Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 24. rujna 2014.

VUKOVAR: EVO ŠTO SU BRANITELJI PORUČILI NA tiskovnoj konferenciji SOHV-a i KOT-a RH (VIDEO)
VUKOVAR: EVO ŠTO SU BRANITELJI PORUČILI NA tiskovnoj konferenciji  SOHV-a i KOT-a RH  (VIDEO)
KOT-RH
24.09.2014. 01:51
Braniteljski Portal
VUKOVAR JEDINSTVOM ZA NOVU HRVATSKU!
Današnje obilježavanje osnutka vukovarske 204. brigade ZNG pokazalo je čvrsto jedinstvo udruga proisteklih iz domovinskog rata, svih hrvatskih branitelja.
Zajedno sa svojim suborcem, danas vukovarskim gradonačelnikom, položili su jedan vijenac.
VIJENAC-PENAVA-BRANITELJI222
Visok emotivni naboj u Vukovaru, gdje su se okupili hrvatski branitelji iz cijele Hrvatske, rezultirao je spontanim uklanjanjem svih ćiriličnih ploča u gradu.

Sa zajedničkog sastanka Stožera za obranu hrvatskog Vukovara (SOHV) i Koordinacijskog operativnog tima (KOT), održanog u Vukovaru, poslan je zahtjev predsjednicima Republike Ivi Josipoviću, Vlade Zoranu Milanoviću i Sabora Josipu Leki da "poduzmu sve političke, pravne i diplomatske korake za trenutačno oslobađanje hrvatskog branitelja Veljka Marića, koji je u zatvoru u Srbiji, i da spriječe apsurdnu srbijansku primjenu univerzalne jurisdikcije nad državljanima Hrvatske".Na kratkoj konferenciji za novinare predsjednik stožera Tomislav Josić pročitao je zahtjeve trojici obnašatelja najviših državnih dužnosti.


Poslušajte u priloženom videu poruku hrvatskih branitelja sa tiskovne konferencije SOHV-a i KOT-a (VIDEO)


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MH-xcLqYp6s#t=0 

Nema komentara:

Objavi komentar