Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 20. travnja 2011.

Den Haag je travanjska repriza Bečkog Novog Mjesta 1671. – 2011.

 

Den Haag treba shvatiti kao Jeruzalemsku osudu pravednika Isusa Krista na Kalvariju i Križ, iza kojih je došlo Uskrsnuće. Hrvatski generali su osuđeni na drakonske kazne samo zato jer su branili i oslobodili Hrvatsku, a razorili europsku miljenicu Jugoslaviju.
Europska Unija i njoj srodni svijet ne treba Hrvatsku, nego Jugoslaviju pa makar se ona zvala po Mesiću Zapadni Balkan, a po Đinđić/Tadiću “Region”. Pod obadva sinonima bit će to nova Velika Srbija.
Zato, sve razborite Hrvatice i Hrvati, ne dajte nikada svoj glas za Europsku Uniju jer sa svojim glasom “za” oživljavate novu tamnicu, robijašnicu, mučilište i stratište za Hrvatsku, a to je Velika Srbija bez obzira na naziv: Zapadni Balkan, Regija ili Region.
I ova sramna presuda Hrvatskim generalima i svima Hrvatskim braniteljima je zlodjelo hrvatskih Juda uz kumstvo Srbije i Europske Unije.
Ta presuda je Križ na hrvatskoj Kalvariji, a nakon Raspeća i smrti slijedi Hrvatski USKRS!
Klanjamo Ti se Kriste jer Ti si svojim Svetim križem odkupio Svijet!
Klanjamo Ti se ANTE!!! jer Ti ćeš sa svojom Kalvarijom probuditi, spasiti i odkupiti Hrvatsku!
EU želi poniženu Hrvatsku, što vidimo iz svakodnevice
Europska Unija i srodni Svijet ne žele niti trebaju slobodnu, nego poniženu Hrvatsku pod “bratskim” zagrljajem Beograda.
Utoliko, valja shvatiti haaške presude kao poniženje pravde na Hrvatskoj i triumf srbskim zločincima. Ali (“Svako zlo za neko dobro!”) pa i Haašku sramotu valja shvatiti i kao buđenje Hrvatskog naroda, koji će znati reći i sprovesti:
NE – Europskoj Uniji kao osuvremenenom kolonijalizmu na Hrvatskom narodu!
NE – Balkanskoj uniji kao obnovljenoj Jugoslaviji pod velikosrbskom šajkačom!
NE – sluganstvo NATO-u jer se mi Hrvati ne želimo miješati u ničije revolucije!
NE – sekretarijatu i Mesiću na Pantovčaku jer nam ne treba fašističkog komunizma!
NE – kultu ličnosti zločincu Titu s fašističkim komunistima i fašističkim četnicima!
NE – srbskokomunističkom SDP-u jer je SDP (bez H!) produžetak protuhrvatske KPJ!
NE – korumpiranom HDZ-u jer hadezeovci ne rade za Hrvatsku, nego za sebe!
NE – Haaškom sudu jer je nepravedan; sudi prevadnike, a srbski zločinci triumfiraju!
NE – tzv. republika srpska zasnovana na zločinu, nego Republika Bosna i Hercegovina!
NE – prijatelj Haaškog suda, nego tužitelj protiv toga političkoga i nepravednog suda!
NE – Hrvatska vlada ne smije prijateljevati s onima koji gaze pravdu na Hrvatskoj!
Hrvatski sabor, Hrvatska vlada i napose neučinkovito Hrvatsko pravosuđe moraju obtužnicom ukinuti nadležnost Haaškog suda za sve Hrvatske branitelje, jer je krajnje nepravedan po pitanju drakonskih kazna za Hrvatske branitelje i do u beskraj milostiv prema srbskim zločincima u Vukovaru i drugdje napose prema Šljivančaninu, koji je zločinac ranga Hitlerovog Eichmanna.
Haaški sud je samo jedna u nizu institucija, koja sudi hrvatskim pravednicima, a zanemaruje, ne kindapira i ne sudi najveće ratne zločince poput Mladića, Kadijevića, Mesića…
Hrvatska se mora nacionalno osvijestiti i ukinuti nadležnost Haaškog suda za Hrvatski obranbeni i oslobodilački rat protiv velikosrbske komunističke i fašističke agresije i tražiti oslobođenje hrvatskih generala, bez daljnjih procesa i brisanje lažne i podle obtužnice.
