Opis HNF-a

10. travnja 2010. godine na dan kada je 1941. god. obnovljena Hrvatska država u Zagrebu je osnovana udruga "Hrvatski nacionalni front ". Zadaća udruge je čuvati i braniti nacionalne interese. Hrvatski narod mi je svetinja i spreman sam dati život za njega i svoju domovinu. Smatram da ponekad radikalni potezi nisu neopravdani, te da unutar granica Republike Hrvatske najveća prava trebaju imati isključivo Hrvati i nitko drugi, a pogotovo ne određene nacionalne manjine koje su mom narodu kroz povijest nanijele neoprostivu štetu. Pitanje Hrvata u BiH bi rješio pripojenjem Hrvatskoj državi i dovođenjem države na njene povijesne granice.Ustaški pokret nije bio ni fašistički ni nacionalsocijalistički, nego izvorno hrvatski i osloboditeljski.Činjenica, da se je bl.Alojzije Stepinac drugačije držao prema Ustaškom pokretu nego prema fašizmu i nacionalsocijalizmu dokazuje da je i sveta katolička crva stala uz hrvatski narod i ustaški pokret.

Posjetioci


counter

Pravaš

Pravaš

HNF

Pretraži ovaj blog

nedjelja, 21. lipnja 2015.

Vrijeme je da obnovimo Ustaški pokret !!Kako potvrđuje ,UNS nakon srbijanske rehabilitacije četnika i četničkog vojvode, četničke ćelije obnavljaju se na sve strane. Kako uspostaviti ravnotežu ? jedino uspostavom Ustaškog pokreta kojeg se četnici boje kao vrag tamjana.Neka bradonje budu spremne za kralja i otađbinu.A mi hrvati ZA DOM i svoju djedovinu,svoje ognište i svoju Domovinu.Ustaše su bile naši djedovi i očevi stričevi i ujaci ko se toga srami bolje da ga nije da ga ni sunce ne grije.

Doći će nova mladost,donijeti nove dane i nastaviće naše pjesme nedopjevane,u živoj vatri iskovane,od te smo pjesme počeli mi,kroz njih zborimo iz daljina,poznaće u njima sestra brata,djevojka dragog,a tužna mati sina.I dan će slave doći,pobjeda bit će naša,nestaće divljih crvenih zvijer i sa četama Slobode marširat će tada domoljubi HNF-a mladi sokolovi naši sa Hrvatskim barjakom slobode u prve će redove stati !!

FAŠISTIČKO - ANTIFAŠISTIČKI STIL STOLJEĆIMA PROTIV HRVATA

HRVATI su stoljećima žrtve okupatora i njihovih pomagača. U jednom vremenu okupator se pojavi pod nazivom fašizam drugi put antifašizam samo da bi zavarao s nazivom i stilom, ali ne i sadržajem.
Okupatori su kulminacija zla za onog koga porobe. U prošlom stoljeću fašizam kao ideja zaživio je u Italiji, što asocira na talijansku riječ fascio koja u prijevodu na hrvatski jezik znači snop pruća, s tim što su tvorci ideji fašizma u sadržaju dodali da bi Talijani trebali biti složni kao okupatori pri osvajanju tuđih teritorija. Slično su se po formi i ostali okupatori pripremali a imali su svi isti - jednaki cilj.

Tako su Hrvate pljačkali Mongoli, Mlečani, Turci, Talijani, Francuzi, Austrijanci, Mađari, Srbi, Slovenci i dr… Mlečani su, preko i uz pomoć Vatikana i križara dok su išli prema Jeruzalemu čuvati Isusov grob, okupirali Zadar i hrvatska područja.
Nijemci opet kao okupatori udruženi skupa s Talijanima i Japancima osvajali su pod nazivom nacional- socijalizma. Dok Rusi, Srbi i drugi pod nazivom antifašizma - socijalizma osvajali su i pljačkali teritorije drugih naroda koliko su mogli.

