Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 1. listopada 2014.

Mladi drugovi se žale na stare drugove e drugovi i vaše prolazi ...


Molimo pročitajte priopćenje "antifašista".

U oči upada servilnost prema ekipi koja je otvoreno ustaška, koja veliča Antu Pavelića, masovne ubojice i ustaški pokret i NDH u cijelosti. Naprosto je gadljivo čitati ove retke, te ovim putem želimo istaknuti da nemamo nikakve veze s tim "antifašistima" koji su u priopćenju zaboravili ime te IX bojne pa ćemo ih mi ovim putem podsjetiti IX "Rafael vitez Boban".

Pozivamo rukovodstvo SABA da se ili ogradi od priopćenja kojeg potpisuju dolje navedena gospoda ili da ih udalji s mjesta koje zauzimaju u toj organizaciji.

Podsjećamo da u Hrvatskoj biti antifašist znači imati hrabrosti osuditi pojave koje su ustaške i profašističke, a podizanje spomenika Rafaelu Bobanu je najeklatantniji primjer veličanja NDH i zločinačkog ustaškog pokreta u posljednjih 10 godina.

Sramite se splitstki "antifašisti" iz tog saveza....nije ni čudo da vam po gradu marširaju crnokošuljaši. Mora da im i šibice kupujete.


Smrt fašizmu

Nema komentara:

Objavi komentar