Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 17. lipnja 2015.

Policija ima dokaze da je HNS znao što se događa?!

ISTRAGA O SVASTIKI SE BLIŽI KRAJU Policija ima dokaze da je HNS znao što se događa?!

Novi detalji afere o kojoj bruju Evropa

ISTRAGA O SVASTIKI SE BLIŽI KRAJU Policija ima dokaze da je HNS znao što se događa?!

Objavljeno: 17. 06. 2015 - 21:04
Policija provodi kraju istragu oko kukastog krsta na poljudskom stadionu. Ispitali su na desetke osoba, a svoje tvrdnje prema kojima glavnim krivcem za propuste u utakmici smatraju HNS - potkrepljuju i dokazima, prenosi gol.dnevnik.hr.
Uz iskaze s  razgovora, među glavnim policijskim dokazima - HNS-ova je snimka s treninga reprezentacije.
Jesu li nadzorne kamere snimile autora kukastog križa na Poljudu - policija nije željela otkriti ni u srijedu. Ali, istražitelji imaju dokaze da je HNS znao što se događa - neposredno pred utakmicu.

Da se nacistički znak nazire njihovom je radniku, potvrđeno je Novoj TV, dojavljeno 20 minuta prije - i to s vrha stadiona.
Te tvrdnje u HNS-u odbacuju. Ali, u Hrvatskom nogometnom savezupriznaju da su vidjeli oštećenja na terenu. Ne i sporni simbol. Ipak, dozvolili su da se igra.
Niko od nogometnih dužnosnika nije to, međutim, odlučio provjeriti i s tribine. Kažu: odgovorni u Savezu, a potom i UEFA-i upozoreni su kada je utakmica počela. Tek tada su se i bavili problemom. Sa svima su obavljeni azgovori.
Policija koja istragu provodi kraju već je do sada ispitala na desetke osoba odnosno sve one koji su na praznom stadionu imali bilo kakva saznanja o poljudskom incidentu.

Autor: (A. Vr.)
- See more at: http://m.avaz.ba/clanak/183128/istraga-o-svastiki-se-blizi-kraju-policija-ima-dokaze-da-je-hns-znao-sto-se-dogada?url=clanak%2F183128%2Fistraga-o-svastiki-se-blizi-kraju-policija-ima-dokaze-da-je-hns-znao-sto-se-dogada#sthash.0LR1Wb5M.dpuf


Nema komentara:

Objavi komentar