Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 30. rujna 2014.

U spomen na Violetu Antolić -Vicky


Violeta Antolić - zbogom prijateljice




U Teškoj Prometnoj Nesreći Nastradala Vukovarska Braniteljica HOS-A Vijoleta Antolić – Vicky

U Miševečkoj ulici kod Toplane u Zagrebu u prometnoj nezgodi smrtno je  stradala vukovarska braniteljica HOS-a Vijoleta Antolić – Vicky.

Prisjetimo se da za vrijeme okupacije na Vukovar Vijoleta Antolić – Vicky nije željela ostati u podrumu nakon što su pucali na nju i sina u bijegu pa se aktivno uključuje u obranu Sajmišta. Predlagali su joj da bude bolničarka ali je ostala do zadnjeg dana rame uz rame sa ostalim HOS-ovcima.

Draga Vijoleta ostat ćeš nam zauvijek u sjećanju i neka te čuvaju anđeli nebeski.

Nema komentara:

Objavi komentar