Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 26. svibnja 2015.

MEDIJSKI PROLJEV ŽIVOZIDAŠA PREMA HEP-u I MOLBA OVRŠENIMA I GLADNIMA DA IM DONIRAJU NOVAC!

SinčićČitajući ogorčeno i vrlo emotivno „pismo“ odnosno objavu GO Živog zida medijima, koji je istovremeno i odgovor HEP-u i Željku Šimeku, direktoru HEP-a, čovjek se ne može oteti dojmu da se radi o urliku za pravdom. Tako bi jamačno i bilo da nismo upravo na ovom portalu javnost odavno upoznali i upozorili  na sve anarho-protudržavne rabote vodstva Živog zida, odnosno aktivističkog pokreta koji sebe naziva strankom, a krši zakon gdje stigne; da nismo odavno upozorili na njihovu posvemašnju ravnodušnost prema „žrtvama sistema“ koje oni sistematično i promišljeno iskorištavaju za vlastitu promidžbu i na njihov progon i prijetnje neistomišljenicima u vlastitim redovima. K tome sada dolazi još poneka stavka na njihov račun – radi se o mladim ljudima kojima HEP u stanu kojeg bi trebali koristiti deložirani i potrebiti, jer ga je udruga Stop deložacijama (u sastavu istih Sinčić-Palfi) zbog toga i dobila od Grada, a ne za svoje osobno korištenje – ne isključuje struju.
Svjesni su oni toga da će onome kojemu se struja isključuje, a koji Živi zid poziva u pomoć da mu je opet uključi – doći na naplatu i kaznenu odgovornost, dok će sami članovi GO Živog zida koji ga potiču i pozivaju na taj čin, izbjeći zakonsku odgovornost za ono što čine, kao i u slučaju deložacija, od kojih niti jednu – nota bene – nisu obranili. Ta anarho-aktivistička prljava trgovina emocijama i bijedom očajnih građana naše države u svakoj bi pravnoj državi već odavna došla na naplatu, no u Hrvatskoj se nju od vlasti tolerira i u pučanstvu nagrađuje glasovima. Gotovo da mi je suza krenula kada sam pročitala koliko se živozidaši zalažu za djecu siromašnih koja nemaju topli obrok, toplu vodu i uče uz svijeću, no onda sam se prisjetila krajnje sebičnosti i egoizma živozidaša koji tu istu djecu rado postrojavaju u prve redove na „obrani“ deložacija, jer im to „diže“ gledanost.  Biti ću korektna pa neću spomenuti da nitko od vodstva Živog zida nema i ne podiže vlastitu djecu, tako da o „učenju uz svijeće“ nema pojma. Inače djeci uz svijeću je HOP.hr pomogao u Glini, te im je nakon 10 godina uključena, a isto tako spasio svojim radom mnoge prevarene Hrvate iz BiH, koji su doselili u taj karaj.
žz uplatnicaVrijeme je i da se progovori o 425.556.00kn koje su Sinčiću i Živom zidu isplaćene na račun za sudjelovanje nesvršenog studenta i političkog diletanta na predsjedničkim izborima , a koje su oni sami namjeravali podijeliti potrebitima, pa zatim uložiti u projekte njima predloženim od građana i njihovih birača, da bi na kraju ti napisi i pozivi na stranici Živog zida nestali netragom. Umjesto toga nailazim na apel kojim se poziva taj isti očajni, iscrpljeni narod na rubu siromaštva da im i dalje donira od 30kn naviše. Drugovi živozidaši se zasada bave samo akcijama čišćenja okoliša koje provode aktivisti i dobrovoljci, što me jako podsjeća na dobrovoljne akcije iz nekih minulih, davnih i mračnih komunističkih vremena. O sredstvima isplaćenim iz DIP-a i o svim dobrim namjerama o njihovom korisnom trošenju – nema više ni riječi! Reći ćete da i kod drugih stranaka nestaje novac? Vjerojatno, no onda nemojte govoriti o neokaljanosti i plemenitosti ovih ljudi koji zamračuju već prve novčane stavke koje su dobili, koji stvaraju samo nered i anarhiju, koji pozivaju na bezakonje, potiču na kaznena djela,  prijete, kleveću, svoje donatore nazivaju korisnim idiotima, obračunavaju se gotovo udbaški s neistomišljenicima, kuju nove internacionale, a pritom žele izlazak iz EU! Zanima me što još trebaju učiniti i koliko zla još trebaju nanijeti svojim „štićenicima“ da institucije konačno poduzmu nužne zakonske korake i zaštite ustavnopravni poredak Hrvatske koji ovi mladi prevaranti konstantno ugrožavaju? U međuvremenu, smatram ovaj izljev, ili bolje rečeno proljev emocija živozidaške vrhuške u njihovoj objavi medijima krajnje neukusnim, potpuno deplasiranim i lažnim. Hrvati ni u najteže vrijeme Domovinskog rata nisu „kršili zakon u ime empatije i solidarnosti“ nego su ga očuvali i štitili – a ne kao ovi smutljivci i kukavice koje u mirnodopsko doba dižu barikade, ali na tuđoj grbači!

Sinčić uključuje el. energiju i potiče na kazneno djelo?!

palfisinčić 6Za kazneno djelo krađe struje predviđene su kazne od novčanih do kazne zatvora u trajanju do tri godine. Naravno, prije svega morate podmiriti dug.

