Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

srijeda, 3. lipnja 2015.

Razmišljanja jednog haenefovca hrvatskog domoljuba ...

Mislim da je došlo vrijeme kad se ustaše moraju takoreći "boriti" protiv ustaša ... (nastaša )Da bi oni koji se želi deklarirati hrvatskim domoljubima Ustašama morali opravdavati onima koji niti razumiju pojam USTAŠA i mi takve nazivamo nastašama.Pojam koji HNF koristi za one koji nastaju i nestaju u svojim zabludama prema ustaškom pokretu i nezavisnoj Državi Hrvatskoj !!


Manite glupih usporedbi sa fašistima i nacistima kojih u Hrvatskoj za vrijeme Nezavisne Države Hrvatske nije ni bilo jer je Poglavnik zabranio rad njihove stranke grupici jadnika koja se na čelu s braćom Govedarevic odmah nakon toga pokupila i otišla u Njemačku.
Manite se rasitičkog načina razmišljanja i ne pripisujte ga ustašama koji su bili daleko po tom pitanju daleko liberalniji od današnjih takozvanih atnifašista koji su masovno nakon rata usvajali i u djelo sprovodili rasističke zakone koje je bez ikakvih problema potpisivao Rodoljub Čolaković, duša današnejg SDP-a i idejni vođa najutjecajnijih HDZ-ovaca.

I mene poput vas muče današnji hrvatski problemi - Razlika je u tome što Vi ne shvaćate da je ovo što mi imamo danas nastavak idejne borbe koja je terorom ugušena nakon što je Drugi svjetski rat formalno bio završio.
Da bismo shvatili dubinu partizanske zablude na kojoj je utemeljena današnja Hrvatska nužno je razumijeti njihovu opozicihu iz tih ratnih dana, to jest Nezavisnu Državu Hrvatsku.
Ustroj Nezavisne Države Hrvatske, uloga naroda u njemu i istinski odnos prema domovini - to su sve razlozi zbog kojh i današnja vlast iskrivljuje tu istinu o njima - naravno iz jednog jedinog razloga - da bi se eliminirala bilo koja pomisao o suprostavljanju ovom sadašnjem režimu. Oni tako hoće uništiti svako ideju o stvarnom otporu jer ustaše zorno svjedoće ne samo da je taj otpor moguć nego da nam je takav otpor i jedini spas iz ove sutiaucije.

Dr. Ante Pavelić je proveo skoro dvije godine u zatvoru u Musolinijevom režimu. Osim toga Dr. Ante Pavelić je zabranio rad Nacističke stranke u Hrvatskoj.Niti ta stranka niti ta ideologija nisu u Hrvatskoj nikada ni imali velikog broja pristaša pa su se braća Govedraići, koji su htjeli to osnovati u Hrvatskoj, odmah nakon te zabrane pokupili i sa svojih 5-6 pristaša odmah otišli u Njemačku.Hrvati nikad nisu bili pristaše nacizma i fašizma sljedom povjesnih okolnosti Hrvati su se našli na strani u borbi protiv komunizma vjerujući da će time doći do svoje nezavisne Države Hrvatske izigrani od svojih tkz saveznika kojima su služili kao topovsko meso na ruskom frontu i širom europe za njihove interese.Hrvati gube svoje nezavisnu Državu na Bleiburgu izdajom engleza i predajom hrvatske vojske i hrvatskog puka partizanskim koljačima nikad ne zaboravite BLEIBURG i nikad ne dozvoli narode da tvoju HRVATSKU VOJSKU iko više razoruža.

100.000 hrvatskih vojnika je poginulo u uniformi Austrijske vojske koliko ih je poginulo za njemačke i talijanske interese.Dokle će HRVATI biti ovce koje drugi vode na klanje.Sada služimo imperiji masonerije u službi Amerike.
Samo hrvatska puška na hrvatskom ramenu može hrvatima donjeti dugo sanjanu Nezavisnu Državu Hrvatsku.