Između ostalih prikladno formiranih naziva za porobljavanje, Hrvatima su se oba ta naziva (fašizam i antifašizam), stavila kao teret kojim sotona i danas opterećuje mlade Hrvate. Prema samom kazivanju fašističko – antifašističke mašinerije, fašističko-antifašističko porobljavanje u Hrvatskoj pod tim nazivom počinje negdje još od 1918. godine.
Ako su pod tim fašističko – antifašističkim nazivima neki narodi osvajali tuđe teritorije, što je istina: koga su to Hrvati okupirali i eksploatirali i kada, naročito kada se zna da je Hrvatska 1918. godine bila puno veća po površini teritorija 1918. - 1945. godine nego sada nakon rata sa Srbijom 1990. - 1995. godine.
Otkuda tolika drskost prema hrvatskom biću dok ga se obezglavljuje – eksploatira prije i sada, dijeli na fašiste i antifašiste, i tako tendenciozno iscrpljuje naivan i nepismeni narod, kojem je već prešlo u naviku međusobno iscrpljivanje gdje nema pobjede.

Kroz povijest uvijek je treća nepozvana fašističko-antifašistička strana zavađala Hrvate, potom bi ih okupirala i eksploatirala, što čini dosta uspješno i danas, a Hrvati kao grogi međusobno se optužuju i uništavaju bez ikakvog opravdanog razloga, stvaraju se podvajanja i tako urušava hrvatsko biće.
Po stvaranom razlogu, Hrvate bi najprije obezglavljivali potom kao sluge uglavnom nesložne i neodlučne eksploatirali. Tako obezglavljeni nisu se znali braniti od fašizma ili antifašizma, ni onda kada su fašisti složno i najokrutnije ponižavali hrvatski narod i osvajali hrvatski teritorij, ni onda kada se pod nazivom antifašizma također eksploatiralo Hrvate i urušavalo Hrvatsku, što se čini i danas čak i više u odnosu na neke okupatore iz prošlosti.
Zato i danas bi za Hrvate trebala biti životna pitanja, što se sve Hrvatima događalo dok su bili nesložni, koliko je žalosti bilo kada se razbijalo hrvatsko biće, komu je stalo do toga da se razbija, ako se zna da zlo razbija JEDNO, a dobro čuva JEDNO (cjelinu)?
Činjenica je da su generacije Hrvata nastradale spletom okolnosti, iz neznanja, kao žrtve fašističko – antifašističkog osvajanja i eksploatiranja.
Kakvi su ti „Hrvati“ koji i danas očito i najmlađu generaciju Hrvata smućuju i dijele na fašiste i antifašiste, makar ni jednima ni drugima nije do osvajanja tuđih teritorija.

Zato ubuduće biografija pojedinca i njegova djela neka budu vizahttp://pencstjepanhrvatskinacionalnifront.blogspot.com/2014/09/upoznajte-stjepana-penca-vou-hrvatskog.htmlkada su u pitanju važni i odgovorni poslovi u društvu, kao što to rade svi kulturni narodi. Demagozi su žarište nereda ponajprije iz sebe i za sebe, potom tendenciozni i zlonamjerni prema drugim zdravim bićima. Svojom propagandom su za individualno - egoističko kao sam Lucifer. Tu su oni navikli zbog svojih i po svojim materijalnim bogatstvima, tako prenoseći zarazu na druge – ako on može, mogu i ja imati avion umjesto pješačiti, i to je kao hit ukrasti avion, po tom se navikne na bestemeljnost, gubljenje životnih principa, uvjeta i navika za opće, pa ispadne da sam radi protiv sebe i drugog, zaveden, a što se i danas podržava i širi u svijetu.
Dakle, riječ je o fašističkom i antifašističkom izdvajanju i odvajanju, pomoću svoje baklje, od izvora života, umjesto skupa što je garancija za individualno. Inverzijom, to izdvajanje pojedinca samo zbog sebe je, kako u kojem narodu, uhvatilo maha, začetak i početak udaljavanja od bitnog.
Danas u Hrvatskoj ti individualni hirovi pojedinaca i dalje narušavaju opće, čak slave fašističke i antifašističke uzroke i posljedice kao uzor i pobjedu, ne shvaćaju to kao opomenu. Kao da znaju da je čovjekova vrlina i mana što se može navikavati kako na dobro tako i na zlo. Danas se sve vidi na terenu kada je u pitanju hrvatski narod kao žrtva – što je posljedica fašističko – antifašističke zavjere.

Zaustavimo jugofilske laži o časnom Ustaškom Pokretu !


