Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 25. lipnja 2011.

Otkriće na Dan državnostiTwitter pripojio Istru, Dalmaciju i Zagreb Italiji?!

Thinkstock
  • Thinkstock

Iako Hrvatska još nije u Europskoj uniji, Twitter tvitove iz Hrvatske lokacijski veže u Italiju! Naime, iako se u početku činilo da se bug dogodio jer je Italija lokacijski bliska Istri, testiranje je pokazalo da su i Selce, Baška pa i Split u - Italiji.

Naime, zahvaljujući tviterašima širom hrvatske obale, ispalo je da Twitter i tvitove iz navedenih mjesta i gradova također smješta u Italiju, piše netokracija.com. Nakon toga su testirali i Zagreb, koji je po Twitteru smješten u - Istri. 

Čini se da u Twitteru imaju grešku u vezivanju lokacija korisnika koju bi svakako trebali ispraviti, budući da su im npr. tvitovi srpskih korisnika locirani u Rusiji. 

Ironično je pak, piše netokracija, što su ovaj bug otkrili baš na Dan državnosti Republike Hrvatske. Na komentar iz Twittera se još čeka.

Nema komentara:

Objavi komentar