Nikakvim žalbenim i drugim procesima Hrvatska ne će dobiti svoju satisfakciju od Haaškog suda jer je taj sud osnovan da bi ponizio Hrvatsku i njenu oslobodilačku borbu izjednačio po krivnji sa srbskom genocidnom agresijom.
Srbski zločinci su okupacijski i genocidno došli ratovati, osvajati, silovati, pljačkati, uništavati i razarati sve hrvatsko u Hrvatskoj, a nijerdan Hrvatski branitelj nije ratovao u Srbiji.
Ako to nije jasno tužiteljima i sudcima u Den Haagu, onda nisu stručno ni moralno dorasli svojim ulogama.
Europska Unija, UN i njima srodni svijet, koji nije pomagao Hrvatima obraniti se od srbske genocidne agresije nema ni moralno ni jurističko pravo suditi Hrvatima za obranu svoje ugrožene Domovine i svih hrvatskih života u njoj.
Dakle, ne žaliti se, nego NE priznati Haaški sud i tražiti puštanje na slobodu Hrvatske generale (molim s veliko “H”, što vrijedi i za Hrvatske branitelje) i tražiti novčanu odštetu i službenu ispriku od Haaškog suda za sve nanešene uvrede, nepravde i troškove Hrvatskoj.
Hrvatska povijest je prepuna “Haaških sudova” pod raznim imenima, ali uvijek s istom namjenom, namjerom i svrhom – suditi Hrvatima. Pred sve njih treba staviti hrvatsko: NE!!!
Evo letimičnog podsjetnika na takove sudove, koji padaju u okruglim obljetnicama:
Bečko Novo Mjesto (1671.- 2011.)
U prilog 370. obljetnice valja ponoviti potresno, ali vrhunski dostojanstveno pismo, koje je Hrvatski ban i Hrvatski branitelj Petar Zrinski pred smaknuće uputio svojoj supruzi Katarini i kćeri Aurori Veroniki.
Oproštajno pismo supruzi Ani Katarini Zrinskoj dan prije autorovog smaknuća.
Moje drago serce. Nimaj se žalostiti zverhu ovoga moga pisma niti burkati. Polag Božjega dokončanja sutra o desete ore budu mene glavu sekli, i tulikaj še naukupe tvojemu Bratcu. Danas (s)mo mi jedan od drugoga serčeno prošćenje vzeli. Zato jemljem ja sada po ovom listu i od tebe jedan vekovečni valete, Tebe proseči ako sam te u čem zbantuval aliti se u čem zameril (koje ja dobro znam) oprosti mi. Budi bog hvaljen, ja sam k smerti dobro pripravan niti se plašim. Ja se ufam u Boga vsamogućega koji me je na ovom svitu ponizil, da se tulikajše mene hoće miluvati, i ja ga budem molil i prosil (komu sutra dojti ufam se) da se mi naukupa pred njegovem svetem thronušem u dike vekovečne sastanemo. Veće ništar ne znam ti pisati, niti za sina za druga do končanja našega siromaštva. Ja sam vse na Božju volju ostavil. Ti se ništar ne žalosti ar je to tak moralo biti. U novom Mestu pred zadnjim dnevom mojega zaživljenja, 29 dan aprila meseca o sedme ore podvečer, leta 1671. Naj te Gospodin Bog s moju kćerju Auroru Veroniku blagoslovi.
Groff Zrini Petar
Ovo pismo je više nego tužno, više nego dostojanstveno, više nego poučno…
Zastaje dah i najčvršćem čovjeku i suze mu same na oči naviru, kad čita ovo potresno pismo jednog Hrvatskog branitelja – Hrvatskog bana, koji nije ništa drugo tražio, nego slobodu za svoj Hrvatski narod u njegovoj domovini Hrvatskoj.
Zrinsko-Frankopanska zavjera doživjela je velik odjek u zemljama Europe pa su na tu temu napisana mnoga djela, a i samo pismo je prevedeno na mnogo jezika. Ondašnja je Europa bila drugčija od ove političke i neokolonijalističke prostitutke zvane Europska Unija.
Pismo hrvatskog bana i muža Petra Zrinskoga svojoj supruzi Ani Katarini jedan je od najpotresnijih tekstova koji je ikada nastao na hrvatskom jeziku.
U tome posljednjem pismu prije smaknuća muž naziva svoju ženu udovicom, jer je svjestan i pomiren sa sudbinom, u kojoj nema više nikakve nade u pomilovanje, ali on mirno i muževno s hrvatskom hrabrošću i dostojanstvom čeka svoje smaknuće.
