Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. rujna 2014.

IMAMO DOKAZE ZA IZDAJU: EVO TKO JE IZDAO HRVATSKE NACIONALNE INTERESE (VIDEO)
IMAMO DOKAZE ZA IZDAJU: EVO TKO JE IZDAO HRVATSKE NACIONALNE INTERESE (VIDEO)
izneseni prvi rezultati 
21.09.2014. 03:00
Braniteljski Portal
 Vlado Iljkić, dr  Josip Jurčević, dr. Zdravko Tomac, Željko Olujići dr. Zvonimir Šeparović u  ime Sudišta iznijeli prve...
      ETIČKE OPTUŽBE I OPTUŽENIKE ZA IZDAJU NACIONALNIH INTERESA
Na konferenciji su izloženi razlozi osnivanja Hrvatskog nacionalnog etičkog suda(HNES),te izneseni prvi rezultati istraživanja pojava izdaje u današnjoj Hrvatskoj i prva imena etički optuženih za izdaju hrvatskih nacionalnih interesa.VIDEO...

Hrvatsko nacionalno etičko sudište: 
Josipović, Pusić, Mesić i Pupovac ne rade u interesu hrvatskoga naroda i države
Hrvatsko nacionalno etičko sudište, koje je utemeljeno u lipnju na poticaj Hrvatskoga žrtvoslovnoga društva, na prvoj javnoj sjednici o izdaji nacionalnih interesa održanoj danas 20. rujna u Vukovaru donijelo je “etičke optužbe” protiv predsjednika Republike Ive Josipovića, bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, potpredsjednice Vlade i ministrice vanjskih poslova i europskih integracija Vesne Pusić i saborskog zastupnika SDSS-a Milorada Pupovca.
Ove četiri osobe su samo četiri prve osobe za koje smatramo da su prekoračili ovlasti koje imaju i ne rade u interesu hrvatskog naroda i države”, kazao je predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta Zvonimir Šeparović, napomenuvši kako je riječ o utvrđivanju moralne i etičke odgovornosti te da iza sudišta ne stoje niti pravosuđe niti policija.
Po njegovim riječima, Hrvatska ide u potpuno krivom smjeru o čemu, kako je kazao, svjedoči i kriva državna vanjska politika koju provode predsjednik Ivo Josipović i ministrica Vesna Pusić, a koja je težište s Njemačke prebacila na Englesku i sve se više okreće Balkanu.
Sve je to izdaja. Smatramo da je u ovom trenutku važno upozoriti da Hrvatska mora biti spašena. Optužit ćemo i Zorana Milanovića za kojeg smatramo da je kao premijer izdao cijeli sustav, Kukuriku koaliciju i Program 21, da je nizom izjava i postupaka doveo u pitanje dignitet Hrvatske. Optužit ćemo i Budimira Lončara koji za nas ratni zločinac jer je u UN-u isposlovao da se donese rezolucija na embargo na oružje čime je Vukovar praktički ostao na nemilost agresorima, izjavio je Šeparović.
Naveo je i kako će se etičke optužbe podići i protiv “nepoželjenih osoba-stranaca” navodeći ime Vesne Teršelič iz nevladine udruge “Documenta” te bivšeg švedskog političara Carla Bilda.
Hrvatsko etičko sudište, kao tijelo koje će s moralnog i etičkog stajališta prosuđivati o političkim pojavama i samim političarima s kojima se suočava hrvatsko društvo, utemeljeno je u lipnju u Zagrebu, a čine ga, kako se navodi u dokumentima sudišta, istaknute osobe izrazitog moralnog integriteta, stručnosti i ugleda, odnosno prominentne ličnosti iz javnog života, te utjecajni pojedinci.
Utemeljitelji se pozivaju na slične institucije koje postoje još od starog Rima, te se posebno apostrofira u prošlom stoljeću tzv. Russelov sud britanskog fizičara Bertranda Russela te Komisija za istinu i pomirbu, koju je utemeljio prvi južnoafrički predsjednik nobelovac Nelson Mandela.
D,B,

Nema komentara:

Objavi komentar