Zabluda broj 1;
USTAŠE SU FAŠISTI, NACISTI, RASISTI

USTAŠKI POKRET NASTAO JE 1929(DAKLE PRIJE NACISTČKIH STRANAKA) GODINE KAO ODGOVOR NA NASILJE I TEROR KOJI SE VRŠIO NAD HRVATSKIM NARODOM ZA VRIJEME PRVE JUGOSLAVIJE (BILO JE ZABRANJENO HRVATSKO IME, HRVATSKE PJESME, HRVATSKI JEZIK U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA NALAZILO SE 90 %SRBA, HRVATSKA DJECA U ŠKOLAMA SU UČILA O “VELIKOME SRPSKOM NARODU” KOJI JE PRETEČA SVIH NARODA NA SVIJETU, ČAK GOVORILO DA JE SAM ISUS KRIST BIO SRBIN!!
HRVATI TO NISU MOGLI DOPUSTITI I USTAŠE SU DJELOVALE IZ INOZEMSTVA JER U JUGOSLAVIJI TO NIJE BILO MOGUĆE.IZVODILI SU RAZNE AKCIJE DA POTAKNU HRVATE NA USTANAK. TO IM NIJE USPIJEVALO JER JE JUGOSLAVIJA BILA PREJAKA.ZATO SU UZ POMOĆ VMRO-A IZVELI ATENTAT NA SRPSKOG KRALJA ALEKSANDRA.

U TOJ BORBI HUP SU PODRŽAVALI I TADAŠNJI KOMUNISTI KOJI SU TRAŽILI OD NARODA DA PODRŽI USTAŠE JER SU I SAMI BILI PROTIV KRALJEVINE.KASNIJE ĆE POSTATI S USTAŠAMA ZAKLETI NEPRIJATELJI.
DAKLE USTAŠKI POKRET NASTAO JE PRIJE NACIZMA I FAŠIZMA TE NEMA FAŠISTIČKE OSNOVE
1941-1945 GODINE SVJETOM HARA VELIKI RAT ,A.PAVELIĆ SE U TIM OKOLNOSTIMA DOVODI U SITUACIJU DA MORA IZABRATI STRANU.U TADAŠNJOJ  NJEMAČKOJ I  ITALIJI VIDI PRILIKU DA NAKON OSAM STOLJEĆA STVORI HRVATSKU DRŽAVU TE SE STAVLJA NA NJIHOVU STRANU,NI TAD POLITIKA USTAŠKA POLITIKA NIJE BILA RASISTIČKA,RASNI ZAKONI KOJI SU BILI NAMETNUTI NDH NISU SE ODNOSILI NA RASNE ODLIKE NARODA NEGO SU BILE NAMJENJENE VRAĆANJU HRVATSKOG NARODA SAMOG SEBI.
JASENOVAC NIJE BIO KONCENTRACIJSKI, VEĆ RADNI LOGOR, I.USTAŠE SU BILI POŠTENI HRVATSKI DOMOLJUBI,, ZANIMALA IH JE HRVATSKA.BLAŽENI ALOJZIJE STEPINAC JE SPAŠAVAO ŽIDOVE, I ZATO JE HITLER OD PAVELIĆA TRAŽIO STEPINČEVU GLAVU,POGLAVNIK GA NIJE DAO!

ZABLUDA BROJ 2;
PAVELIĆ JE PRODAO DALMACIJU I ISTRU;

OVA TEORIJA JAKO JE LABAVA I SLUŽI KOMUNISTIMA KAD NEMAJU VIŠE ŠTO ZA REĆI
ISTRA JE TALIJANIMA PRIPALA RAPALSKIM UGOVOROM KRAJEM 1. SVJETSKOG RATA KAO I ZADAR PREMA TOME PAVELIĆ JU NIJE PRODAO NITI PREDAO.KADA JE ITALIJA KAPITULIRALA, PAVELIĆ JE PRIPOJIO SVE HRVATSKE TERITORIJE NDH, EVO I DOKAZA;
Zabluda redni broj (2) “DOKAZ”:
GODINA V. – BROJ 829 GLASILO HRVATSKOG USTAŠKOG POKRETA ZAGREB, ČETVRTAK 9. RUJNA 1943.
POGLAVNIK PROGLASIO cjelokupnost hrvatskih zemalja
Poglavnik je izdao zapovied hrvatskim oružanim snagama, da skupa sa savezničkom njemačkom vojskom oslobode hrvatske zemlje na Jadranu Velika Njemačka priznala je Nezavisnoj Državi Hrvatskoj granice, u kojima su uključene odciepljene hrvatske zemlje na Jadranu Hrvati, u ovome času ujedinimo se svi imajući na umu samo sreću i slobodu hrvatskoga naroda te svoju Nezavisnu Državu Hrvatsku
Zagreb 9. rujna 1943.

