Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 28. rujna 2014.

Hrvatski domoljubi pozdravljam vas u ime udruge Hrvatskog nacionalnog fronta .

-----


Hrvatski domoljubi pozdravljam vas u ime udruge Hrvatskog nacionalnog fronta .

Zovem se Stijepan Penc branitelj sam kao i večina od vas

Nisam ovdje s vama kako bi se dićio sramoti hrvatske već da zajedno zaustavimo tu sramotu. U vrijeme kada smo mi po ratištima gubili prijatelje, braču I sestre politićari su gradili huće i hotele. Kada kada je trebalo za domovinu ginuti kako jedan smo išli ne pitajući hoćemo li sutra umrijeti danas dio preživjelih i žali što je preživo jer je dočekao da se zapita čemu smo gubili prijatelje i silnu mladost. Tada smo ginuli za ideale Demokracke hrvatke hrvatske sa dostojanstvom za svakog poštenog hrvata,Nismo sanjali ovakovu hrvatsku crvenu i poniženu.Sanjali smo slobodnu i NEZAVISNU DRŽAVU HRVATSKU po mjeri svakog hrvata i hrvatice.

Nismo se borili puškom za mirovine iako mnogi danas ni to pravo nisu ostvarili, nismo se borili za stanove ili nagrade za imovinu i privilegije već za domovinu.Nismo ostavljali svoju mladost u rovovima da bi danas udbaški sinovi raspolagali našim životima.Dok su drugi bahato grabili sve što se dalo ugrabiti.Obični branitelji gubili su poslove gubili pravo na život dostojan čovjeka.Ko nam je danas kriv što je hrvatska se zacrvenila od sjevera do juga.nije to hrvatska kakvu smo sanjali i kakvoj smo se nadali.MI SMO KRIVI MI SMO IM TO DOPUSTILI oni su samo prihvatili i iskoristili ponuđeno.Naša apatija i naša ravnodušnost nam je kriva što smo danas tu di jesmo.
Danas je najlakše se riješiti branitelja uskoro će početi dodjeljivati bonuse na plaču snajperistima za svakog ubijenog branitelja jer smanjuju tako trošak.
Činjenica stoji da smo "trošak državi", da smo joj i "sramota" pa gospoda drugovi pokušavaju ulizivanje srbiji i ovim ovdje četnicima ublažiti spomen na veliku pobijedu i spomen na poginule HRVATSKE heroje Danas kada braniteljima skidaju mirovine drastično, danas kada mnogi ni za kruh nemaju a njihova djeca kada se stide što smo bili u obrani zemlje ova drugovi četnici za uređivanje četničke propagande dobivaju desetke milijuna kuna , želimo li mi slušati kako se blati i omalovažava domovinski rat,kako se gaze svetinje koje su se krvlju plaćale.

Možete nas ubijati, ponižavati ali nikad hrvatski duh kojega smo 90 imali neće ubiti u hrvatskom narodu dokle god živi i jedan braitelj dokle god živi spomen na njihova herojska dijela. Sloboda se tečko dobiva a lako gubui, neka nas je ovdje i deset ali da sami sebi obečamo da nećemo odustati od borbe jer odustati znači predati se ,znači zaboraviti krv naših suboraca znači zaboraviti njihvu žrtvu i sve žrtve kroz stolječa za ovo što zovemo danas Hrvatska
Srpsku propagandu moramo zaustaviti prije nego što djecu našu zatruju do te mijere da zamrze svoje očeve zbog rata u kojem su sudjelovali. Dobro se zna tko je napado hrvatsku i dobro se zna na čijoj je strani uredništvo ovog lista bilo devedesetik kada su srpski tenkovi razarali naše gradove,kada su četnici klali naše civile. Dosta je bilo šutnje u kojoj HDZ koalira sa SRBIMA a mi šutimo i plješćemo Isti cu i crveni i plavi djele fotelje i lažu ovaj napaćeni hrvatski narod..Sin heroja Vukovara Siniše Glavaševića usporedio je žrvu i agresora bacio ljagu na ime svog oca koji je do zadnjeg dana ostao u gradu heroju porušenom i uništenom.Što bi danas njegov otac rekao na njegove rijeći ??
....

Kako te nije sram Bojane Glavaševiću: Degutantno izjednačio vukovarskog agresora i žrtvu (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CcQgowbQJN4#t=0

Ovaj mladić, inače pomoćnik ministra branitelja svojom pričom povrijedio je vukovarske branitelje i žrtve, a njegovo ponašanje i stil nazivaju degutantnim i nepovezanim. Poruka koju su mnogi iz njegove priče iščitali jest da izjednačava agresora i žrtvu.
Ne dozvolite da više ikad dirnu u naše jedinstvo ne dozvolite da nas zavade Za hrvatsku sam spreman i to mi nitko nemože zabraniti jeste li i vi spremi da zaustavite ovu tiraniju

Predsjednik HNF-a
Stjepan Penc

...

Nema komentara:

Objavi komentar