Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 7. lipnja 2011.

OVAKO SE DOŽIVLJAVA FAŠIZAM I NACIZAM I KOMUNIZAM

 
Fašistički simboli




CRVENI KOMUNISTI SU VEČI FAŠISTI OD SAMIH FAŠISTA njihov tkz ANTIFAŠIZAM JE ČISTI FAŠIZAM I GUŠENJE LJUDSKIH SLOBODA BILO VJERSKIH ILI DOMOLJUBNIH ONI SU ATEISTI I NE PRIZNAVAJU DRUGOG BOGA OSIM SVOJE PARTIJE !!


PDFIspisE-mail
Svastika je vrsta križa s obje prečke jednakih duljina (horizontalna dimenzija je jednaka vertikalnoj) s dodanim "rukama" na sve četiri strane križa, koje oblikuju kvadrat s upisanim križem kojem "fale" četiri polovice stranice. Za vrijeme nacističke Njemačke to je bio simbol nacističke partije, a danas ga koriste neonacisti širom svijeta.
Željezni križ utemeljen kao vojno odlikovanje nekadašnje Pruske tijekom Napoleonskog rata, početkom 19. stoljeća, postao je najpoznatije vojno odlikovanje u Nacističkoj Njemačkoj. Kao simbol militarizma često je korišten od strane ekstremno desnih heavy metal i rock bendova, ali ne mora nužno označavati političku pripadnost benda.
"SS" simbol je kratica za Schutzstaffel (njem. Zaštitni odredi), koja je bila golema paravojna organizacija nacističke Njemačke. Wehrmacht je bila službena vojska Trećeg Reicha, a oni su bili paralelna vojska koja je primala naredbe isključivo od svojih časnika. Simbol koriste europski neonacisti.
Keltski križ je vjerojatno najpopularniji simbol među europskim neonacistima, čak i više od svastike, zato što je upotreba svastike zabranjena u nekim zemljama.
Odal runa je također popularni simbol među neonacistima osobito od strane "Afričke studentske federacije". Odal runa je posljednje slovo "furtharka", modernog vikinškog pisma koje se sastoji od 16 slova. Odal su prvotno upotrebljavali etnički Nijemci (Volksdeutsche), pripadnici SS regimente (7. Freiwillingen SS-Gebirgs - Division Prinz Eugen) koja je operirala u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.
Man runa, Yr runa su simboli života i smrti, koriste ih neonacisti kao dio svoje nacionalne ideologije.
Wolfsangel runa (Vukodlak) je drevna njemačka runa koja je u prošlosti smatrana čarobnom u borbi protiv vukova. Prema drevnom praznovjerju, muškarci su se ponekad transformirali u krvožedna i iznimno bijesna bića koja su bila napola ljudi, a napola vukovi. Vukodlak je naziv koji je Hitler i nacistički vrh nazvao za gerilske borce koji su trebali nastaviti borbu protiv Saveznika u Njemačkoj kada je Wehrmacht bio poražen i njemački teritorij okupiran. Ovaj simbol najčešće koriste neke skandinavske neonacističke organizacije dok je u prošlosti njega koristila "Waffen SS Divizija Das Reich".
Triskele je simbol apartheida i rasne podijeljenosti. Službeni je simbol "Blood and Honour" neonacističke organizacije koja je osnovana radi širenja neonacističke ideologije i "buđenja" nacionalnog i rasnog ponosa kroz muziku. Također, koristi se i kao simbol Južnoafričke rasističke organizacije Afrikaaner Weerstandsbeweging.
Križ sa završetkom u obliku strelica je bio simbol mađarske fašističke stranke (NyilaskeresztesPart) koja je došla na vlast 1944. godine u tadašnjoj okupiranoj Mađarskoj. Simbol koriste moderni Mađarski skinheadsi.
"Naoružana ruka" je simbol poljskih neonacista.
