Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 31. svibnja 2015.

Austrijski portal izvijestio o izlasku RH iz recesije s krivom zastavom ( sa pravom zastavom Nezavisne Države Hrvatske )

Austrijski portal izvijestio o izlasku RH iz recesije s krivom zastavom


Austrijski gospodarski portal Wirtschafts Blatt izvijestio je o izlasku Hrvatske iz recesije člankom naslovljenim "Hrvatska: Prvi put nakon šest godina bez recesije". Članak je opremljen fotografijom koja nije službena zastava Republike Hrvatske, a ispod nje piše "Hrvatska se opet može malo radovati".Prema našim saznanjima, fotografija je preuzeta od fotoagencije APA u kojoj očito ne znaju kako izgleda službena zastava Republike Hrvatske.


Inače, članak prenosi podatke Državnog zavoda za statistiku kako je bruto domaći proizvod (BDP) porastao u prvom tromjesečju 2015. na godišnjoj razini za 0,5%. Navode i kako je rast veći nego što su očekivali analitičari koji su najavljivali rast od još skormnijih 0,1%

Nema komentara:

Objavi komentar