Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 21. travnja 2011.

PRESUDA HRVATSKOM NARODU

Sramotna presuda





Petak 15.4 bio je značajan dan za Hrvatsku. Izricanje presude mnogi su čekali sa strepnjom jer su se bojali onoga što se zapravo i dogodilo.
Planirao sam taj dan objaviti post, no tuga me jednostavno savladala i nisam imao snaga do danas da išta natipkam. Teško se pomiriti da nam države koje su u vrijeme Domovinskog rata bile na strani Srbije sada kroje sudbinu. Sudac koji je doneo presudu je Nizozemac, a upravo Nizozemci nisu sprječili genocid u Srebrenici i sad on tu ima morala da donosi takvu sramotnu presudu. Teško mi je vjerovati da je jedan Šljivančanin koji je iskakao iz paštete u televizijskim vjestima u vrijeme rata i hvalio se što se dešava u Vukovara dobio samo 5 godina zatvora. On koji je odgovoran za pokolj na Ovčari, odgovoran za odvođenje Hrvata u logore po Srbiji.
Ovom presudom ispada da je Hrvatska provodila agresiju, a ne obrambeni rat. Žalosno je da se agresora i žrtvu stavlja u isti koš.

24 godine Za generala Antu Gotovinu, čovjeka koji je toliko toga dao za ovu našu domovinu nema nikave veze nema sa širenjem pravde na ovim prostorima.




Cijelo vrijeme u presudi sudac Orie je spominjao pokojne (dr.Franju Tuđmana, Janka Bobetka,Gojka Šuška) da su odgovorni za zločine počinjene u Oluji i onda osudi Markača i Gotovinu.


Mladen Markač


Ispada da su oni dobili kazne koje su trebali dobiti spomenuta trojca. Jednostavno za puno toga za što su osuđeni nema pravih dokaza, pa zbog toga imam vjere da će se ova presuda poništiti i da će drugostupanjska presuda biti pravedna i istinita.




18 godina za generala Mladena Markača teško je prihvatiti





General Ivan Čermak je oslobođen svih optužbi i to je zrno radosti u ovim teškim danima.







Oluja je akciju kojoj je bio cilj osloboditi okupirani teritorij Dalmacije, a ne kako u Hagu vele zločinačka akcija sa ciljem etničkog čišćenje.
Zahtjev za deportacija Srba iz Krajine dolazi je iz Srbije, a sad Hrvatskoj sude da smo odgovorni za to. Sramotno za Haag, Europu. To je slika koja se šalje svijetu da možete vršiti agresiju na drugu državu, a za to nećete biti krivi.

Nema komentara:

Objavi komentar