Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 5. lipnja 2011.

ZAHVALA UDRUZI GAVRAN I UREDNIŠTVU DRAGOVOLJCA i gosp, Stjepanu Tokiću

http://www.udruga-gavran.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=1530%3Apriopenje-za-javnost&catid=85%3Aobavijesti
PRIOPĆENJE ZA JAVNOST
www.udruga-gavran.hr

ZAHVALJUJEMO SE UDRUZI GAVRAN ŠTO SU OBJAVILI PRIOPČENJE HNF-a NA SVOJIM STRANICAMA GLAVNI STAN HNF-a

2 komentara:

  1. Poštovani prijatelji i suborci, ne morate se zahvaljivati za ono što je moja dužnost, jer svi se moramo upitati:"Što još mogu napraviti za moj hrvatski narod i moju domovinu Hrvatsku?!

    Bog i Hrvati!

    OdgovoriIzbriši