Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 26. svibnja 2015.

Na Hrvatskoj vojnoj akademiji se školuju srpski časnici iz Srbije

 

janezGeneral Tone Krković,91.zapovjednik Slovenske specijalne brigade, prisilno umirovljen od udbaša Milana Kućana,je sada 15. Svibnja sa suborcima organizirao u Ljubljani okrugli stol o prvim tjednima nakon izbora, o agresiji JNA i o suradnji sa hrvatskim braniteljima. Na taj okrugli stol pozvani su naši branitelji iz Savske 66 sa hrvatskim herojem Djurom Glogoškim, Josipom Klemmom i ostalima..
Na početku je odpjevana i naša himna “Lijepa naša” a veliku dvoranu punu građana je krasila i Hrvatska zastava.Prvi puta se moglo saznati zašto je slovenska teritorijalna obrana mogla zadržati veći dio oružja, dok je Hrvatska bila totalno razoružana. U međuvremenu umirovljeni general Tone Krković je odbio poslušati JNA naredbu i nije predao oružje teritorijalne obrane, nego je zaprijetio da će ga upotrebiti protiv svakoga tko se približi tom najvećem vojnom skladištu .. Kako se to nije dopalo starom jugoudbasu Milanu Kućanu i Erjavcu – general je nedugo poslije odlaska JNA iz Slovenije prisilno umirovljen .. I doživio istu sudbinu kao i prvi predsjednik  vlade Janez Janša – kojem se željelo pakirati- sve po nekim dokazima koje je CRO UDBA iz Pariza slala u Ljubljanu- u slučaju PATRIA . Jasno da je te”dokaze” slao Stipe Mesić , koji u Parizu kontrolira sve udbaše, kako bi spasio sebe od progona tužitelja iz Finske. (jer je zbilja čudno da još nije uhićen – sada se zna i zašto)..
Ali najinteresantniji je bio za sve naš heroj Đurom Glogoski koji je znao i detalje o prvoj i dobroj suradnji SLO i CRO branitelja.. I često je bio prekidan velikim aplauzom..
Što je mene zapanjilo je slijedece: Kada su slovenski govornici rekli da Vlada BorutaPahora šalje svoje ministre u Moskvu na paradu kod Putina i to osobno ministra obrane Erjavca .. na to je naš 100%-tni invalid Domovinskog rata izjavio: 
“Nije to ništa : na Hrvatskoj vojnoj akademiji se školuju srpski časnici iz Srbije koji tu u Hrvatskoj uče kako ih je naša Pobjednička Hrvatska Vojska 1995. pobijedila.”

Slovenija kao jad od titoizma
Kako biste shvatili da Slovenci imaju još teže probleme sa titoistima, jugovićima, komunistima- pogledajte ove fotografijeslovenije rusija Janeza Janše:
U Moskvi 9.8. su uz komunističke diktatore: Sisi,Tang Song, Xi Jinping,Putin,Nazabarajev i Nikolić, ali i ERJAVEC, sadašnji slovenski ministar obrane u komunističkoj vladi Boruta Pahora, političkog sina udbaša Milana Kućana, kojeg je Roman Leljak predložio za svjedoka u slučaju suđenja udbašima Perkoviću i Mustaču u Münchenu..

Druga fotografija koju Janša kao sve druge komentira na engleskom:  djeca koja moraju na 70-tu godišnjicu kraja II. svj. rata nositi slike zločinca Tita i uz to pjevati pjesme o tom zlotvoru! Kao što se vidi Kućan je okružen dječicom koja moraju nositi komunistička obilježja iz 50- tih do 80-tih godina. Sada zamislite našeg ministra obrane u Moskvi i dječicu oko  – Stipe Mesića. Mi smo za zericu u boljem položaju …Čudi me da nitko od naših novinara sa tzv. desne opcije ne piše o stanju u Sloveniji …
partizančičZdravka Leindl

Nema komentara:

Objavi komentar