Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 18. lipnja 2015.

Hrvaticama i Hrvatima muslimanske vjeroispovjesti i svima onima kojima je Domovina Hrvatska u srcu.udruga Hrvatski nacionalni front vam čestita vaš blagdan.


Pavelić je bio slab na muslimane...neki tvrde da je Poglavnik kao maloljetnik pohadjao islamsku vjersku školu mekteb... u Travniku hoćemo se odreći i Poglavnika Ante ?'


Hrvaticama i Hrvatima muslimanske vjeroispovjesti i svima onima kojima je Domovina Hrvatska u srcu.udruga Hrvatski nacionalni front vam čestita vaš blagdan.Ramazan Serif Mubarek Olsun
Mi ne mješamo vjeru i naciju niti odbacujemo one koji Hrvatsku smatraju svojom Domovinom.
Za Dom Spremni !

Hrvatski nacionalni front






NE STAVLJAJTE SVE MUSLIMANE U ISTI KOŠ SA BOŠNJAČKIM FUNDAMENTALISTIMA KOJE I MI IZ HNF-a OSUDJUJEMO.
Nemožemo mrziti svakog muslimana zato što je po vjeri musliman niti možemo voliti izdajnike hrvate koji su se odrekli svoje vjere i prodali se za komunizam.Postoje dvije strane medalje.I niko nema prava da nas iz Hrvatskog nacionalnog fronta osudjuje što smo Hrvaticama i Hrvatima muslimanske vjeroispovjesti čestitali njihov blagdan.Onaj ko je dao život na oltar Domovine bio to Suljo ili Stipe on je ostao u vječnom spomenu na oltaru Domovine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po riječima predsjednika Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske Muharema Tahirovića, u Domovinskom ratu sudjelovalo je oko 25.000 Bošnjaka, od kojih je 1100 poginulo u Hrvatskoj vojsci, a "Josip i Jusuf i Mehmed i Ivan zajedno su stali na branik domovine da bismo sada živjeli u slobodi".
Šehid je čovjek koji je dao život u obrani domovine, prava, života svojih prijatelja i susjeda, a Bošnjaci u Republici Hrvatskoj nisu dvojili stati rame uz rame s Hrvatima u obrani domovine, kako ovdje u Karlovcu, na Turnju, tako i diljem Hrvatske, rekao je pošto je položio vijenac glavni imam Admir Muhić. Šehidi su naš uzor i svjedoci onog što se dogodilo i zaslužuju da ih ne zaboravimo. Mi njih, svoje šehide, ali i hrabre gazije, neustrašive borce koji su sada s nama, nećemo nikada zaboraviti jer sada u Hrvatskoj uživamo u slobodi za koju su oni, Bošnjaci, ali i Romi, Turci i Arapi dali u Domovinskom ratu svoj život, istaknuo je.
Gvardijan franjevačkog samostana i župnik Župe Presvetog Trojstva u Karlovcu Franjo Tomašić potvrdio je to nedavnim primjerom, kada je patrijarh Srpske pravoslavne crkve posvetio crkvu u Karlovcu, a gosti su im bili i visoki dostojanstvenici Katoličke crkve i Islamske zajednice. "Muslimani i katolici vodili su rame uz rame borbu za oslobođenje Hrvatske od okupatora, na našim je prostorima puno toga bilo poremećeno i dobro je da se vraćamo molitvi za sve i da razmišljamo da u Lijepoj Našoj ima mjesta za sve. Važno nam je prijateljstvo s Bošnjacima, moramo pamtiti da su nam bili prijatelji, kao što moramo biti svjesni i tko je bio agresor, ali sa svima, pa i s pravoslavcima treba ići dalje", rekao je gvardijan Tomašić.

Priča o Pavi i Šabanu: Prijateljstvo koje je nadišlo rat http://www.slobodnaevropa.mobi/a/27079400.html?nocache=1


Nema komentara:

Objavi komentar