI?I REGIJU Pogledajte u kakvom se dru?tvu na?ao Ivani?evi? u Melbourneu - Jutarnji.hr

FOTOGRAFIJA KOJA ĆE ZAPALITI REGIJU U kakvom se to društvu našao Ivanišević u Melbourneu

Quote:
Goran Ivanišević stigao je u Melbourne na turnir legendi i odmah na štandu za promiciju ovog natjecanja izazvao veliku pažnju. Australci su stajali u redu kako bi se fotografirali s bivšim pobjednikom Wimbledona, a među odabranim društvom bila je očito fanatična navijačica Novaka Đokovića opremljena sa svim mogućim rekvizitima naših istočnih susjeda. Ivanišević nije ni nju odbio, a to je sve ovjekovječio fotograf Getty Imagesa....

Nema komentara:

Objavi komentar