Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 22. studenoga 2010.

Politički 4

Papin imendan
Šalji prijatelju
Došao Papa 2.10. u Zagreb, izlazi iz aviona i prilazi mu Tudman i čestita imendan. -Koji imendan, niti je Ivan niti Pavao, valjda bi ja to najbolje znao, govori Papa. -Pa danas je drugi, odgovori Tudman.
Dobar (188)  Loš (69)

Katastrofa
Šalji prijatelju
Pitala učiteljica Ivicu što je to katastrofa. Ivica: "To je kad lisica zakolje kokoši." Učiteljica: "To nije katastrofa, to je šteta." Sutradan učiteljica pita isto pitanje. Ivica: "To je kada avion u kojem se vozi Tuđman eksplodira i padne u ocean." Učiteljica: "Bravo Ivice, to je katastrofa." Ivica: "Ali nije šteta."
Dobar (231)  Loš (85)

Preciznost
Šalji prijatelju
Drži Franjo govor, kad prozuje dva metka. Odmah se bace čuvari na njega, a atentatora uhapse. "Dobro, kako si ga mogao fulati sa tako dobrom puškom i još si tako dobar strijelac?". "Kako ne bi, kad su me svi u publici lupali po ramenu i vikali: Ajde sad! Ajde sad!".
Dobar (627)  Loš (166)

Pokloni
Šalji prijatelju
Dobio Franjo Tuđman paket od Slobodana Miloševića. Kad ga otvori unutra hrpa govana i poruka "Dobar tek". Drugi tjedan dobije drug Milošević paket od gospodina Tuđmana, ali na njegovo iznenađenje unutra najbolja riba, janjetina i svi ostali gurmanski specijaliteti uz istu poruku. Miloševiću to bijaše sumnjivo i pošalje hranu na analizu, ali dobije odgovor da je sva hrana zdrava i svježa. Očito ne skuživši stvar, nazove gospodina Tuđmana i upita ga u čemu je stvar. On mu odgovori: "Ništa Slobo, svatko si otkida od usta ono što ima".
Dobar (303)  Loš (76)

Laži
Šalji prijatelju
Vraća se političar kući i obasipa suprugu poljupcima. -Sve je gotovo, izabran sam! -Stvarno! Ne lažeš? -Ne, sad više nema potrebe.
Dobar (131)  Loš (48)

Priopćavanje vijesti
Šalji prijatelju
Umro je Franjo i sad se ekipa sa HTV dogovara kako to priopćiti javnosti. Hloverka: "Hoćemo li u jutarnjoj kronici?" Mudrinić: "Au, neee. To gleda puno seljaka, nastat će polupanika." Hloverka: "A dobro, hoćemo li u dnevniku?" Mudrinić: "dobro. Možda najbolje u vremenskoj prognozi." I tako spiker priča o vremenu: "Danas je u cijeloj državi oblačno i kišovito, temperature zraka su Rijeka 20, Karlovac 9, Pantovčak -1, Mirogoj +1..."
Dobar (154)  Loš (84)

Oporuka
Šalji prijatelju
Kako počinje Franjina oporuka? "Ako ikada umrem..."
Dobar (148)  Loš (67)

Nova godina
Šalji prijatelju
Sa kim će Francek provesti Novu godinu? S Gojkom Šuškom.
Dobar (92)  Loš (107)

Dugi red
Šalji prijatelju
Stoji penzioner u redu za kruh i mlijeko, stoji i čeka...čeka... Prošlo neko vrijeme i njemu postane dosta svega i kaže: Sad mi je stvarno pun ku*ac svega, ubit ću Franju, majke mi! Vraća se on nakon sat vremena: Nema smisla, za Franju je tri puta veći red!
Dobar (211)  Loš (66)

Daytonski sporazum
Šalji prijatelju
Pozove Clinton Franju i Miloševića: - Mr. Milošević, hoćete li poštivati Daytonske sporazume? - Neću, uzvrati Slobo. Clinton izvadi pištolj i upuca ga. - Mr. Franjo, hoćete li vi poštivati Daytonske sporazume? - Hoću, preplašeno odgovori Franjo. Clinton izvadi pištolj i upuca ga. - S nama nema hoću-neću, mudro zaključi Clinton.
Dobar (92)  Loš (100)

Nema komentara:

Objavi komentar