Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. rujna 2014.

APOKALIPTIČNI PRIZORI: SAD bombardirao Islamsku državu krstarećim raketama (VIDEO)State Department u svojem je izvješću naglasio da SAD djeluje uz međunarodne partnere kojih je sada više od 50, a na popisu je osvanula i Hrvatska.


Barack Obama naglasio je da će zbog ključne sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država, Bliskog Istoka i ostatka svijeta borbe protiv Islamske države trajati, no ne zna koliko.


Američko ministarstvo obrane u utorak je objavilo snimke zračnih napada na punktove Islamske države. "To je tek početak", istaknuo je glasnogovornik Pentagona, viceadmiral John Kirby.
Zračni su prostorom letjeli razni tipovi projektila, od Tomahawka, bombardera B1, lovaca F16, F18 i F22 te niz bespilotnih letjelica.
U napadu su SAD-u pomogle sljedeće zemlje: Saudijska Arabija, Baraina, Katar, Jordan, i Ujedinjeni Arapski Emirati. Djelovanje je izvedeno s ciljem uništenja Islamske države.
Zračne udare SAD smatra uspješnima. Barack Obama naglasio je da će zbog ključne sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država, Bliskog Istoka i ostatka svijeta borbe protiv Islamske države trajati, no ne zna koliko.

Američko ministarstvo obrane u utorak je objavilo snimke zračnih napada na punktove Islamske države.


State Department u svojem je izvješću naglasio da SAD djeluje uz međunarodne partnere kojih je sada više od 50, a na popisu je osvanula i Hrvatska.
Američko Državno tajništvo objavilo je izvješće u kojemu je pomno razrađen plan rješavanja problema zvanog Islamska država. S obzirom na to da predstavlja stvarnu prijetnju, u izvješću je jasno naznačeno sljedeće: "Islamska je država ozbiljna prijetnja za stabilnost Iraka, Sirije i šireg područja Bliskog istoka te da ugrožava međunarodni mir i sigurnost", prenose američki mediji.
Među razlozima takve karakterizacije stoji i "kontinuirano kršenja ljudskih prava i međunarodnog prava, sa zločinima kao što su namjerno odabiranje i ubijanje civila, masovna ubojstva, progon pojedinaca i zajednica na temelju njihovih identiteta, otmice, ubijanje djece te silovanja i drugi oblici seksualnog zlostavljanja", piše suntimes.com.
State Department naglašava da je riječ o globalnoj terorističkoj prijetnji jer islamisti regrutiraju tisuće boraca iz čitavoga svijeta i šire radikalne ideje ne birajući sredstva i ne prežući ni pred čim.
Podsjetimo, Barack Obama je pokrenuo ograničene misije protiv IS-a kojima se djeluje na dvije razine: zaštiti američkog osoblja i izbjegavanju humanitarne katastrofe.
Osnivanje međunarodne koalicije za borbu protiv IS-a objavljeno je 10. rujna 2014. godine, a Obama je dopustio zračne napade na položaje IS-a u Iraku i Siriji. Obama nastoji i zaustaviti kanale finanicranja IS-a te pomoći nevinim civilima izloženima teroru IS-a.
State Department u svojem je izvješću naglasio da SAD djeluje uz međunarodne partnere kojih je sada više od 50, a na popisu je osvanula i Hrvatska. Djelovanje je različitih karaktera, humanitarnog, logističkog, a preko dvanaest zemalja uključeno je u vojno djelovanje.

Prema napisima američkih medija, Kerry i Hagel su 5. rujna na NATO sastanku izložili pet smjerova djelovanja protiv Islamske države:
1. Vojna potpora iračkim partnerima koalicije
2. Zaustavljanje pritoka stranih boraca koje IS regrutira
3. Suzbijanje financiranja IS-a
4. Odgovaranje na humanitarne krize
5. Delegitimacija radikalne ideologije IS-a



 Veličina slova RADIKALNI ISLAMISTI


Nema komentara:

Objavi komentar