Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

petak, 19. lipnja 2015.

REGION BRUJI O OVOJ SLICI Neki su oduševljeni, ali gdje je zastava BiH ?

REGION BRUJI O OVOJ SLICI Neki su oduševljeni, ali gdje je zastava BiH?

Maturanti srednje ekonomske škole i opće gimnazije iz Drvara

REGION BRUJI O OVOJ SLICI Neki su oduševljeni, ali gdje je zastava BiH?


Fotografija na kojoj maturanti iz Drvara poziraju sa zastavama Hrvatske i Srbije, obišla je regiju i masovno se dijeli i lajka na društvenim mrežama, a uz brojne pohvale, fotografija je zaradila i kritike, ali i pokrenula rasprave.
Uz komentare tipa "Malo bratstva i jedinstva", "Oni vraćaju vjeru u nove generacije", "Bravo, djeco" i slično, brojni su korisnici na Facebooku komentisali i to da nema zastave Bosne i Hercegovine. "Kaže u Bosni i Hercegovini, a nigdje njihove zastave", "A gdje je zastava Bosne i Hercegovine", "Čekaj malo, gdje je BiH zastava?", samo su neki od komentara na tu temu, a bilo je, jasno, i onih kojima se priča nije svidjela. "Meni ovo nije za podršku", napisao je jedan od korisnika, javljaju regionalni mediji.
U svakom slučaju, fotografija je, osim što je zaradila hrpu lajkova i pohvala, pokrenula i poprilično burne rasprave, no, čini se da je - uprkos brojnim negativnim komentarima - ipak više onih pozitivnih. "Jedna lasta ne čini proljeće. Ali samo naprijed", zaključio je jedan od komentatora.
Inače, na fotografiji su, ovogodišnji maturanti srednje ekonomske škole i opće gimnazije iz Drvara. Fotografiju na Facebooku pogledajte OVDJE.

Autor: A. Vr.
- See more at: http://m.avaz.ba/clanak/183446/region-bruji-o-ovoj-fotografij-neki-su-odusevljeni-ali-gdje-je-ovdje-zastava-bih?url=clanak%2F183446%2Fregion-bruji-o-ovoj-fotografij-neki-su-odusevljeni-ali-gdje-je-ovdje-zastava-bih#sthash.JaNCtYYc.dpuf

Nema komentara:

Objavi komentar