DANAS U JEDAN SAT POSLIJE POLA NOĆI POGLAVNIK NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE UPUTIO JE OSOBNO PREKO DRŽAVNE KRUGOVALNE POSTAJE U ZAGREBU OVAJ POVIESTNI PROGLAS HRVATSKOM NARODU:
Hrvatski narode!
Hinbeni saveznik bio je nametnuo hrvatskom narodu u času uzkrsnuća Nezavisne Države Hrvatske ugovore i granice, kojima je veliki dio hrvatske jadranske obale bio odtrgnut od tiela Hrvatske.
Kroz dvie i pol godine hrvatski je narod sa najdubljom boli u duši trpio to nasilje, a napose Hrvati tih krajeva pretrpili su na slobodi, na životima i na imovini najveće patnje.
Današnjim danom sama je talijanska vlada svojim postupkom riešila hrvatski narod i hrvatsku državu svake obveze proiztekle iz nametnutih ugovora.
Velika njemačka izjavila mi je večeras, DA PRIZNAJE NEZAVISNOJ DRŽAVI HRVATSKOJ GRANICE, U KOJIMA SU UKLJUČENE ODCIEPLJENE HRVATSKE ZEMLJE NA JADRANU.

Hrvatski narode!
U ovom poviestnom času okupimo se svi pod jednog čovjeka oko svojih oružanih snaga koje će u zajednici sa savezničkim njemačkim oružanim snagama osloboditi hrvatske zemlje na Jadranu.
U ovom času ljubavi prema Domovini i prema nesretnoj braći, koju ćemo osloboditi i prigrliti, ujedinimo se svi imajuči na umu samo sreću i slobodu hrvatskog naroda te svoju vlastitu Nezavisnu Državu Hrvatsku.
Hrvatskim oružanim snagama izdao sam zapovied, da izvrše svoju hrvatsku i vojničku dužnost.
Hrvati!

Poduprite svi hrvatsku vojsku u izvršavanju te njezine poviestne dužnosti.
Hrvati Primorja i Dalmacije, koji ste napustili svoje domove radi talijanskih nasilja na vama izvršenih, pridružite se hrvatskim oružanim snagama, da vam domovi budu opet vaši!
Od današnjeg dana sloboda i nezavisnost Hrvatske nije više ničim ograničena!
Hrvatskoj se vraća njeno more

POGLAVNIKOVA DNEVNA ZAPOVIED HRVATSKIM ORUŽANIM SNAGAMA: »ZAPADA VAS ČAST I DUŽNOST DA OSLOBODITE ODCIEPLJENE HRVATSKE ZEMLJE I DA RAZVIJETE SLAVNU HRVATSKU ZASTAVU NA JADRANU«
ZAGREB, 9 rujna. Noćas poslje Poglavnikove proklamacije hrvatskome narodu, ministar i zapoviednik oružanih snaga general Navratil pročitao je na Hrvatskoj državnoj krugvalnoj postaji ovu Poglavnikovu dnevnu zapovied:
HRVATI VOJNICI!
DOMOBRANI, USTAŠE, ZRAKOPLOVCI I MORNARI!
Postupak Italije razriešio je hrvatsku državu svih nametnutih obaveza, koje su sputavale razvoj Nezavisne Države Hrvatske, a napose razvoj hrvatskih oružanih snaga.
Uslied toga Nezavisna Država Hrvatska ima dužnost i pravo, da s oružjem u ruci zauzme i brani one hrvatske zemlje, koje su joj bile oduzete.
HRVATSKI VOJNICI!
Pod vodstvom vašeg zapoviedničtva zapada vas čast i dužnost, da u najvećoj stezi i sa poviestnim junačtvom hrvatskih vojnika oslobodite odciepljene hrvatske zemlje i da razvijete slavnu hrvatsku zastavu na Jadranu, pod kojom će na našem moru svanuti sretniji dani hrvatskome narodu. U tom podhvatu pomoći će vas bratski oružane snage savezničke Njemačke.
HRVATSKI VOJNICI!
U ovom poviestnom času siguran sam, da ćete izvršiti svoju vojničku i hrvatsku dužnost, a time će biti izpunjena i vaša najvručija želja, da povratite svojoj domovini i svome narodu ono, što nam je bilo oduzeto i za čim je krvarilo vaše srdce.
HRVATSKI VOJNICI, HRVATSKI MORNARI!
Došao je davno žudjeni i težkim mukama očekivani čas, Hrvatskoj se vraća njezino more! Vi ćete ga braniti!
ŽIVILE HRVATSKE ORUŽANE SNAGE!
ŽIVILA CIELOKUPNA NEZAVISNA DRŽAVA HRVATSKA!
POGLAVNIK
ANTE PAVELIĆ

