Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

četvrtak, 18. lipnja 2015.

Što srušiste zid u Berlinu mi bi svoga stavili na Drinu !!

Mađarska će na granici sa Srbijom izgraditi četiri metra visoku ogradu kako bi spriječila ilegalan ulazak imigranta u zemlju, kazao je mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto.

- Imigracija je jedan od najozbiljnijih problema s kojima se da
nas suočava Europska unije. Zemlje unije traže rješenje, no Mađarska više ne može čekati, rekao je ministar.

Kazao je kako je riječ o granici duljine 175 kilometara čije se fizičko ograđivanje može riješiti četiri metra visokom ogradom, javlja Reuters.

Dosad je ove godine azil u Mađarskoj zatražilo više od 50 tisuća ljudi, dok je taj broj u svih 12 mjeseci 2014. bio 43 tisuće, a 2012. godine samo 2157 osoba. Oko 70 posto imigranata u Mađarsku stiže iz Afganistana, Sirije i Iraka.

Podsjetimo, mađarski premijer Viktor Orban je kazao da će mađarska i srpska vlada početkom srpnja održati zajedničku sjednicu na kojoj će se raspravljati i o imigrantima. On smatra da Europska unija treba promijeniti taktiku i financijski pomagati centre za imigrante izvan svojih granica. Imigranti bi tamo čekali odluku o njihovom zahtjevu za azil u državama EU.

Pripreme bi, prema riječima ministra trebale biti završene do sljedeće srijede.

Nema komentara:

Objavi komentar