Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 4. listopada 2014.

Kako spriječiti Google da koristi naše osobne podatke u reklamne svrhe?

Kako spriječiti Google da koristi naše osobne podatke u reklamne svrhe?

Kako spriječiti Google da koristi naše osobne podatke u reklamne svrhe?

Google o svojim korisnicima zna uistinu mnogo. Zna tko su nam prijatelji, za čime tražimo i to je tek početak. Iskreno, nikad se nisam smatrao naročito paranoičnim zbog tih stvari a dane ne provodim zagovarajući razne teorije zavjera. Ipak, i ja imam svoje granice a nedavna promjena u uslovima korištenja Google+ servisa nije mi dobro sjela.
U suštini, Google uskoro namjerava svoje AdSense reklame obogatiti sa podacima Google+ korisnika. U principu bi to dovelo do više personaliziranih reklama putem kojih bi vam se nudili proizvodi i usluge koje su se dopali vašim prijateljima. Dok sama ideja ima logike uistinu mi nije svejedno što će se moja njuška pojavljivati nepozvana na tuđim zaslonima. Vjerujem kako dosta naših čitatelja dijeli ovo moje mišljenje te ću vam u nastavku pokazati kako isključiti ovu opciju što je, srećom, moguće:
  1. Kliknite na ovaj link koji će vas odvesti u Endorsements odjeljak Google + postavki.
  2. Kad dođete do dna ove stranice dočekat će vas slijedeći tekst: “Based on my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads.” Uklonite kvačicu pored ovog teksta.
    googleads
  3. Kliknite na Save opciju sa strane i to bi bilo sve.
    googleads1

Nema komentara:

Objavi komentar