Izvor: Hrvatski Narod broj: 829 godina 1943

TERITORIJ DALMACIJE KOJU JE PAVELIĆ USTUPIO TALIJANIMA RIMSKIM UGOVORIMA 41 NEMOŽE SE SVRSTATI KAO PRODAJA JER PAVELIĆ ZA NJU NIJE DOBIO NIKAKVA NOVCA,BILA JE TO UCJENA OD STRANE ITALIJE KOJU JE PAVELIĆ POKUŠAO IZBJEĆI TRAŽEĆI INTERVENCIJU OD NJEMACA ALI SU ONI TO ODBILI NE ŽELJEĆI DOĆI U SUKOB S TALIJANIMA,U TIM OKOLNOSTIMA NDH NIJE IMALA ORGANIZIRANU VOJSKU KOJOM BI SE SUPROSTAVILA ITALIJI TE JE A.P UZ VELIKU GORČINU MORAO PRISTATI NA TU OTIMAČINU(LUD JE SVATKO TKO MISLI DA BI HRVAT KOJI JE CJELI ŽIVOT ULOŽIO U BORBU ZA DOMOVINU DRAGOVOLJNO PRISTAO NA TO).POZNATO JE DA JE PAVELIĆ LJUTITO IZJAVIO NAKON RIMSKIH UGOVORA,KAD RIJEŠIMO SA SRBIMA RIJEŠIT ĆEMO MI I SA NJIMA-MISLEĆI NA TALIJANE,NJEGOV USPJEH BIO JE ŠTO JE USPIO SAČUVATI DUBROVNIK I VELIK BROJ HRVATSKIH OTOKA U SASTAVU NDH U TIM OKOLNOSTIMA.
1943 ITALIJA JE KAPITULIRALA I TERITORIJI DALMACIJE OPET JE PRIPAO NDH,ŠTO POBIJA TEZU U KOJOJ BI HRVATSKA BILA BEZ DALMACIJE DA JE DOBILA RAT.

ZABLUDA BROJ 3;
USTAŠE SU ZLOČINCI;

OVA ILUZIJA KAO I PRETHODNE DVIJE UREZIVALA SE NARODU U GLAVU KROZ 50 GODINA KOMUNIZMA,A POKUŠAVA SE I DALJE.
PARTIZANI SU BILI PRAVI ZLOČINCI, IZDAJNICI HRVATSKOGA NARODA, KRVNICI I UBOJICE.UBILI SU VIŠE HRVATA NEGO IJEDNA VOJSKA, IJEDAN NAROD U CJELOKUPNOJ HRVATSKOJ POVIJESTI.ČETNICI SU PRED KRAJ RATA OBRIJALI BRADE I OPRALI SE NAKON 5 GODINA KLANJA I PARTIZANI SU IH SVE PRIMILI U SVOJE REDOVE. MALO JE POZNATO DA JE JEDAN (BILO JE MNOGO TAKVIH PRIMJERA) MLADIĆ HTIO MEĐU PARTIZANE NE ZNAJUĆI TKO SU ONI, I PITAO JE ZAPOVJEDNIKA SMIJE LI IM SE PRIDRUŽITI.ZAPOVJEDNIK GA JE PITAO KAKO SE ZOVE, A OVAJ JE REKAO “IVAN”.TADA JE ZAPOVJEDNIK REKAO: “NE MOŽEŠ NAM SE PRIDRUŽITI.MOGAO BI DA SE ZOVEŠ JOVAN, ALI NIKAKO IVAN”
TITO JE BIO OBIČNI NEOBRAZOVANI KOLJAČ, NJEGOVA VOJSKA JE POBILA OKO 500 SVEĆENIKA I TKO ZNA KOLIKO REDOVNIKA I ČASNIH SESTARA

