Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

utorak, 16. lipnja 2015.

Prodana i izgubljena generacija maloljetni dragovoljci !!

Prodana i izgubljena generacija

vojnici_1349863310
Tko su ti maloljetni branitelji?
To su oni što su bježali od kuće da se priključe u obranu?
To su oni balavci koji su se uvijek bez razmišljanja dragovoljno javljali ići na najgore položaje i u najrizičnije akcije?
To su oni balavci koji su kada im daš automat mislili da su besmrtni pa su jurišali na bunkere kao Boško Buha?
To su oni balavci koji nisu tražili ništa osim automatske puške i municije?
To su oni balavci koji nisu znali plakati do 96. a onda su se počeli psihički i fizički raspadati?
To su oni klinci koje si mogao ostaviti na položaju i znati da se nijedan neće povući sa položaja dok je živ? To su djeca koja su sakupljala dijelove suboraca?
To su oni kojima su onda a i danas mogli prodavati muda pod bubrege nekakvi jebivjetri tapšući ih po ramenu i šaljući ih u smrt u rovove koji nisu pripadali toj djeci već onim mlatimudanima okićenim grbovima i zastavama?
Jesu to danas oni prolupani alkoholičari od 40 godina!?
Oni nepismeni bez srednjih škola!
Jesu to oni šta danas nisu prispjeli nigdje jer osim krvi i baruta ništa drugo nisu ni okusili u životu!
TO SU ONI… PRODANA I IZGUBLJENA GENERACIJA KOJE SE DANAS ODRIČU I ZAPOVJEDNICI I DRŽAVA I NAROD IZ STRAHA OD ODGOVORNOSTI…
ODRIČU IH SE SVI KAO KOPILETA.
ODRIČU IH SE JER IM NE MOGU POGLEDATI U OČI I PRIZNATI DA SU TA DJECA ČESTO IMALA VEĆA MUDA NEGO OSTALI.
TO SU ONI… PRODANA I IZGUBLJENA GENERACIJA!
Nikad prodan Domovini odan!
Stric Ivan!

Nema komentara:

Objavi komentar