Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 18. lipnja 2015.

HSP predlaže četiri metra visoku ogradu na granici Hrvatske prema Srbiji? HNF predlaže ogradu pod visokim naponom !!!

ograda[1]


Nakon što Mađarska u potpunosti zatvori svoju granicu prema Srbiji zidom visokim četiri metra, vjerojatno s elektroničkim nadzorom, imigranti koji nadiru prema Europi iz Srednje Azije, Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike tražiti će nove rute za dočepati se Europske Unije.
Tzv. „balkanska ruta“ koja je nekada išla preko Hrvatske prema Europi ulaskom Mađarska u šengenski režim se prebacila na Mađarsku jer nakon prelaska srbijansko – mađarske granice imigranti su bili bez kontrole i mogli su slobodno otići u zemlje članice EU u okviru šengenskog režima.
Samo u ovoj godini u Mađarsku je ušlo 47 000 imigranata.
Po izgradnji „Mađarskog zida“ ruta će se sasvim sigurno vratiti na Hrvatsku preko koje će imigranti tražiti spas u zemljama EU.
Ova tvrdnja čini nam se potpuno sigurnom ako imamo u vidu najave koje dolaze iz Vlade Republike Hrvatske da će Hrvatska 1. srpnja 2015. godine aplicirati za ulazak u Šengenski režim.
Uvođenja šengenskog režima na istočnim granicama imati ćemo najezdu imigranata. Treba li i može li Hrvatska primiti toliku količinu imigranata?
Niti treba, niti može! Nismo odgovorni za stanje na Bliskom Istoku. „Veliki“ igrači koji su odgovorni za „cirkus“ na Bliskom istoku trebaju snositi teret imigrantske krize.
Možda iz humanitarnih razloga Hrvatska i treba primiti jedan dio imigranata, ali za nešto takvo ne posjedujemo potrebne resurse.
Stoga, da bi Hrvatska spremno dočekala novi val imigranata koji će sasvim sigurno “zapljusnuti” istočne granice Republike Hrvatske HSP predlaže da se odmah krene s pripremama i po ugledu na Republiku Mađarsku izgradi ograda na istočnim granicama, da dan ulaska u šengenski režim dočekamo spremni..
Raspravljati možemo hoće li ograda biti visoka četiri metra ili biti viša.
Daniel Srb, predsjednik

Nema komentara:

Objavi komentar