Manite se partizanske propagande o Dalmaciji i drugih njihovih budalaština. Uhvatite se kakve knjige po tom pitanju pa ćete vidjeti da je Maček sve već bio dogovorio s Talijanima i da je Dr. Ante Pavelić upravo Mačekovim potezima bio stavljen u izuzetno tešku poziciju iz koje je samo zahvaljujjući svojim sposobnostima bez ispaljenog metka od Talijana samo u prvoj fazi izvukao više od 50% Dalmacije s Dubrovnikom i Cavtatom za Hrvatsku.

Vidite ko i kako pozdravlja u javnosti nije samo staviti ustašku kapu na glavu i reči ja sam ustaša.Bez ustaških načela i ideje koja je vodilja ka putu NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ bez tih načela nemoj onda govoriti niti da si spreman niti da si ustaša.Nikad se nisam ogradio od Ustaškog pokreta ni ja ni moja udruga HNF ostajemo ono što jesmo hrvatski domoljubi a vi nas slobodno zovite i USTAŠE !!
Stjepan Penc, predsjednik Hrvatskog nacionalnog fronta (HNF), koji je na kraju svog govora prosvjednike pozdravio pozdravom 'Bog i Hrvati' i 'Za dom spremni', kazao je da su oni desno orijentirana udruga s osnovnim ciljem da se zaštite svi branitelji i svi obespravljeni i osiromašeni građani, te da je i njihov skup antivladin, iako ne podržavaju facebookovce jer smatraju da iza tih prosvjeda stoji ljevica.
Penc: »Za dom spremni« nije fašistički pozdrav
Predsjednik Stjepan Penc, na upit novinara, komentirao je zašto je na pozivnici za osnivačku skupštinu ispisan poklič »Za dom spremni«, a poznato je da je i premijer Ivo Sanader, raspravljajući o novom Zakonu o sprečavanjima nereda na sportskim natjecanjima, istaknuo da to nije domoljubni poklič.
- Ne bih se složio s time. Pod istim smo pokličem mi pripadnici HOS-a branili domovinu. Možda su ga neki koristili u druge svrhe, ali to nije fašistički pozdrav. Dokle god postoji stranka, mi ćemo ga koristiti, odgovorio je Penc.

Srbi su našli formulu da truju hrvatsku mladež uz turbo folk propagiraju i ideju svetosavlja pa ko to ne vvidi on je sljep pored zdravih očiju.Ako se dičimo time da smo predziđe krščanstva i Hrvatska odana Papi i svetoj stolici onda se tako i ponašajmo.Istočni melos uz pijanke i kurvarluk i DROGU samo može zatrovati dušu hrvatskoj mladosti borimo se protiv tog zla sa istoka.

Poručio bih svojim protivnicima što više pljujete po Hrvatskom nacionalnom frontu uvidom u registar članstva nroj domoljuba u HNF-a je sve brojniji i jači pa gospodo i drugovi nastavite nam dizati rejting.

Ustaški pokret nije bio ni fašisticki ni nacionalsocijalisticki, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski. To potvrduje i cinjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugacije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu.

Bog i Hrvati 
Za Dom Spremni !

Neznam zašto me pojedinci svrstavu uz biilo koji tabor kad ne pripadam nijednom probao sam dati podršku HČSP-u razišli smo se mislio sam da u A-HSP-u pronadjem sebe nisam se našao.Podržavam svaku opciju pravaša koja je za UJEDINJENJE ne pripadam niti jednoj stranci moja stranka je HRVATSKA a moja udruga Hrvatski nacionalni front .... sve ostalo što vas zanima možete pročitatu u članku. http://pencstjepanhrvatskinacionalnifront.blogspot.com/2014/09/zasto-sam-napustio-prvo-hcsp-onda-i.html?spref=fb 



Nema komentara:

Objavi komentar