Svastika sa oštricama simbol koji prikazuje kombinaciju svastike i Andrijinog križa a koriste ga ruski neonacisti.
Simbol ruske nacionalne unije prikazuje ćirilično slovo "P" u križu koje označava prvo slovo u ruskoj riječi "Rusija". Koristi ga Ruska nacionalna unija.
Dvostruki križ i štit je bio simbol ruske Wafen SS divizije. Simbol koriste ruski neonacisti.
"HA" simbol označava "Hereditas Ambitusque" što znači "nasljeđivanje i opseg" (tj. "krv i zemlja"). Koristi ga španjolski neonacistički Pokret za Indo-Europska istraživanja.
Bljesak munje u bijelim krugu simbol je Britanske unije fašista i nacional- socijalista od 1935 – 1940. godine, a danas ga koriste britanski neonacisti.
''W'' - World Church of the Creator označava bijelu rasu, koju pripadnici "Creativity" pokreta smatraju najdragocjenijim blagom na svijetu. Kruna označava njihovu aristokratsku poziciju u prirodnom poretku vrsta. Aureola označava vjerovanje da je bijela rasa jedinstvena i sveta iznad svih ostalih vrijednosti.
Ku Klux Klan (poznat i po akronimu KKK ili samo Klan sistematski zagovara prevlast "bijele rase" nad ostalim rasama: crncima (potomcima nekadašnjih robova), azijatima (kineskim i japanskim imigrantima) i hispanosima (Meksikancima, Kubancima, Urugvajcima i Portorikancima), kao i antisemitizam, mržnju prema katolicima (ovo se osobito odnosi na imigrante iz Poljske, Italije i Irske) i homofobiju. Klan je, iznad svega, konzervativan i ksenofobičan. U velikoj mjeri, protivi se centralizmu (neprijateljski je raspoložen prema onome što smatra kao uplitanje saveznih organa u prava pojedinih država i zalaže se za izolacionizam u vanjskoj politici).
Zastava vojske Konfederacije simbol je robovlasničkog društva i rasne segregacije. Koriste ju neonacisti širom svijeta.
Obraz (puno ime Otačastveni pokret Obraz) je ekstremno desničarska organizacija u Srbiji. Jedni od njihovih glavnih programskih ciljeva su uspostavljanje pravoslavnog kršćanstva kao državne religije i vođenje vlasti isključivo od strane etničkih Srba. Obraz je klerofašistička organizacija, koja je 2005. godine sudjelovala u razbijanju Beograd Pridea.
Omladinski pokret "64 županije" je fašistička organizacija koja se zalaže za Mađarsku u granicama u okviru nekadašnje Austrougarske. Mađarska (Ugarska) tada je imala 64 županije.
Nacionalni stroj je neonacistička organizacija koja je formirana u Srbiji u svrhu promicanja antisemitizma, rasizma i nacionalne mržnje.
SNP Naši 1389 je srpska fašistička organizacija nastala udruživanjem pokreta "Srpski narodni pokret 1389" sa klero-fašističkom organizacijom "Naši". To je organizacija zasnovana na ideologiji krvi i tla, ideji stvaranje Velike Srbije, demagogiji kosovskog mita i pravoslavnom radikalizmu. Učestvovali su u svim neredima sa Obrazom, a poznati po veličanju srpskih ratnih zločinaca iz rata ´90-ih.
Četnici su članovi srpske vojne organizacije s izrazito nacionalističkim šovinističkim velikosrpskim ciljem. Simbol Četnika je lubanja okružena natpisom – "Za kralja i otadžbinu, sloboda ili smrt". Četnici su za vrijeme Drugog svjetskog rata bili kvislinzi i surađivali su sa okupatorom i borili se protiv Narodnooslobodilačkog pokreta, a nerijetko surađivali i sa ustašama.