Hrvatski generali su dostjanstvenici poput Zrinskoga
Zar nismo vidjeli jednaku hrabrost i dostojanstvo na poštenim obrazima hrvatskih generala, slušajući sramnu presudu političkog i istaknuto protuhrvatskoga suda u Den Haagu?!
Oproštajno pismo Petra Zrinskoga svojoj vjernoj supruzi i Veronikinoj majki Ani Katarini je dokument, koji nosi neugasivi dah Kristovske vječnosti, hrvatske Kalverije, koja rađa i obnavlja Hrvatske Uskrse.
To je živa vječnost, koja će trajati i skretati na sebe pozornost sjećanja dokle god postoji normalna ljudska osjećajnost, a ona je u tome pismu uvijek jednako dirljiva i potresna.
Za sve Hrvatice i Hrvate svih naraštaja ovo pismo Petra Zrinskoga ima dodatno značenje jer se kroz tužno ogledalo tragedije jedne obitelji zrcali i lomi sudbina čitavog Hrvatskog naroda.
Ovo pismo Petra Zrinskoga je prevedeno na brojne europske i svjetske jezike Izvornik pisma se čuva u arhivu Zagrebačke nadbiskupije i to je jedan od prvih hrvatskih tekstova, koji je u svojim prijevodima skrenuo svjetsku pozoprnost na nepravdu počinjenu Hrvatskom narodu.
Haaška presuda po svemu sliči presudi u Bečkom Novom Mjestu
Petru Zrinskom i Franji Krstu Frankopanu je sudio tuđin, isto kao što sada, nakon 370 godina od Bečkog Novog Mjesta sudi tuđin u Den Haagu pravednim hrvatskim generalima, braniteljima i osloboditeljima svoje jedine domovine Hrvatske.
Ponosni smo na svoje generale, koji su nas oslobodili od srbskih zločinaca
Hrvatski generali su se držali hrabro ponosno i dostojanstveno pri slušanju sramne presude, koja uz brojne neporavde pokazuje presudu hrvatskome “Davidu” jer je pobijedio zločinačkog Golijata. Takovih “Golijata”, koji suprotno starozavjetnome Davidu pobijeđuju današnje pravedne “Davide” ima ne mali broj u suvremenome svijetu. Njihovo geslo poznamo iz jedne bosanske pjesme: “Pristani na pravdu moju pa ćeš i ti biti prav!”
Ta sramna haaška presuda je poraz pravde i to u vremenu kad mali narodi poput Hrvata traže skidanje monopola na pravdu, kojeg drže za sebe veliki.
Hrvatski ponos je iznad očaja
Ivan Mažuranić pjeva u svome epu Smrt Smailage Čengića: “Boj se onog, koj’ je viko bez golema mrijeti jada”! Taj ponos u trpnji i bijedi je pratilja naše hrvatske sudbine.
Veliko HVALA hrvatskim generalima, voditeljima Hrvatskih branitelja
Pretvaram čitavo svoje hrvatsko biće u veliko HVALA Hrvatskim generalima, ali i njihovim obiteljima, suprugama i djeci, koji poput Katarine Zrinske i njene kćeri Veronike hrabro, smireno i dostojanstveno podnose ovu nepravdu.
Pravda i pravednost moraju pobijediti
Čvrsto vjerujem u Hrvatsku pobjedu za PRAVDU I PRAVEDNOST. Naime, za SLOBODU I SUVERENOST se bori oružjem, a za PRAVDU I PRAVEDNOST se bori hrabrošću, upornošću, izdržljivošću, ponosom i dostojanstvom poštenog pravosuđa, a sve te podloge i vrline su na strani Hrvatskog naroda.
Pravde same od sebe na ovome svijetu nema i treba je izboriti!
Suvišno je ponavljati: Pravde na ovome svijetu nema! To nam je poznato. Pravdu za Hrvatsku treba izboriti isto kao što je trebalo izboriti slobodu i suverenost Hrvatskog naroda u svojoj vlastitoj domovini Hrvatskoj. Ustanimo diplomatski protiv Den Haaga, kao što smo goloruki i sa skromnim naoružanjem ustali protiv velikosrbske fašističke i komunističke okupacije.
Slobodu i suverenost su izborili Hrvatski branitelji, jednako Hrvatice i Hrvati. To isto stoji pred svima nama – Hrvatskim braniteljicama i Hrvatskim braniteljima, da izborimo pravosudnim i političkim metodama PRAVDU za Hrvatski narod.