ZABLUDA BROJ 4;
USTAŠE SU SURAĐIVALE SA ČETNICIMA

I OVU SU TEZU NAVODILI NEKI STARI PARTIZANI KAO ČINJENICU TVRDEĆI DA IMAJU DOKAZE ALI NA UPIT GDIJE SU IM TI DOKAZI OSTALI SU ZATVORENIH USTA,
ČINJENICA JE DA SU TALIJANI PRUŽALI ZAŠTITU ČETNICIMA I DOVODILI IH U DALMACIJU I ISTRU DA BI SE BORILI S PARTIZANIMA,ALI USTAŠE SU S ČETNICIMA BILI ZAKLETI NEPRIJATELJI, U PRILOG TOME IDE BITKA ZA LJEVČE POLJE POKRAJ BANJA LUKE GDJE SU ČETNICI PRETRPILI NAJVEĆI PORAZ U DRUGOM SVJETSKOM RATU-JEDAN ČETNIK JE KASNIJE U INOZEMSTVU NAPISAO KNJIGU NAZVAVŠI JE BOSANSKA GOLGOTA U KOJOJ TU BITKU OPISUJE KAO NAJVEĆU ČETNIČKU TRAGEDIJU,ISTO TAKO CRNA LEGIJA JE BILA OSNOVANA UPRAVO ZA BORBU S ČETNICIMA KOJI SU PREŠLI DRINU I KLALI I UBIJALI SVE ŠTO JE HRVATSKO,TE IH JE U SVOM PRVOM POHODU TRIJUMFALNO PORAZILA I PROTJERALA PREKO DRINE.

ZABLUDA BROJ 5
 – USTAŠKA IDEOLOGIJA PROMIČE MRŽNJU I NETOLERANCIJU TE SE KRŠI S NAUCIMA KATOLIČKE VJERE.
TIPIČNA TEZA ONIH KOJI U BOGA NIKAD NISU VJEROVALI.

USTAŠTVO NITI ŠIRI MRŽNJU NITI NETOLERANCIJU VEĆ USTRAJE U BORBI ZA HRVATSKU SLOBODU POD SVAKU CJENU. TE NEĆE DOZVOLITI NIKOME DA DESTRUKTIVNO DJELUJE NA HRVATSKU KULTURU I HRVATSKI NAROD.
HRVATI NIKADA NISU VODILI OSVAJAČKI RAT.A NAŠE JE PRAVO DA BRANIMO SVETO HRVATSKO TLO OD SVIH NAJEZDA I ULJEZA.
USTAŠE NISU VJEROVALE U FAŠIZAM I NACIZAM.PAVELIĆ JE, NAKON ŠTO JE OSTVARIO TISUĆLJETNI HRVATSKI SAN, SLOBODNU HRVATSKU DRŽAVU SA SVIM SVOJIM POVIJESNIM I ETNIČKIM GRANICAMA, ODLUČIO DA SE PRIDRUŽI SAVEZNICIMA. NJEGOVI MINISTRI I PREGOVARAČI SU BILI VRBOVANI OD STRANE PARTIZANA I UNIŠTILI SU PREGOVORE JER SU PARTIZANI HTJELI VLAST NAD DRŽAVOM.OSUĐENI SU ZA VELEIZDAJU I POGUBLJENI.

JA NEĆU TRPJETI DA MOJE I VAŠE PRETKE SMATRAJU ZLOČINCIMA, MORAMO OSVJETLATI OBRAZ HRABRIM BORCIMA ZA HRVATSKU DRŽAVU; USTAŠAMA I DOMOBRANIMA!

BOG I HRVATI!

Za Dom Spremni !
Hratski nacionalni front !
Predsjednik HNF-a
Stjepan Penc
Nema komentara:

Objavi komentar