Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Politički 3

Pretvorba
Šalji prijatelju
Došao u smjenu policajac u Lepoglavi kad ima što da vidi. Svi se vesele i pjevaju. Šta je ovo majku mu i kakvo je to veselje? Pretvorba, pretvorba, odgovaraju mu uglas uhićenici. Pa što to ima sa vama, upita ih. Kupuje nas Kutle. I što se to vas tiče, ponovo će policajac. Kako nas se ne tiče, pa nismo ni mi tako blesavi. Eitamo i mi štampu, razgovaramo sa svojima i tako. Ipak, vaš se status ne mijenja, pokušava im policajac objasniti. Ma nemojte čuvaru, odgovoriše mu svi uglas, štogod je do sada kupio Kutle svi su se nakon toga našli na ulici.
Dobar (181)  Loš (79)

Susret
Šalji prijatelju
Umro Franjo pa se sreli na granici Davor i Miloje. Veseli
se Miloje: Umro vam je Franjo, umro vam je Franjo. Tek ti se Davor nasmije: Vama Slobo nije, vama Slobo nije.
Dobar (335)  Loš (104)

Račan i Tudman
Šalji prijatelju
Najpopularniji auto do smrti predsjednika je bio FIAT (Franjo i Ankica Tudman), a sada je to FORD (Franjo otišao Račan došao).
Dobar (224)  Loš (146)

Internet
Šalji prijatelju
Znate li na što još nije ukopčan Tudman? Na Internet!
Dobar (132)  Loš (249)

Susret
Šalji prijatelju
Dode Clinton u Bosnu gdje ga dočeka cijela svita. I poželi se Clinton upoznati i sa običnom rajom i pristupi Fati pruži joj ruku i kaže: "Bill". A Fata će na to: "Bi što ne bi!"
Dobar (419)  Loš (79)

Operacija
Šalji prijatelju
Koju je operaciju imao Tudman? Vadili su mu Canjugu iz guzice.
Dobar (311)  Loš (108)

Franjo Sadame
Šalji prijatelju
Išli Franjo i Ankica u krevet. Kaže Ankica: Franjo SadaMe!
Dobar (139)  Loš (195)

Dobar promet
Šalji prijatelju
Idu dva američka ekonomista putem i pričaju o tržišnoj ekonomiji. Kad, ispred njih - govno. Prvi misli: "Idem se našaliti s ovim drugim ekonomistom". I kaže: "Hajde, pojedi ovo govno, dobit ćeš 100 dolara. "Hm, govno je govno, ali dolari su dolari." I pojede govno. Onome prvome to ne bi pravo, ali plati. I idu dalje i raspravljaju o investicijama u zamlje Dalekog istoka. Kad opet, pred njima - govno. Misli sad onaj drugi: "Dobio sam ja 100 dolara, ali sam ipak pojeo govno". I predloži: "Hajde sad ti pojedi govno, dobit ćeš 100 dolara!" "Hm, govno je govno, a dolari su dolari. Kad je mogao on, mogu i ja." I pojede i on govno (i dobije dolare). Idu zatim dalje i raspravljaju o ljudskim resursima i obrtnom kapitalu. Tek prvi se dosjeti i kaže: "Čekaj malo, a što smo to napravili? Pojeo govno ja. Pojeo govno ti, a nitko ništa nije zaradio." "E, ali smo napravili 200 dolara prometa."
Dobar (172)  Loš (80)

Festival
Šalji prijatelju
Tko je pobijedio na Festivalu "Glas Knina '95"? Četvrta gardijska brigada s pjesmom RataTataTa.
Dobar (131)  Loš (210)

Predizborna kampanja
Šalji prijatelju
Najefikasniji predizborni Clintonov slogan u Americi: "I will keep taxes down, and my pants up."
Dobar (122)  Loš (71)

Nema komentara:

Objavi komentar