K izborenoj SLOBODI i SUVERENOSTI, moramo odgovarajućim metodama i načinima izboriti i PRAVDU jer država nije država ako u njoj ne vlada sve troje: SLOBODA, SUVERENOST I PRAVDA.
Dakle, parafrazirat ću hrvatskog pjesnika u Sloveniji Otona Župančića: “Veš poet svoj dolg?”
Znaš li Hrvatski narode svoju dužnost u slobodnoj i suverenoj državi Hrvatskoj?! Ta naša dužnost je borba za PRAVDU i PRAVEDNOST Hrvatima u vlastitoj državi Hrvatskoj.
Nije Den Haag i Bečko Novo Mjesto jedina okrugla obljetnica hrvatske Kalvarije
Godine I871. su Srbi pod vodstvom Rade Čuića ubili iz zasjede Rakovičkog ustašu Eugena Kvaternika i njegove suustaše Bacha i Rakijaša, a tek onda je uslijedila masovna repriza Bečkog Novog Mjesta. Hrvatska Rakovica i naselja Kotara slunjskog (onda još Vojna granica) točno 100 godina nakon glavosječe od istih gospodara iz Beča, uslijedila je masovna sječa hrvatskih ustaša na tlu Ogulinske i Slunjske pukovnije.
Kalvariju i Hrvatski Uskrs doživjeli smo i 1941.
Nismo uspjeli ni Uskrs proslaviti u znaku Uskrsnuća Nezavisne Države Hrvatske, nego smo se morali braniti od srbskih fašističkih četnika, kojima su se nakon svađe Hitlera i Staljina pridružili jugoslavenski staljinisti, židovski i drugi marxisti, lenjinisti, trockisti (svi isti!) na čelu s najvećim ratnim i mirnodobskim “domaćim” zločincem – udruženim marxistom, lenjinistom i staljinistom Titom.
Što se je kasnije zbivalo i u kakav kaos i tragediju su srbski fašisti i jugoslavenski komunisti gurnuli Hrvatski narod, previše nam je poznato pa to prepuštam drugoj raspravi, a ovdje ću samo ponoviti da je i tome okrugla 70. obljetnica (1941.-2011).
Hrvatsko proljeće 1971.
Većina Hrvata, napose Hrvatska mladost željela je lijepo, mirno, razcvjetalo i suncem obasjano Hrvatsko proljeće, ali komunistički fašizam pretvorio ga je u mučilišta i stradanja hrvatske mladosti. I to ima svoje okrugle obljetnice u spomenutima i u ovoj 40. obljetnici (1971.-2011).
Godina za godinom došla je i 1991.
Sve nam je poznato pa ću samo ponoviti radi obljetničke godine jer je čitav članak zasnovan na obljetničkim sjećanjima.
Hrvatske braniteljice i Hrvatski branitelji su u svojoj prolivenoj krvi i mukama izborili slobodu i nezavisnost Hrvatske, a onda su naivno prepustili ratnim profiterima, korupcionašima, kradljivcima i izdajicama, da kroje pravo i pravdu za Hrvatski narod. Kakovu su pravdu i pravo skrojili spomenuti superlopovi Hrvatskome narodu to dobro vidimo i osjećamo:
Hrvatsku su stavili trgovačku tezgu i rasprodali po jednu kunu.
Hrvatsko more (Zerp) dali su Talijanima i naše ribare sveli na prosjački štap…
Hrvatske branitelje su pretvorili u divljač s pravom lova bez lovostaja: Ponajboljima su namijenili Den Haag, oko 350 ispašta po hrvatskim zatvorima, a dogovorno sa zločinačkom Srbijom čeka svoj zatvor sudske procese još najmanje 1500 Hrvatskih branitelja.
Za zločinačke Srbe su uveli i trajno sprovode zakon o amnestiji i aboliciji, da bi ih mogli imati sa sobom u saborskim, u vladinim i pravosudnim vlastima…
Od marljivog Hrvatskog naroda napravili su sirotinju i oduzeli su joj pravo na rad i pravo na dostojan život iz rada.
Hrvatske učenike i studente su hrvatski lopovi, izdajice i podanici podvrgli režimu torture proizašlom iz bolestnih umova Europske Unije…
Zadužili su Hrvatsku inozemno s 50 milijardi Eura i tuzemno sa stotinama milijarda kuna i to zlo u celofanu bijede se i dalje gomila…
Spomenuti lopovi i jude prodaju i dalje hrvatsku imovinu, koju još dosada nisu prodali: Hrvatske šume, Hrvatsku zemlju za golf i bordele, Hrvatske vode – rijeke i more, koje stoljećima oplakuje našu dragu domovinu, koju su naši pređi životima branili i nama u baštinu predali…
Den Haag potvara zločincima najzaslužnije Hrvate
Neizbrojivi su zločini, koje protupravno sprovode hrvatski politički lopovi, nacionalne izdajice i njima srodni korupcionaši, komunistički fašisti, kradljivci i trgovački muntari hrvatske domovine i njene imovine.
