Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 28. lipnja 2015.

Nakon pisanja HOP.hr izbrisana tri prsta sa umaške škole u Istri !!


oš četniciNakon pisanja HOP.hr o tri prsta na umaškoj školi, tzv slika sa fasade je maknuta. U petak je tijekom dana s umaške osnovne škole ‘Marije i Line’ uklonjen mural hrvatskog umjetnika i akademskog slikara Mirona Milića uz obrazloženje da  su “tri prsta” koja se na njemu nalaze provokacija .
Miron Milić začudo Srbin, ovako je to komentirao;
– Velika pobjeda desnice, ravnatelja OŠ “Marija i Lina” u Umagu koji je potpuno nasjeo na tekst i uklonio mural bez da nas je i saslušao i starih dobrih glasova u glavi. Hvala novim prijateljima s Indirekta na svemu, žao mi je da nije mogao duže ostati ali radit ćemo opet nadam se.
HOP.hr je pomogao u micanju ove sramote sa škole, a ako je to desničarenje, onda je na školi bilo desno srbovanje.
Igor  Drenjančević
uredništvo HOP.hrtri prsta

Nema komentara:

Objavi komentar