Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

STVARA SE NOVA DRŽAVA NA BALKANU: Obuhvaća djelove Srbije i Crne Gore. Evo koji gradovi ulaze u nju !

STVARA SE NOVA DRŽAVA NA BALKANU: Obuhvata delove Srbije i Crne Gore. Evo koji gradovi ulaze u nju!

Iza ove peticije stoji grupa bošnjačkih nevladinih organizacija, a prema njihovoj ideji ova regija obuhvatala bi gradove: Novi Pazar, Tutin, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Sjenica, Rožaje, Pljevlja, Bijelo polje, Berane i Plav.

Nekoliko bošnjačkih NVO traži da se od delova teritorije Srbije i Crne Gore formira posebna prekogranična regija, a više hiljada ljudi potpisalo je za samo nekoliko sati peticiju kojom se od vlada ovih zemalja traži dozvola za formiranje ove, kako kažu ekonomske sandžačke regije!
Iza ove peticije stoji grupa bošnjačkih nevladinih organizacija, a prema njihovoj ideji ova regija obuhvatala bi gradove: Novi Pazar, Tutin, Nova Varoš, Priboj, Prijepolje, Sjenica, Rožaje, Pljevlja, Bijelo polje, Berane i Plav!
Politički analitičar Branko Radun kaže za “Naše novine” da je ovo licemerna inicijativa jer su Bošnjaci podržavali odvajanje Crne Gore od Srbije, pa samim tim i njihovo odvajajnje u dve države.
Foto: Tanjug/Irfan Ličina
– Mislim da tu nije stvar samo u ekonomskoj saradnji već tu neko pokušava da dobije poene u okiru bošnjačkog političkog tela – kaže on.

Jedan od inicijatora ovog projekta Zaim Čelebić kaže za portal Rožaje fri pres da bi formiranje ove regije doprinelo stvaranju povoljnog poslovnog ambijenta i otvorila bi se mogućnost direktne aplikacije prema fondovima EU,pišu Naše novine.

Nema komentara:

Objavi komentar