Članak 216.tt

(1)Tko uništi, ošteti, izmijeni, učini neuporabljivim, ukloni, isključi ili ometa u radu napravu javne uporabe za vodu, toplinu, plin, električnu ili drugu energiju, ili elektroničku komunikacijsku opremu i time izazove poremećaj u redovitom životu stanovništva,
kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Živi zid kao stara-nova stranka stalno nas oduševljava otvorenim poticanjem na bezakonje. Prvo vas brane u vašim domovima od deložacije, pa kad vas “obrane”, sud vas zapljusne kaznama i to drakonskim, pa  do novog izuma “krađe struje”.  Na njihovim stranicama pozivaju sve isključene iz električne mreže da im se jave, pa će ih oni uključiti. Uključenje električne energije  je zapravo vraćanje glavnog osigurača u sandučić. Provaljivanje u sandučić i stavljanje osigurača je kazneno djelo. Znači ‘ciglice’ će vas navući na kazneno djelo, manipulirajući s vašom nevoljom i osnovnom životnom potrebom, kao što su činili i u slučaju deložacija. Struju ćete dobiti, ali će vam i kazna stići, a to kazneno djelo podrazumijeva i zatvorsku kaznu. Pa tko voli neka izvoli. kriminal
Sinčić i Palfi postaju Bonnie i Clyde. Palfi Bonnie ima u tome iskustva, jer je 2013. uhvaćena u krađi robe u zagrebačkom kvartu Stenjevec,a neki njeni sugrađani iz Međimurja tvrde kako je bila talenat i za dućanske krađe. Kada k tome dodamo i njihovu podršku provaljivanju u stanove, te njihovo obećanje kako će braniti i one koji upadaju u tuđe stanove, počinju  ličiti na partizansku “elitu” iz 1945. godine, kada su partizani kao veliki zaštitnici Židova pokrali sve njihove stanove ili kao udbaši devedesetih koji su pokrali sve tvrtke… Naši Bonnie & Clyde bave se bezakonjem i dobro žive. U državi sa određenim brojem budala to je moguće. Sad je njihova igra još nevina u odnosu na vladajuće, ali sasvim je jasno što će raditi ako dobiju vlast.
dobili su gradske stanove za spas ovršenih, a taj anarhistički dvojac prenamijenio je jedan od tih stanova za vlastite potrebe, donacije stižu na svakakve načine i sa svakakve račune, ali rijetko na svoj cilj – potrebitima – kako nam kažu svjedoci iz te čudne stranke, pa tako i ovih dana ekipa ‘ciglica’ traži donacije za svoje putešestvije ljudske gluposti… Iako se furaju na Robina Hooda, ipak priča nije ista… Robin je spavao na ledini sa svojim narodom, a kod ovo dvoje jedan stan je samo za njih, Robin je novac narodu u potpunosti darovao, dok ovo dvoje od tog novca svašta rade i prvo sebe namiruju, Robin je bio za pravičnu vlast, a oni su za vladavinu bezakonja. Kaos. U slučaju kaosa država se raspada… u slučaju nepoštivanja zakona nastaje anarhija… kome to odgovara? Hrvatskoj? Hrvatima? Vas tjeraju na kaznena djela, a njih štiti nevidljiva ruka zakona u tome… imamo li mi uopće državu?
Zamislite situaciju da jednog pravaša ulove u takvim rabotama, pa taj isti čas ide na robiju! Ali, oni to mogu. Aktivist iz Like i novinar Matijević otkrio je kriminal u Vrhovinama, pa kad mu nisu ništa mogli nakalemiti, optužili su njega da krade struju, upali su u njegovu kuću, sve ispremetali, uzeli računala, mobitele, njega pritvorili… to se ‘ciglicama’ ne može dogoditi jer njih i dalje štiti država u bezakonju… ako vi provalite u stan, odmah ste u zatvoru, ali oni na takva djela mogu pozivati – nikom ništa! Sinčić je svojedobno na predsjedničkim izborima pozivao na neposluh i preporučivao da upišete njegovo ime umjesto kandidata koji su za razliku od njega ušli u drugi krug… i nađe se budala koja  njega nadopiše na listić! Sinčić vas poziva da mu pomognete u lažiranju računa, a sada i da počinite kazneno djelo…malverzacijesav ovaj cirkus ne bi mogli raditi bez zaštite, ni Sinčić, a niti Živi zid. A ako imaju zaštitu, onda je prazna njihova priča o borbi za narod...
Obitelj  Morić iz Zadra nas je isto kontaktirala i iznijela svoju priču u svezi razočarenja sa Živim zidom. Kako kažu Morići, živozdaši su branili zemljište nekog terorista, popularno nazvanog “četnika” i začuđeni su tim činom. U Filip Jakovu su branili ženu ratnog zločinca. U Zagrebu brane kuću nekadašnjeg vlasnika štedionice. Uopće se ne bira. Četnik ili netko drugi, što je bitno… gradimo bratstvo i jedinstvo svih...okrivimo banke za sve i svi drugi su nevini. Takva politika stvara nove lopove, kao da ih nije bilo dovoljno… 1000 milijardi je pokradeno. Može još koja… Ovo dvoje ne mogu i ne znaju završiti fakultete i furaju se na onu veliku laž da ako je jedan bravar Tito mogao vladati, mogu i oni! Sjetimo se njegove slavne rečenice; “snađi se druže”… i ovi dvoje su se dobro snašlii, a ljudi svejedno doniraju… pa donirajte onda još za koju glupost… Preko dvije tisuće ljudi je izbačeno iz kuće, 350 000 je blokirano, oko pola milijuna nezaposleno, to će sve Bonnie i Clyde riješiti… Kao što su i do sada – učinkovitošću jednakoj nuli! Pa vi donirajte njima i nastavite kopati po kontejneru. A ovako se ponašaju sa svojim donatorima: uuuuuuuuuuuuuuu

hop.hr

Nema komentara:

Objavi komentar