Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

Austrijanci potpisuju peticiju za izlazak iz EU


 • austrija peticija izlazak iz eu europske unije
  Protivnici članstva Austrije u Europskoj uniji (EU) pokrenuli su peticiju za istupanje ove zemlje iz Unije, prenosi Anadolu Agency (AA).
  Građani s pravom glasa od 26. lipnja do 1. srpnja mogu potpisati peticiju, a da bi rasprava o referendumu ušla u austrijski parlament potrebno je skupiti 100.000 potpisa.
  Peticiju je pokrenula Inge Rauscher, koja je i 2000. godine pokrenula peticiju koju je tada potpisalo samo 3,35 posto glasača. Rauscher se od ulaska Austrije u EU protivi članstvu svoje zemlje u Uniji.
  Ona je 1994. godine prikupila 3.392 potpisa za podnošenje tužbe protiv referenduma o članstvu u EU.
  Prošle godine je prikupila 9.971 potpis, što je dovoljno za pokretanje aktualne peticije sa zahtjevom da parlament donese odluku o istupanju Austrije iz EU.
  “Austriji bi bilo bolje bez članstva u EU, kako ekonomski, tako socijalno i ekološki”, smatraju inicijatori peticije. Oni su, na konferenciji za tisak, naglasili da je EU nedemokratska, a da zakone usvajaju komesari koji nisu izabrani od strane naroda.
  Inicijatori peticije naglašavaju da bi istupanje iz EU dovelo do povećanja blagostanja u visini do 9.800 eura po kućanstvu godišnje, jer bi prestalo financiranje europske administracije.
  Pravo potpisati peticiju ima oko 6,4 milijuna glasača Austrije.
  Autor: Sloboda.hr/AA
 • Nema komentara:

  Objavi komentar