Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 27. rujna 2014.

BPNP (Bosanski pokret nacionalnog ponosa), čiji pokret i čiji ponos ??

Ne tako davno mediji i portali počeli su širiti priču da se u Bosni pojavila jedna neonacistička i rasistička bošnjačka organizacija. Hm neonacistička i rasistička... pa zar se Bošnjaci ne pozivaju stalno na antifašizam i nama Hrvatima stalno govore da smo fašisti i kvislinzi?
Nažalost nisam u mogućnosti prikazati vam sve što sam otkrio o ovoj novoosnovanoj organizaciji koja je financirana iz SAD-a i iz Skandinavskih zemalja. Da vas ne zamaram sa genetikom, ukratko pripadnici ovog pokreta tvrde da su Bošnjaci Goti i naravno samim time,Arijevci. Hrvati i Srbi zapravo su njihovi potomci. Prisutnost rasizma. Smatraju se najstarijim narodom na ovim prostorima. To je kompleksna tema, i nemam ni volje ni vremena pucati po njima dokazanim argumentima, nego ću se samo osvrnuti na njihov program. Ispod svakog dijela njihovog programa napisao sam mali komentar.

Bosanski pokret nacionalnog ponosa se zalaže za uspostavljanje nacionalne sekularne države Bošnjaka shodno europskoj praksi gdje svaka nacija ima pravo na vlastitu državu. Takvo pravo je, uostalom, potvrđeno historijom Bosne starom preko 1 000 godina i historijom naroda Bošnjaka na njenom području. Bosna i Bošnjaci su jedno tijelo povezano našom krvlju i slavom naših pradjedova. Prema tome, Bosna je prvenstveno država Bošnjaka ali i svih ostalih građana koji su joj odani.