Uz sva ta zločinsta, koja pogađaju pošteni i domoljubni Hrvatski narod, došlo je i ono najstrašnije: sudskim potvaranjem zločincima ponajbolje Hrvatske branitelje u den Haagu uz kumstvo hrvatskih Juda, na čelu s komunističkim fašistom, predsjednikom Miloševićeve Jugoslavije i vrhovnim komandantom JNA Stjepanom Mesićem…
Završno, ali bez završetka
Dragi Hrvatski branitelji i Hrvatske braniteljice!
Vi ste u krvi i mukama ovu Hrvatsku izborili! Malena je, ali nama draga. Ona nam je jedina domovina, koju imamo.
Hrvatska treba čistku od fašstičkih komunista i od fašističkih četnika!
S ovim lopovima i izdajicama u srbsko-komunističkim SDP-u (bez “H”) i s njima srodnima u korupcijskom HDZ-u, Pusićkinom HNS-u, Pupovčevim velikosrbstvom i srodnim opasnim parazitima ne će naša Hrvatska nikada doći na zelene grane!
Ne dozvolite da Hrvatska padne u podaništvo pokvarene Europske Unije. Za sva ova zla u koja je pala Hrvatska od 1995. do danas “kumovala” je Europska Unija. EU nas je svestrano ponizila, sudionik je guranju Hrvatske u padove sa svima minus predznacima.
Upravo, dok ovo pišem javljaju mediji svih europskih država, da Finska traži izlaz iz Europske Unije, a hrvatski korumpirani podanici, klečeći mole ulazak pod taj neokolonijalistički jaram EU-a, umjesto da svoj odnos s EU regulira poput Švicarske, Danske, Noveške i sada Finske.
Hrvatski branitelji, ne dozvolite novo podjarmljenje Hrvatske pod pokvarenu europsku gospodu, koja danomice izmišljaju nove paranoidne propise u Brüsselu.
Hrvatska je Europa i besmisao je ulazak europske Hrvatske u Europu (Europe u Europu) pod panđe nekakve tvorevine, koja se naziva Europska Unija. Pritom pola Europe je izvan te Europske Unije jer to ne odgovara njenoj nametničkoj i neokolonijalističkoj politici.
Hrvatska se mora vratiti u nadležnost i pod vlast Hrvatskih branitelja, poštene i domoljubne hrvatske inteligencije znanosti i svih struka. U tome je naša nad i uvjerenje za svaki boljitak.
Naša Hrvatska je na teškom putu Kalvarije. Taj put je trnovit u mučenički. Hrvatska je u toj Kalvariji pravednik kao, što je pravednik bio Isus Krist.
Nakon Kalvarije Pravednici ustaju Uskrsnućem!
I naša Hrvatska sa svima svojim pravednicima, s Hrvatskim braniteljima, ma gdje oni bili će uskrsnuti u znaku Kristovog Uskrsa, kojeg upravo očekujemo.
U tim znacima želim osobno i ispred Hrvatske akademije u dijaspori svima Hrvaticama i Hrvatima u Domovini i u Svijetu:
Sretan Uskrs našeg Spasitelja Isusa Krista i Sretan Uskrs svekolikog Hrvatskog naroda, koji zavrijeđuje Uskrsnuće i spas kroz obadva Uskrsa – Kršćanskog i Hrvatskog!
Ove želje s istaknuti poštivanjem šaljem svima Hrvatskim braniteljima, koji ispaštaju radi borbe za Hrvatsku i Hrvatskim genaralima u Den Haagu, njihovim vjernim suprugama – hrvatskim mučenicama i njihovoj dragoj djeci, koja će uskoro doživjeti zagrljaj svojih voljenih očeva.
Uz najljepše hrvatske i kršćanske pozdrave:
Za dom i domovinu Hrvatsku – Uvijek spremni! Bog i Hrvati!
Mr.sci. Dragan Hazler – u svima svojim ulogama za Hrvatsku
Basel, u Velikom tjednu 2011.

Nema komentara:

Objavi komentar