Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 20. svibnja 2015.

ŠEŠELJ POZIVA ČETNIKE NA KNIN! Hoće li itko reagirati?!


    seseljov-govor

ŠEŠELJ POZIVA ČETNIKE I RADIKALE NA KNIN 

Ponovno Braniteljski portal poziva sve Hrvatske institucije da promptno upute regiranje na ove teške objede Šešelja i njegovih sljedbenika! Četnik Saša Dujović otvoreno govori da će se pošto-poto vratiti u Knin te zauzeti “Republiku Srpsku Krajinu”. Četnik optužen za ratne zločine u Hrvatskoj je i odlikovan od strane skupštine RSK “visokim odličjem” Nikole Tesle.
Na ovakvo zveckanje oružjem od strane onih koji su hrvatskoj nanijeli veliko zlo u brutalnoj agresiji srbo-četnika zajedno s tzv. JNA, moraju oštro reagirati sve hrvatske institucije.
Također pozivamo i predsjedničke kandidate da upute svoje poruke, kako Vojislavu Šešelju, jednako tako i cijeloj četničkoj organizaciji koja sebe naziva “Narodnom skupštinom” tzv. RSK.
Hrvatske institucije nikako ne smiju ostati gluhe na ovakve skupove koji ponovno zazivaju aveti prošlosti iz devedesetih kada su upravo četnici i njima slični srpski paravojnici harali po Hrvatskoj te vršili najbrutalnije likvidacije i masovna ubojstva civila, pri tom paleći i rušeći do temelja veliki broj sela i gradova.
Hoće li hrvatske instituceije uputiti oštre reakcije na ove teške i huškačke objede koje su izrekli Saša Dujović, Vojislav Šešelj i Milorad Buha na spomenutoj skupštini?.
Također se postavlja pitanje, hoće li predsjednik i premijer Srbije reagirati na ove teške i huškačke rečenice ili će, kao i obično, ostati bez riječi.
GOVOR ČETNIKA ŠEŠELJA

Toliko mržnje i svojatanja hrvatskog teritorija nije viđeno dugo vremena.Nije li ovo poziv i ponovno zveckanje oružjem?
Pozivamo sve Hrvatske institucije da promptno upute svoje regiranje!
DODJELA ODLIKOVANJA RSK
Pogledajte i pozorno poslušajte monstruozno izlaganje četnika i radikala.
VRATIT ĆEMO KNIN I KRAJINU – VIDEO 
Očekujemo oštre prosvjedne note svih hrvatskih institucija i udruga hrvatskih branitelja na ove ratnohuškačke govore.
M.S.M./Braniteljski portal

Nema komentara:

Objavi komentar