Kada sam ovo ugledao nisam se mogao zaustaviti smijati. Prvo Bošnjaci se zalažu za sekularnu državu, neznam ali do sada u Federaciji BiH tako ne djeluje, drugo ako svaka nacija ima pravo na svoju državu onda mi Hrvati koji smo starosjedioci imamo najviše prava na nju. Povijest Bosne vezana je isključivo uz Hrvatsku, ona je jedno vrijeme imala određenu samostalnost, ali je bila djelom Hrvatskog kraljevstva, svi kraljevi su bili Hrvati i katolici. Čak se previše napuhava ta bogumilska crkva, koja je zapravo samo jedna u nizu gnostičkih sekti u ono vrijeme. A brojčano su bili manji od katoličkog pučanstva. Kada kažu krvlju i slavom njihovih pradjedova? Na čije to pradjedove misle, jer koliko znam čim krenu brojati unazad koljena stanu do određenog dijela. Dođe se do zaključka moj predak je bio običan katolik, tj Hrvat. Bosna i Hercegovina (stalno taj BPNP, zaboravlja i drugu regiju Hercegovinu), je država nastala voljom svjetskih moćnika a ne njezinih naroda. Danas ni Srbi ni Hrvati ne žele ostati u njoj, znači očito nešto nije uredu. Avnojske granice omogućile su Bosni i Hercegovini život kao protektoratu. Bez tih avnojskih granica Bosna bi bila u srcu Hrvatske.
Ovo se nažalost ostvaruje iz dana u dan
Pripadnikom jedinog državotvornog naroda Bošnjaka ili Bosanaca smatramo svakog bijelog stanovnika Bosne koji joj je odan bez obzira na religijsku i podrasnu pripadnost. Prema tome odbacujemo vezanje Bošnjaka za samo jedan religijski identitet što se pokazalo štetnim za naš nacionalni razvoj i dignitet.
Hahahaha na ovo dalje opet sam prasnuo u smijeh, kakav to državotvorni narod? Pa kako možeš reći za sebe da si državotvorni narod, kada do 93. nisi znao pripadaš li Hrvatima ili Srbima. Danas opet tvrde da su najbliži Turcima tj svome okupatoru koji ih je sa katoličke i bogumilske vjere preveo na islam.
Simbol Bosne je grb sa šest zlatnih ljiljana bosanskog kralja Tvrtka I Kotromanića. To je ujedno i simbol odbrane Bosne u ratu 1992-1995 i svaki pokušaj ponižavanja i degradiranja svetog bosanskog grba je direktni napad na nacionalni integritet Bosne i naš nacionalni ponos. Svi simboli koji veličaju neku drugu naciju ili ideologiju nauštrb Bosne su neprijateljski i u društvu kakvo mi zagovaramo takva obilježja bi bila strogo zabranjena.
E ovdje dolazimo do jednog mita, ispada da su Bosnu branili samo i isključivo samo oni koji su imali ljiljane na glavama, a što je sa Hrvatima koji su imali hrv. grb? I taj bosanski grb, ljiljani bio je dosta čest u razdoblju srednjega vijeka, od Francuske do Engleske. Ljiljan je simbolizirao čistoću, i vezan je kao kršćanski simbol. Zar ne znate da je ljiljan simbol sv. Ante? A ovo za druge simbole je točno, jer Hrvatske se zastave pale, simboli ruše... naravno ostale zastave Turske, Arabije se mogu promicati. To je žalosno, meni ne smeta zastava sa ljiljanima jer je unatoč ovome ratu za mene zastava koju su davno imali i Hrvati. Ali smeta me dvoličnost, braniš nekome da ima svoje simbole, a ti mu uzimaš njegove iz prošlosti, tvrdiš da su tvoji i opet mu braniš one druge simbole koji su mu ostali.
Kitite se tuđim simbolima i tuđim vladarima
Pokret u ovom trenutku svoje djelovanje ograničava na sadašnje granice Bosne a s vremenom će nastojati da se izmiri historijska nepravda i da se obnove granice iz doba kraljevine kada je naša zemlja bila najjača balkanska država.
Za sve ljude koji neznaju, misli se na teritorij cijele Dalmacije :) Značii pa neće samo Neum i Ploče biti na udaru.Da je bila najjača država na balkanu, nebi potpala pod tursku vlast. I Srpsko carstvo je u ono vrijeme bilo moćno pa je planulo ko šibica.
Bosanski jezik,kao nacionalni jezik Bošnjaka, treba i mora biti jedini službeni jezik u Bosni.
Ok, al nek mi netko prvo objasni koji je to bosanski jezik i di je bio zadnjih tisuću godina??? Pa onda je Hrvatska jedna od država u Europi sa najviše jezika, imamo slavonski, dalmatinski, lički, zagorski, međimurski, istarski itd. Ajoj ni Afrika nam ne bi bila ravna po raznolikosti :)
Sve nekretnine u Bosni moraju biti u rukama Bošnjaka
Prema podacima kojima raspolažem, samo u Travničkoj općini Hrvati drže 70 posto zemljišta, u Bugojanskoj 65 posto, vjerujem nažalost da se zbog posljedica rata, stvari lagano mijenjaju na našu štetu. Podsjetimo samo podatak koji su možda BPNPovci zaboravili, 49 posto BiH je u rukama Srba.
Slava pameti bolje zvuči
Za kraj što napisati više nego jednu malu prognozu. Ovaj pokret na ovakav način neće zaživjeti u većoj mjeri kod Bošnjaka, jer oni su i danas velika većina prosocijalistički nastrojeni, a drugi dio je okrenut islamskom fanatizmu. Najžalosnija stvar je da i jedni i drugi i treći u Hrvatima gledaju agresora i neprijatelja, te ga izjednačavaju sa Srbima.
Da nije sve tako crno ni kod Bošnjaka, treba ruku na srce isto reći. Postoji dio Bošnjaka jako orjentiranih prema Hrvatskoj i koji je gledaju kao prijateljsku zemlju. A oni vječno spominjani a danas tako malo u javnosti zastupljeni, Hrvati islamske vjere... njih se i danas bošnjakizira, bilo u Bosni bilo u Hrvatskoj.
BPNP, samo je jedan u nizu pokreta nekoga iz dijaspore komu je dosadno živjeti a da ne potpali balkansko bure baruta. Možda je financijski jak, i ima oko sebe brojne sljedbenike, ali što mu to vrijedi kada su temelji na kojima počiva njegov pokret promašeni i povijesno neutemeljeni. Sve što na laži počiva na laži će se i urušiti.
Teritorijalne pretenzije (BiH, Dalmatinska obala s otocima, Sandžak)

hrvatsko pero istine 

Nema komentara:

Objavi komentar