18: Označava prvo i osmo slovo alfabeta: AH – Adolf Hitler. Kod koriste i neonacističke organizacije kao Combat 18 i Sturm 18.
28: Označava drugo i osmo slovo alfabeta: BH – Blood and Honour.
88: Označava osmo slovo alfabeta: HH – Heil Hitler.
14: Označava citat američkog neonacista Davida Lanea od četrnaest riječi: "We must secure the existence of our people and a future for white children." U prijevodu: "Moramo osigurati naše postojanje i budućnost za bijelu djecu."
168:1: Označava Bombaški napad u Oklahoma Cityju 1995. godine kada je život izgubilo 168 ljudi. Neonacistički ekstremist Timothy McVeigh osuđen je na smrt i pogubljen 2001. godine. Kod simbolizira rezultat ovog antisemitskog terorističkog čina.











                                            ODVOJIMO NACIZAM I FAŠIZAM OD USTAŠTVA

                                                       I USTAŠKOG POKRETA 1929-1941



NDH je kratica za Nezavisnu Državu Hrvatsku
"U" službeni je znak UHRO-a (Ustaša – hrvatska revolucionarna organizacija). Sastoji se od slova "U" unutar kojeg se nalazi goruća bomba. UHRO je osnovao Ante Pavelić u Italiji 1929. godine. Njihova glavna djelatnost uz demonstracije bile su terorističke akcije. U Hrvatskoj su došli na vlast pomoću fašističke Italije i nacističke Njemačke 1941. godine u proglasili NDH.
Ustaška značka se sastoji od slova U unutar troplete vitice. Nalazila se na službenoj zastavi NDH.
Državni grb NDH se sastoji od šahiranog štita od dvadeset i pet polja koja počinju bijelom bojom.
Trolist, ili Zvonimirov križ (prema hrvatskom kralju Zvonimiru-Dmitru, vladao 1075-1089) bila je oznaka oružanih snaga NDH. Koristio se iz tri razloga. Prvi kao znak hrvatskog domobranstva (tako se htjelo pokazati da vojska NDH vuče korijene iz Austro - ugarske vojne povijesti a ne iz prve Jugoslavije). Drugi kao kao dekorativni zbog čega su stvoreni redovi i odličja. Treći u zrakoplovstvu NDH trolist ulazi u tzv. njemački vojni križ i tako stvara novu insigniju na zrakoplovima.
UM znak označava službeni znak Ustaške mladeži, a sastoji se od isprepletenog slova U i vitice
AP označava inicijale ustaškog poglavnika Ante Pavelića koji se koristio u početku kao znak na kapama svih pripadnika Ustaške vojnice, a od kraja 1941. godine za taborske kape vojničara i dočasnika. Isti znak nalazi s na naličju zastave 369. pješačke pukovnije.
Grb sa mačem službeni je simbol "Hrvatskog narodnog odpora", organizacije zamišljene još 1944. za borbu iza partizanskih linija. Ratne operacije su onemogućile realizaciju, pa je HNO osnovan tek 1955. u emigraciji. Na čelu je stajao zapovjednik, a prvi je zapovjednik bio Vjekoslav Luburić. Organizacija se bavila terorističkim napadima , otmicama ali i ubojstvima. Prema nekim emigrantskim izvorima, oštrica okrenuta prema dolje označava borbu za granicu na Drini.
"U" sa križem simbol je hrvatskih ekstremnih desničara nakon višestranačkih promjena u Hrvatskoj koji veličaju ustaštvo i NDH. Oni promiču razne ideologije mržnje i često koriste njihove nasilne oblike: antisemitizam, šovinizam, rasizam, ksenofobiju, seksizam, homo/bi/trans-fobiju, partijarhat, etnocentrizam, vjerski ekstremizam i ekspanzionalistički nacionalizam. ( ČISTA LAŽ CRVENE PROPAGANDNE MAŠINERIJE  ZVANE LIBERALNI KOMUNIZAM )                                              

Nema komentara:

Objavi komentar