Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 25. prosinca 2010.

ZNAK TRI PRSTA NIJE SRPSKI ZNAK !!

ZNAK TRI PRSTA NIJE SRPSKI ZNAK!

U pravoj poplavi nedvojbenih dokaza o tome koliko i na koje sve nacine Srbi krajnje bestidno,ali ponosno (LOL)prisvajaju tudje i proglasavaju za svoje,ne treba izostaviti ni znak tri prsta,koji nije originalni znak Srba. Na Balkanu su stvorili jedan vrlo uvjerljiv dojam da je to njihov originalni i uz to "ultranacionalni znak",kada su ga masovno poceli koristiti pocetkom 90-tih godina dvadesetog stoljeca po cetnickim mitinzima,dakle pokusali su prisvojiti taj znak kao nesto distinktno njihovo,no sve je ostalo tek na pokusaju.

Taj znak su masovno koristili njemacki i drugi nacisti tokom II svjetskog rata, prilikom vojne i drzavne prisege.

Razgledajmo, dakle, nekoliko dokaza u tu svrhu:

PRISEGA NJEMACKIH NACISTA,SA PODIZANJEM TRI PRSTA

PRISEGA NJEMACKIH NACISTA,SA PODIZANJEM TRI PRSTA



PRISEGA DANSKIH NACISTA PODIZANJEM TRI PRSTA


PRISEGA HRVATA IZ SS HANDZAR DIVIZIJE PODIZANJEM TRI PRSTA,DOK BOSNJACI PRIPADNICI SS HANDZAR DIVIZIJE PRISEZU DESNOM RUKOM PREKO PRSA


PRISEGA HRVATSKIH DOMOBRANA PODIZANJEM TRI PRSTA



PRISEGA VLADE NDH NA CELU SA POGLAVNIKOM ANTOM PAVELICEM PODIZANJEM TRI PRSTA



KRATAK PREGLED PRISEGA RAZNIH NACISTICKIH FORMACIJA TOKOM 2.SVJ.RATA, PODIZANJEM TRI PRSTA

I,kao biber po pilavu....NASLOVNA STRANICA GLASILA HRVATSKOG USTASKOG POKRETA "HRVATSKI NAROD",KOJE IZVJESTAVA SA PRISEGE PRVE DRZAVNE VLADE NDH,A NA SLICI VIDIMO POGLAVNIKA ANTU PAVELICA KAKO CITA TEKST PRISEGE,NARAVNO SA PODIGNUTA TRI PRSTA

1 komentar:

  1. To me najviše nervira što mnogi misle da su tri prsta izvorno srpski što nikako nije istina, a i u tekstu je lijepo objašnjeno... srbi konstanto i danas kradu tuđe i onda se time diče.

    OdgovoriIzbriši