Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

subota, 20. lipnja 2015.

SDSS uklonio hrvatski grb i natpis “Republika Hrvatska” s pečata Općine Ervenik


općina ervenik grb pečat

 • Dok se većina srpskog stanovništva žali na uklanjanje ili ne postavljanje dvojezičnih natpisa i to predstavlja kao svoj glavni egzistencijalni problem u Republici Hrvatskoj, istovremeno uklanja državne simbole Republike Hrvatske sa službenih dokumenata.
  Općina Ervenik je jedinica lokalne samouprave u blizini grada Knina i u istoj je već dugi niz godina na vlasti Srpska demokratska samostalna stranka (SDSS). Općina Ervenik ima i svoju web stranicusasvim pristojnog izgleda i dizajna, no ako se malo zaviri u nju, može se naći štošta zanimljivog…
  Pregledom se može lako uočiti dokument, odnosno zapisnik o sastanku Općinskog izbornog povjerenstva Općine Ervenik, o provedenim izborima za vijeća nacionalnih manjina početkom lipnja ove godine, na dnu kojeg dokumenta je otisnut i pečat navedenog Općinskog izbornog povjerenstva. Sa navedenog pečata je uklonjen grb Republike Hrvatske kao i naziv “Republika Hrvatska”!
  Zakonom o pečatu i žigu reguliran je izgled pečata tijela državne uprave i na takvim pečatima se u sredini nalazi grb Republike Hrvatske, te unutar pečata i naziv “Republika Hrvatska”. Ipak, netko je u Erveniku zaključio kako njihov pečat bez grba izgleda bolje…
  Dok se većina srpskog stanovništva žali na uklanjanje ili ne postavljanje dvojezičnih natpisa i to predstavlja kao svoj glavni egzistencijalni problem u Republici Hrvatskoj, istovremeno uklanja državne simbole Republike Hrvatske sa službenih dokumenata. O tom naravno, Srpsko narodno vijeće (SNV), ne sastavlja nikakve zapisnike niti to navodi u kojekakvim izvještajima o položaju srpske zajednice u Republici Hrvatskoj. Dok se s jedne strane predstavljaju kao ugroženi, s druge strane provode onu istu politiku koju su provodili devedesetih godina kada su pred policijskom postajom u Kninu palili dokumente izdane od strane tijela Republike Hrvatske.
  Autor: T.Budak/Dnevno.hr
 • Nema komentara:

  Objavi komentar