Medijska mafija i dalje laže, kada kažemo mafija onda mislimo na činjenicu da se radi o medijima čiji su vlasnici ratni profiteri, koji i danas, kao što vidimo, legalno kroz predstečajne nagodbe pljačkaju Hrvatske, zbog te mafije Hrvatska nije i još dugo neće biti bogata zemlja.

Nažalost, njima se pridružila i potpuno neinformirana organizacija koja se bavi lovom na sablasti, na naciste kojih odavno nema u životu, no, zato u životu ima onih koji su nedavno ubili više stotina djece u agresiji na Palestinu i Pojas Gaze. Ti zločinci još nisu odgovarali.
Naime, The Simon Wiesenthal Center iz Jeruzalema poslala je apel hrvatskoj Vladi i Zoranu Milanoviću da ukine mirovine koje dobivaju ustaše sve od nezavisnosti države. Ovo je, naravno, notorna laž, koju su prenijeli i hrvatski mediji, pijana mafija i osuđeni lažljivci, Jedan od njih, iako pravomoćno osuđeni lažljivac koji je u komunističkom režimu nanio puno zla nesretnim ljudima, i dalje radi kao ‘novinar.’
Ustaše u Hrvatskoj nemaju mirovine, imaju domobrani, KAO REGULARNA VOJSKA, kao što u Njemačkoj mirovine imaju pripadnici Wehrmachta, ali nemaju nekadašnji pripadnici zločinačkih SS trupa.  Ukoliko jedan, od dva, preživjela ustašoida, ima mirovinu ona nije vojna, ona je obična, standardna mirovina utemeljena na činjenici da je čovjek radio tijekom života.  Nemaju, ponovimo vojne mirovine, već klasične, starosne, radne, koje nemaju veze s Drugim svjetskim ratom.
Osim, ukoliko, lovci na naciste nisu mislili na Stjepana Mesića, on ima predsjedničku mirovinu, a bio je zagovornik ustaštva i pjevao ustaške pjesme. – S obzirom na stravične ratne zločine koje su Ustaše počinile u NDH, vjerujemo kako se takva politika kosi načelima Republike Hrvatske kao što je i strašna uvreda žrtvama ustaša, njihovim obiteljima i svim Hrvatima koji imaju imalo morala.
– Stoga vas pozivamo da poduzmete odgovarajuće mjere i promijenite politiku isplaćivanja mirovina ustašama što prije je moguće te poštedite Hrvatsku sramote zbog nagrađivanja onih koji su bili među najgorim i najokrutnijim počiniteljima zločina tijekom Drugog svjetskog rata – LAŽU u pismu neinformirani lovci na fantome, kojih, odavno nema. Nacističkih zločinaca nema, ali se zato komunistički množe genetskom mutacijom.
Znate li kakvo bi pismo našim medijima i Vladi, kada bi imali prilike, poslali građani, i kada bi to htio objaviti? Ukinite predstečajne nagodbe, vratite naše novce i ne dajte bandi da nas dalje pljačka, dakako, bandi porez naplatie, a ako neće zatvorite, kao što to čine sve demokratske zemlje, pa i Izrael.
U pismu koje je jučer poslao lovac na naciste Efraim Zuroff, napominje se kako ustaše dobivaju mirovine još od 1993. godine, MEĐUTIM, to nisu ustaše,  ustaše zato što su bile ustaše ne dobivaju mirovine. Radi se o Domovinskoj vojsci, domobranima, koje je dekretom Pavelić uoči sloma NDH-a ‘sjedinio’ u istu vojsku, dakle, zadnjih mjeseci NDH sve je ustaški režim stavio pod istu komandu, u isti koš, za što nisu krivi domobrani, već ustaški režim.