Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 25. rujna 2014.

Kandidiraj se Paraga da se ujedini desnica.

MARKOV TRG Dr. Milan Kujundžić potvdio kandidaturu: U drugom krugu sigurno pobjeđujem

MARKOV TRG Dr. Milan Kujundžić potvdio kandidaturu: U drugom krugu sigurno pobjeđujem

Gostujući u utorak u emisiji ‘Markov trg’ na Z1 televiziji Milan Kujundžić je najavio kako će  u listopadu objaviti svoju kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske te je kasnije dodao ako u finalu, u drugom krugu, bude s Ivom Josipovićem ili Kolindom Grabar Kitarović ni jedno od njih dvoje s njim se neće moći nositi.
Komentirajući skidanje dvojezičnih ploča u Vukovaru Kujundžić smatra da je cijela priča oko dvojezičnosti izmišljena kako bi se preusmjerila pozornost javnosti sa stvarnih problema u kojima se Hrvatska nalazi. Smatra da je pitanje dvojezičnosti zapravo problem političke korupcije kada je HDZ trgovao sa srpskom manjinom, a sada je to SDP iskoristio. Jedni i drugi za svoje ciljeve koriste srpski narod i stradanje Vukovara.
Branitelji stradavaju zbog politikantskih igara
Branitelj Darko Pajčić koji je nakon nasrtaja policajca Saše Sabadoša ostao teški invalid bez polovine lubanje nepotrebno je dva puta stradao zbog tih političkih igara. To je tragedija da netko tko se borio za ovu zemlju strada od ruke svojeg policajca. Jednog dana kada rane u Vukovaru zacijele, kada Srbija plati ratnu odštetu moći će se razgovarati o ovome, ali sada, igrati se sa postocima kao ove dvije stranke to je nedopustivo.
Referendum za promjenu Izbornog zakona treba podržati jer je ovakav Zakon najveće zlo, glavni uzrok ovakve situacije i bez promjene tog Zakona nema demokratizacije Hrvatske. Protivljenje vodećih stranaka je zapravo strah vodstva tih stranaka da će izgubiti mogućnost manipuliranja i postavljanja poslušnika, jednako zastupnika kao i stranaka u Sabor koji niti govore u saboru ili ih uopće tamo nema. Ovakav sastav današnjeg Sabora je najveća hrvatska sramota, smatra Kujundžić.
Peđa Grbin radi protiv volje naroda
Najave Peđe Grbina kako će na kraju ipak Ustavni sud odlučivati o sudbini referendumskog pitanja smatra prevarantskom igrom i procedurom kojom se pokušava zaustaviti želja naroda. Objašnjenje šefa HDZ-a kako referendum ne rješava pitanje nerazmjerne zastupljenosti Hrvata u dijaspori Kujundžić smatra jeftinim izgovorom te da je Karamarko to mogao i malo vještije sročiti. Na pitanje o položaju zamjeniku predsjednika HDZ-a Dragi Prgometu, kaže da je takav položaj u stranci njegov izbor, ali da on ne bi trpio sve to što Prgomet trpi.
Uskratit ću novac antihrvatskim udrugama
Za udruge koje se zalažu za raskid ugovora s Vatikanom kaže neka se okane Katoličke crkve i neka se mole svojem bogu kojega nemaju. U novoj Hrvatskoj za njih neće biti novaca iz proračuna, a ako se te udruge i dalje budu htjele igrati svojih igrica onda neka izvade svoj novac i sami to financiraju. Na stanje u medijskoj sceni smatra da ima potkupljivih novinara te da ima dokaze za jednog novinara, odnosno snimku gdje se vidi da je taj novinar primio mito.
Mesić i Josipović učinili su mnogo šteta Hrvatima
O bivšem i sadašnjem predsjedniku Stipi Mesiću i Ivi Josipoviću smatra da su učinili puno štete za Hrvatsku. Demagogija i efekti medijskog zavaravanja su tri puta prevarili hrvatski narod, ali sada je vrijeme da hrvatski narod prepozna prevaru i ne dozvoli da i četvrti puta bude izabran predsjednik koji radi protiv njegovih interesa. Treba sada o svemu razmišljati, a ne kasnije ići po gostionicama, pričati kako je loše. Neka izađu na izbore i ne dozvole da o njima odlučuje manjina što se dogodilo zadnjih petnaest godina. Problem kadrovskog sastava u Uredu predsjednika RH jest što ljudi koji tamo sjede nisu domoljubi. Stoga smatra da je potrebna lustracija svih dužnosnika sa ispostavljanjem računa za ono što su radili.
I Josipovića treba ispitati o dilanju dokumenata
Komentirajući napise u knjizi  ‘Zagreb Indoors’ bivšega veleposlanika Srbije u Hrvatskoj Radivoja Cvetičanina gdje opisuje sastanke s Ivom Josipoviće 2007. godine u restoranu Vinodolu gdje mu je Josipović donosio mnoštvo dokumentacije sa suđenja za ratne zločine Kujundžić smatra ako je istina da je to Josipović radio onda je to za osudu  i zahtjeva sankciju. Svakako smatra da bi predsjednik Josipović morao izaći pred hrvatsku javnost i objasniti te kompromitirajuće navode bivšega srpskog veleposlanik u Hrvatskoj.
Ma Maxportalu smo već pisali o dr. Kujundžiću, “dobrom čovjeku iz Ivanbegovine”, a kad pogledate video jasno je da dr. Kujundžić otvoreno odgovara na pitanja, o svim temama ima vrlo jasan stav, ne zamuckuje niti izbjegava odgovore. Kome se sviđa nek’ izvoli.
(Maxportal , Markov trg, Z1 televizija))

Nema komentara:

Objavi komentar